MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

MSC Cruises

MSC Cruises biedt de mogelijkheid om te kunnen ontspannen, plezier te hebben voor jong én oud en te genieten op het zelfde moment op verschillende bestemmingen wereldwijd.

Vandaag de dag, bestaat de vloot van MSC Cruises uit 18 ultramoderne schepen. De laatste toegevoegde schepen aan onze vloot, de MSC Bellissima en MSC Grandiosa, biedt gasten ongeëvenaarde niveaus van comfort, veiligheid en futuristische technologie die cruise tot een all-round en real-time digitale ervaring maakt.

Wij willen dat je niet alleen de wereld ziet, maar dat je deze ziet in stijl. Om dit te doen, blijven wij nieuwe schepen introduceren met futuristische technologieën, verbeterde entertainment aan board zoals MSC MasterChef at Sea, om een echte unieke cruise ervaring te bieden.

Om dit te kunnen realiseren heeft MSC Cruises een investeringsplan opgesteld waarin naar verwachting tot 23 cruiseschepen tegen 2025 met opties voor 6 scheepsbestellingen tot 2030.

BEKIJK MSC CRUISES OP TV!

 

 

 

Laatste toevoegingen:

MSC lanceert vaarroutes voor zomer 2021

MSC Cruises lanceert voor komende zomer nieuwe en bijgewerkte vaarroutes in de Middellandse Zee en de rest van Europa. De schepen opereren onder hetzelfde gezondheids- en veiligheidsprotocol dat sinds augustus 2020 van kracht is en waaronder al meer dan 60.000 passagiers een cruise hebben(...)
Lees verder

Speciale agententarieven bij MSC Cruises

Ontdek zelf tijdens een cruise op één van onze schepen alles over MSC Cruises. Ontvang 50% korting voor de 1e en 2e persoon in een Balkonhut Bella of Fantastica voor zomer 2021, winter 21-22 of zomer 2022. Maak gebruik van onze onderstaande agentenaanbiedingen en boek voordelig je(...)
Lees verder

MSC Cruises introduceert twee nieuwe speciale eetconcepten

Aan boord van de MSC Virtuosa
• Het nieuwe vlaggenschip biedt een ongelooflijke keuze aan restaurants en bars met de allerbeste internationale keukens en smaken • Twee nieuwe concepten voor speciaal dineren aan boord van MSC Virtuosa - HOLA! Tacos & Cantina en een Indochine restaurant MSC Cruises heeft vandaag details(...)
Lees verder

Lancering MSC Seashore & nieuwe ontwerpdetails

MSC CRUISES TELT AF NAAR DE LANCERING VAN MSC SEASHORE OVER 6 MAANDEN EN ONTHULT NIEUWE ONTWERPDETAILS VAN EEN VAN HAAR MEEST INNOVATIEVE SCHEPEN • MSC Seashore beschikt over royale buitenruimtes en openbare ruimtes, voor optimaal genieten in de warme vaargebieden • Exclusieve MSC Yacht Club(...)
Lees verder

Coronatest na cruise met Grandiosa

Veilig weer naar huis
MSC Cruises biedt gasten die reizen met de MSC Grandiosa vanaf zaterdag 13 februari de mogelijkheid om een PT-PCR-test of antigen-swabtest te doen voordat ze van boord gaan in de havens van Genua of Civitavecchia in Italië. De nieuwe regeling is bedoeld om gasten te helpen veilig terug te keren(...)
Lees verder