Cruises/ferries

MSC Cruises

 

 

 

Cruises/ferries
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Voor jong én oud!

MSC Cruises biedt cruises aan waarbij je kunt ontspannen en plezier kunt hebben. Deze ultramoderne rederij vaart het hele jaar door in de Middellandse Zee en biedt een breed scala aan seizoensgebonden routes over de hele wereld. Met een vloot van 15 luxe cruiseschepen en met een bestelling van nog 10 luxe megaliners, is MSC Cruises de grootste onafhankelijke Europese cruiserederij. Reis je met kinderen? Afhankelijk van seizoen, beschikbaarheid en leeftijd kinderen betalen zij alleen havengelden of een aantrekkelijke kinderprijs. (exclusief eventueel bijgeboekt vervoer).

*Kinderen jonger dan 12 jaar, die de hut van 2 betalende volwassenen delen, cruisen gratis, m.u.v. geselecteerde afvaarten, havengelden en eventueel bijgeboekt vervoer. Ga naar MSC Book en bekijk 24/7 de actuele beschikbaarheid.

Laatste toevoegingen:

MSC investeert in ultra-luxe segment

MSC Cruises en scheepsbouwer Fincantieri hebben de ondertekening aangekondigd van een Memorandum of Agreement voor de bouw van vier ultra-luxe cruiseschepen. De schepen, waarvan de eerste wordt geleverd in het voorjaar van 2023, beschikt over 500 hutten. De resterende drie schepen worden één(...)
Lees verder

Gratis vluchten en transfers

MSC Cruises komt met nieuwe verkoopacties
MSC Cruises heeft nieuwe verkoopacties geïntroduceerd gericht op het zomerseizoen van 2019. Indien klanten kiezen voor een 8 daagse cruisevakantie aan boord van de MSC Bellissima, de MSC Fantasia, de MSC Divina met vertrek vanuit Genua of voor een 8 daagse cruisevakantie aan boord van de MSC(...)
Lees verder

MSC Cruises presenteert Masterchef at Sea

Exclusieve samenwerking
MSC Cruises is een exclusieve samenwerking aangegaan met Masterchef. Het grote publiek kent Masterchef van het succesvolle TV programma waar amateurkoks de strijd met elkaar aangaan en hun kooktalenten aan kritische fijnproevers tonen voor de felbegeerde Masterchef titel. MSC Cruises geeft haar(...)
Lees verder