MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

MSC Cruises is verheugd om je kennis te laten maken met ons nieuwe e-learning programma MSC Masters! MSC Masters biedt meerdere modules om jouw kennis te vergroten over MSC Cruises producten, experiences, faciliteiten, bestemmingen en nog veel meer! Bekijk via onze e-learning video’s en maak 360° virtuele tours en word een échte MSC Cruise Specialist.

Neem een kijkje in ons e-learning programma door middel van ons introductiefilmpje:

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor de MSC Masters via www.mscmasters.nl en maak kans op te gekke prijzen!

MSC_Masters2.jpg

MSC Cruises, niet zomaar een cruise.

MSC Cruises biedt de mogelijkheid om te kunnen ontspannen, plezier te hebben voor jong én oud en te genieten op het zelfde moment op verschillende bestemmingen wereldwijd.

Vandaag de dag, bestaat de vloot van MSC Cruises uit meer dan 17 ultramoderne schepen. De laatste toegevoegde schepen aan onze vloot, de MSC Bellissima en MSC Grandiosa, biedt gasten ongeëvenaarde niveaus van comfort, veiligheid en futuristische technologie die cruise tot een all-round en real-time digitale ervaring maakt.

Wij willen dat je niet alleen de wereld ziet, maar dat je deze ziet in stijl. Om dit te doen, blijven wij nieuwe schepen introduceren met futuristische technologieën, verbeterde entertainment aan board zoals MSC MasterChef at Sea en Cirque Du Soleil, om een echte unieke cruise ervaring te bieden.

Om dit te kunnen realiseren heeft MSC Cruises een investeringsplan opgesteld tot en met 2027 waarin nog 14 ultramoderne schepen worden gebouwd.

Laatste toevoegingen:

Reisagenten aanwezig bij doop van de MSC Grandiosa

MSC CRUISES NEDERLAND EN SELECTIE REISAGENTEN AANWEZIG IN HAMBURG TIJDENS OFFICIËLE DOOP VAN DE MSC GRANDIOSA Volgend op het geweldige evenement op de MSC Grandiosa in Rotterdam van 4 op 5 november waarbij bijna 2.000 Nederlandse reisagenten en pers aanwezig waren, zette de MSC Grandiosa koers(...)
Lees verder

MSC verlengt vlootuitbreidingsplan tot 2030

MSC Cruises en Chantiers de l’Atlantique hebben hun samenwerking verder uitgebreid door een aantal strategische aankondigingen te houden tijdens een ceremonie in het Matignon-paleis, de officiële residentie van de Franse premier. De ceremonie werd bijgewoond door Édouard Philippe, premier van(...)
Lees verder

MSC Cruises neemt privé-eiland in gebruik

MSC Cruises heeft vrijdag de eerste gasten ontvangen op Ocean Cay MSC Marine Reserve, het eigen privé-eiland van MSC in de Bahama’s. De opening van het eiland is een belangrijke mijlpaal, zegt de rederij. Het eiland is de afgelopen tijd getransformeerd van industriële zandgraaflocatie naar een(...)
Lees verder

MSC Virtuosa te water gelaten

De MSC Virtuosa is afgelopen weekend te water gelaten. Tegelijk vierde de rederij het staalsnijden van de MSC Europa, de eerste van vijf schepen die op de mileiuvriendelijke brandstof LNG gaan varen. De tewaterlating van de MSC Virtuosa gebeurde op de Franse werf Chantiers de l’Atlantique in(...)
Lees verder