Malta

Zonzeker Malta heeft een rijke geschiedenis, veel historische gebouwen, warme sfeer, bruisend uitgaansleven en kristalhelder water. In combinatie met het groene, rustige zustereiland Gozo en snorkelparadijs Comino is dit de ideale combinatie van cultuur en natuur voor jouw klant. Ontdek uniek Malta!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Contactinformatie

VISIT MALTA
Tel: 00 356 22915445
Gratis nummer: 00 356 80072230
E-mail: info@visitmalta.com
Meer informatie: www.visitmalta.com of www.malta.nl

Malta, het hele jaar door...

Laatste toevoegingen:

Malta verwacht opnieuw groei vanuit Nederland

Het gaat goed met het toerisme naar Malta. In boekjaar 2018 werden 2,6 miljoen bezoekers geteld, een plus van ruim 14 procent. Het aantal gastnachten steeg naar bijna 18,6 miljoen nachten, een groei van 12,5 procent. De groei van vorig jaar is volgens de Malta Tourism Authority (MTA) te danken(...)
Lees verder

Record aantal bezoekers voor Malta

Malta noteerde vorig jaar een toeristengroei van 16 procent. Dat zijn er 300.000 meer dan een jaar eerder. Daarmee komt het totaal aantal toeristen op Malta en Gozo in 2017 op bijna 2,3 miljoen. Het aantal Nederlandse toeristen steeg met ruim 21 procent nog harder. In totaal gingen vorig jaar(...)
Lees verder

Valletta: een en al cultuur

De Maltese hoofdstad Valletta is Culturele Hoofdstad van Europa voor 2018. Dat wisten we al lang, maar ook in 2017 is hiervoor een programma met culturele evenementen samengesteld. Maak daar nog goed gebruik van en bezoek deze bruisende stad! New Years Eve Om te beginnen met oud en nieuw. Op(...)
Lees verder

Air Malta biedt aantrekkelijk vluchtschema in 2017

Air Malta biedt tijdens de zomer van 2017 een vluchtschema aan met twee dagelijkse vluchten naar München, Rome en Catania. Het vluchtschema van de zomer vergroot de mogelijkheden, de efficiëntie en maakt vluchten aantrekkelijker voor zowel reizigers vanaf Malta als voor toeristen die het eiland(...)
Lees verder