Cruises/ferries

MSC Cruises

 

 

 

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Voor jong én oud!

MSC Cruises biedt cruises aan waarbij je kunt ontspannen en plezier kunt hebben. Deze ultramoderne rederij vaart het hele jaar door in de Middellandse Zee en biedt een breed scala aan seizoensgebonden routes over de hele wereld. Met een vloot van 15 luxe cruiseschepen en met een bestelling van nog 10 luxe megaliners, is MSC Cruises de grootste onafhankelijke Europese cruiserederij. Reis je met kinderen? Afhankelijk van seizoen, beschikbaarheid en leeftijd kinderen betalen zij alleen havengelden of een aantrekkelijke kinderprijs. (exclusief eventueel bijgeboekt vervoer).

*Kinderen jonger dan 12 jaar, die de hut van 2 betalende volwassenen delen, cruisen gratis, m.u.v. geselecteerde afvaarten, havengelden en eventueel bijgeboekt vervoer. Ga naar MSC Book en bekijk 24/7 de actuele beschikbaarheid.

Laatste toevoegingen:

MSC Star of the Month november

Voor de maand november is de MSC Star of the Month award weer uitgereikt door Jan Prikkel, Sales Executive van MSC Cruises. Deze maand ging hij langs bij Daniëlle van Oeveren en Tertia van der Voort van de Travel Club. Zij hebben namelijk de meeste individuele cruises geboekt van alle collega’s(...)
Lees verder

MSC Cruises ‘geïrriteerd’ over belasting Amsterdam

MSC Cruises laat Amsterdam in 2019 en 2020 links liggen. De belangrijkste reden hiervoor is de toeristenbelasting voor cruisepassagiers van 8 euro per dag, die de gemeente per 1 januari 2019 gaat rekenen. MSC Cruises verplaatst 15 aanlopen naar andere havens, waaronder Rotterdam. Voor 2019 is(...)
Lees verder

MSC Star of the Month oktober

Een vliegende start voor Nathalie van de Wetering, Face2Face Travel
Nathalie van de Wetering is sinds kort gestart als Zelfstandig reis adviseur bij Face2Face Travel. Zij ging voor haar oude werkgever aan de slag met het samenstellen van een groepsreis aan boord van de MSC Divina. Dankzij haar doorzettingsvermogen, leergierigheid en ambitie om haar nieuwe(...)
Lees verder

MasterChef Juniors aan boord bij MSC

Na de introductie van Masterchef at Sea, volgt nu Masterchef Juniors bij MSC Cruises. Het programma is momenteel beschikbaar op MSC Seaview en zal vanaf maart 2019 op de rest van de vloot worden uitgerold. Het programma zal toegankelijk zijn voor kinderen van 5 tot 12 jaar. MSC wil de interesse(...)
Lees verder