MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

MSC Cruises

MSC Cruises biedt de mogelijkheid om te kunnen ontspannen, plezier te hebben voor jong én oud en te genieten op het zelfde moment op verschillende bestemmingen wereldwijd.

Vandaag de dag, bestaat de vloot van MSC Cruises uit 18 ultramoderne schepen. De laatste toegevoegde schepen aan onze vloot, de MSC Bellissima en MSC Grandiosa, biedt gasten ongeëvenaarde niveaus van comfort, veiligheid en futuristische technologie die cruise tot een all-round en real-time digitale ervaring maakt.

Wij willen dat je niet alleen de wereld ziet, maar dat je deze ziet in stijl. Om dit te doen, blijven wij nieuwe schepen introduceren met futuristische technologieën, verbeterde entertainment aan board zoals MSC MasterChef at Sea, om een echte unieke cruise ervaring te bieden.

Om dit te kunnen realiseren heeft MSC Cruises een investeringsplan opgesteld waarin naar verwachting tot 23 cruiseschepen tegen 2025 met opties voor 6 scheepsbestellingen tot 2030.

BEKIJK MSC CRUISES OP TV!

Laatste toevoegingen:

MSC Magnifica: 21 afvaarten vanuit Nederland

Tot en met april 2022
In navolging van het succes van het Noord-Europese seizoen deze zomer en vanwege de aanhoudende vraag van gasten om in deze regio te cruisen, heeft MSC Cruises vandaag de introductie aangekondigd van een Noord-Europa-vaarschema voor deze winter – het is de eerste keer dat MSC Cruises een(...)
Lees verder

MSC Bellissima langer naar Saoui-Arabië en Rode Zee

MSC Cruises heeft vandaag aangekondigd dat MSC Bellissima haar aanwezigheid in Saoedi-Arabië en de Rode Zee zal verlengen voor het winterseizoen 2021/2022, na een zeer succesvol openingsseizoen in de regio deze zomer. MSC Bellissima en de routes in deze regio zijn erg populair gebleken sinds ze(...)
Lees verder

Speciale agententarieven bij MSC Cruises

Ontdek zelf tijdens een cruise op één van onze schepen alles over MSC Cruises. Ontvang 50% korting voor de 1e en 2e persoon in een Balkonhut Bella of Fantastica voor zomer 2021, winter 21-22 of zomer 2022. Maak gebruik van onze onderstaande agentenaanbiedingen en boek(...)
Lees verder

Het nieuwste van MSC

MSC WORLD EUROPA Ontdek de toekomst van cruisen aan boord van de nieuwe revolutionaire MSC World Europa, het eerste schip in de baanbrekende vloot van MSC World-klasse.  Aangedreven door LNG, één van 's werelds schoonste scheepsbrandstoffen, en met baanbrekende groene technologieën(...)
Lees verder

Speciale agententarieven bij MSC Cruises

Ontdek zelf tijdens een cruise op één van onze schepen alles over MSC Cruises. Ontvang 50% korting voor de 1e en 2e persoon in een Balkonhut Bella of Fantastica voor zomer 2021, winter 21-22 of zomer 2022. Maak gebruik van onze onderstaande agentenaanbiedingen en boek voordelig je(...)
Lees verder