Cruises/ferries

MSC Cruises

 

 

 

Cruises/ferries
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Voor jong én oud!

MSC Cruises biedt cruises aan waarbij je kunt ontspannen en plezier kunt hebben. Deze ultramoderne rederij vaart het hele jaar door in de Middellandse Zee en biedt een breed scala aan seizoensgebonden routes over de hele wereld. Met een vloot van 12 luxe cruiseschepen en met een bestelling van nog 4 luxe megaliners en 3 in optie, is MSC Cruises de grootste onafhankelijke Europese cruiserederij. Reis je met kinderen? Kinderen cruisen gratis* en worden vermaakt met activiteit en entertainment aan boord!

*Kinderen jonger dan 12 jaar, die de hut van 2 betalende volwassenen delen, cruisen gratis, m.u.v. geselecteerde afvaarten, havengelden en eventueel bijgeboekt vervoer. Ga naar MSC Book en bekijk 24/7 de actuele beschikbaarheid.

 

Laatste toevoegingen:

MSC presenteert MSC Masterchef At Sea

MSC Cruises kondigt de lancering van MSC Masterchef At Sea voor Nederland aan. Gasten kunnen aan boord van een van de MSC-cruiseschepen meedoen aan een kookwedstrijd tegen andere gasten. Gasten die tijdens een vakantie op één van de schepen van MSC Cruises deelnemen aan Masterchef, worden in(...)
Lees verder

Nieuwe agentenaanbiedingen bij MSC Cruises

MSC Cruises komt met nieuwe agentenaanbiedingen met vertrek in april, mei, juni en juli. Geniet deze zomer aan boord van één van de schepen van MSC Cruises.  Nieuw bij deze agentenaanbieding is dat je ook kunt kiezen voor een AUREA Experience. Enkele voordelen van de Aurea Experience zijn:(...)
Lees verder

Eerste scheepsbezoek MSC Magnifica

12 april vondt het eerste scheepsbezoek aan boord van de MSC Magnifica plaats. Nadat het schip op 5 april door omstandigheden moest uitwijken naar IJmuiden, kwam de MSC Magnifica gister voor het eerste keer dit jaar aan in Amsterdam. Met een groep van 70 reisagenten gingen wij aan boord(...)
Lees verder

15-daagse Fly & Cruisepakket naar de Franse Antillen

vanaf €1949 per persoon
MSC Cruises biedt vanaf nu voor komende winter een Fly & Cruisepakket aan naar de Franse Antillen. Boek nu een 15-daagse cruise op de MSC Preziosa vanaf Fort de France, Martinique. De vluchten worden wekelijks uitgevoerd door Lufthansa en Condor. In het Fly & Cruisepakket vanaf €1949(...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media