MSC Cruises

 

 

 

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

MSC Cruises, niet zomaar een cruise.

MSC Cruises biedt de mogelijkheid om te kunnen ontspannen, plezier te hebben voor jong én oud en te genieten op het zelfde moment op verschillende bestemmingen wereldwijd.

Vandaag de dag, bestaat de vloot van MSC Cruises uit meer dan 15 ultramoderne schepen. De laatste toegevoegde schepen aan onze vloot, de MSC Bellissima en MSC Grandiosa, biedt gasten ongeëvenaarde niveaus van comfort, veiligheid en futuristische technologie die cruise tot een all-round en real-time digitale ervaring maakt.

Wij willen dat je niet alleen de wereld ziet, maar dat je deze ziet in stijl. Om dit te doen, blijven wij nieuwe schepen introduceren met futuristische technologieën, verbeterde entertainment aan board zoals MSC MasterChef at Sea en Cirque Du Soleil, om een echte unieke cruise ervaring te bieden.

Om dit te kunnen realiseren heeft MSC Cruises een investeringsplan opgesteld tot en met 2027 waarin nog 14 ultramoderne schepen worden gebouwd.

 

Laatste toevoegingen:

MSC bouwt eigen terminal in Miami

MSC Cruises gaat zijn eerste eigen terminal bouwen in Port Miami voor al zijn schepen. De terminal wordt in 2022 in gebruik genomen. Het nieuwe gebouw bevat twee cruiseterminals en twee ligplaatsen. Zo kan MSC twee complete passagierwissels per dag uitvoeren, met een maximum capaciteit van 28(...)
Lees verder

MSC Star of the Month Maart 2019

Westbound wint!
Peter Vroom en zijn team, hebben een geweldige groei en in geboekte balkonhutten en suites laten zien. Door deze fantastische groei, is Westbound Travel deze maand bekroond tot de Star of the Month voor de maand Maart! Bedankt voor jullie inzet. Op de foto van links naar rechts: Jan Prikkel (...)
Lees verder

Nieuwe schepen voor luxe segment bij MSC Cruises

MSC Cruises laat, zoals vorig jaar oktober al aangekondigd, vier luxe cruiseschepen bouwen. De schepen worden de komende jaren gebouwd bij de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri. Elk schip wordt uitgerust met 481 suites. ‘Met deze bestelling betreedt MSC een nieuw segment dat wereldwijd een(...)
Lees verder

MSC Star of the Month Februari 2019

Dreamlines valt in de prijzen
MSC heeft Dreamlines Nederland uitgeroepen tot Star of the Month Februari. ‘Ewout Smit en zijn team hebben de afgelopen periode een uitzonderlijke prestatie laten zien betreffende wereldcruise boekingen bij MSC Cruises’, zegt Daniëlle Groot  MSC Cruises, die langsging met bloemen en een(...)
Lees verder