Cruises/ferries

MSC Cruises

 

 

 

Cruises/ferries
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Voor jong én oud!

MSC Cruises biedt cruises aan waarbij je kunt ontspannen en plezier kunt hebben. Deze ultramoderne rederij vaart het hele jaar door in de Middellandse Zee en biedt een breed scala aan seizoensgebonden routes over de hele wereld. Met een vloot van 12 luxe cruiseschepen en met een bestelling van nog 4 luxe megaliners en 3 in optie, is MSC Cruises de grootste onafhankelijke Europese cruiserederij. Reis je met kinderen? Kinderen cruisen gratis* en worden vermaakt met activiteit en entertainment aan boord!

*Kinderen jonger dan 12 jaar, die de hut van 2 betalende volwassenen delen, cruisen gratis, m.u.v. geselecteerde afvaarten, havengelden en eventueel bijgeboekt vervoer. Ga naar MSC Book en bekijk 24/7 de actuele beschikbaarheid.

 

Laatste toevoegingen:

MSC Star of the Month juli

TUI Leidschendam - nieuwe MSC Star of the Month
Afgelopen week reisde de Sales Executive van MSC Cruises, Jan Prikkel, af naar Leidschendam voor een bezoek aan het plaatselijke TUI kantoor. Het TUI kantoor in Leidschendam heeft al vele prachtige boekingen op hun naam staan voor 2018. Om hen te bedanken voor hun inzet zijn zij uitgeroepen tot(...)
Lees verder

Agententarieven voor de zomer

Deze zomer op cruise met MSC Cruises wordt nu wel heel voordelig met deze nieuwe agentenaanbiedingen met vertrekken in juni, juli & augustus. Geniet van een cruise in Noord-Europa en ontdek de prachtige Noorse fjorden of naar de zon in de Middellandse Zee of Caribisch gebied. Klik op hier(...)
Lees verder

Daniëlle Groot tien jaar bij MSC

Danielle Groot viert donderdag haar tienjarig jubileum bij MSC Cruises. Alle reden voor Erik Schuffel, Managing Director van MSC Cruises, om haar in de bloemetjes te zetten. Danielle Groot begon 10 jaar geleden als medewerker Sales & Marketing. Aansluitend werd ze gepromoveerd tot Marketing(...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media