Malta

Zonzeker Malta heeft een rijke geschiedenis, veel historische gebouwen, warme sfeer, bruisend uitgaansleven en kristalhelder water. In combinatie met het groene, rustige zustereiland Gozo en snorkelparadijs Comino is dit de ideale combinatie van cultuur en natuur voor jouw klant. Ontdek uniek Malta!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Contactinformatie

VISIT MALTA
Tel: 00 356 22915445
Gratis nummer: 00 356 80072230
E-mail: info@visitmalta.com
Meer informatie: www.visitmalta.com of www.malta.nl

Malta, het hele jaar door...

 

 

Laatste toevoegingen:

Malta mag per direct weer toeristen uit Nederland verwelkomen!

Met de versoepelingen van het reisadvies in Nederland kunnen Nederlanders vanaf 15 mei jl. ook weer genieten van het diverse en zonnige Malta. Na de aankondiging van vorige week door de Deense autoriteiten, hebben de autoriteiten in Nederland vanaf 15 mei jl. ook hun reisadvies voor Malta(...)
Lees verder

Korting voor eerste 35.000 toeristen

Malta start zomercampagne
De regering van Malta wil het toerisme weer op gang brengen met een opvallende actie. De eerste 35.000 vakantiegangers die voor het zomerseizoen 2021 boeken, kunnen kortingen krijgen tot 200 euro per persoon. De korting geldt echter alleen als de gasten rechtstreeks bij het hotel boeken.(...)
Lees verder

Reisadvies voor Malta versoepeld naar geel

Nu Malta weer (toeristische) reizigers toelaat, heeft het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken het reisadvies per 15 juli versoepeld naar geel. ‘De in- en uitreisbeperkingen zijn opgeheven, maar het kan zijn dat u aan de grens op symptomen wordt gecontroleerd. De lokale maatregelen die(...)
Lees verder

Malta verwacht opnieuw groei vanuit Nederland

Het gaat goed met het toerisme naar Malta. In boekjaar 2018 werden 2,6 miljoen bezoekers geteld, een plus van ruim 14 procent. Het aantal gastnachten steeg naar bijna 18,6 miljoen nachten, een groei van 12,5 procent. De groei van vorig jaar is volgens de Malta Tourism Authority (MTA) te danken(...)
Lees verder

Record aantal bezoekers voor Malta

Malta noteerde vorig jaar een toeristengroei van 16 procent. Dat zijn er 300.000 meer dan een jaar eerder. Daarmee komt het totaal aantal toeristen op Malta en Gozo in 2017 op bijna 2,3 miljoen. Het aantal Nederlandse toeristen steeg met ruim 21 procent nog harder. In totaal gingen vorig jaar(...)
Lees verder