Cruises/ferries

MSC Cruises

 

 

 

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

MSC Cruises, niet zomaar een cruise.

MSC Cruises biedt de mogelijkheid om te kunnen ontspannen, plezier te hebben voor jong én oud en te genieten op het zelfde moment op verschillende bestemmingen wereldwijd.

Vandaag de dag, bestaat de vloot van MSC Cruises uit meer dan 15 ultramoderne schepen. De laatste toegevoegde schepen aan onze vloot, de MSC Bellissima en MSC Grandiosa, biedt gasten ongeëvenaarde niveaus van comfort, veiligheid en futuristische technologie die cruise tot een all-round en real-time digitale ervaring maakt.

Wij willen dat je niet alleen de wereld ziet, maar dat je deze ziet in stijl. Om dit te doen, blijven wij nieuwe schepen introduceren met futuristische technologieën, verbeterde entertainment aan board zoals MSC MasterChef at Sea en Cirque Du Soleil, om een echte unieke cruise ervaring te bieden.

Om dit te kunnen realiseren heeft MSC Cruises een investeringsplan opgesteld tot en met 2027 waarin nog 14 ultramoderne schepen worden gebouwd.

 

Laatste toevoegingen:

MSC Star of the Month Januari 2019

Rob Schilten is sinds 1998 eigenaar van VakantieXperts de Planeet. Door zijn jarenlange ervaring, reiskennis, leergierigheid en doorzettingsvermogen heeft hij grote successen gehad! Rob en zijn team hebben de afgelopen periode een prachtige groei laten zien bij MSC Cruises. Rob Schilten en team(...)
Lees verder

MSC introduceert virtuele cruise assistent

MSC introduceert de virtuele persoonlijke cruise-assistente ZOE: een spraakgestuurde artificial intelligence die in elke hut aanwezig is en zeven talen kan spreken. Zij is in staat om honderden vragen over de cruise te beantwoorden, kan informatie geven over diensten aan boord, begeleiding en(...)
Lees verder

MSC Star of the Month november

Voor de maand november is de MSC Star of the Month award weer uitgereikt door Jan Prikkel, Sales Executive van MSC Cruises. Deze maand ging hij langs bij Daniëlle van Oeveren en Tertia van der Voort van de Travel Club. Zij hebben namelijk de meeste individuele cruises geboekt van alle collega’s(...)
Lees verder

MSC Cruises ‘geïrriteerd’ over belasting Amsterdam

MSC Cruises laat Amsterdam in 2019 en 2020 links liggen. De belangrijkste reden hiervoor is de toeristenbelasting voor cruisepassagiers van 8 euro per dag, die de gemeente per 1 januari 2019 gaat rekenen. MSC Cruises verplaatst 15 aanlopen naar andere havens, waaronder Rotterdam. Voor 2019 is(...)
Lees verder