MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

MSC Cruises is verheugd om je kennis te laten maken met ons nieuwe e-learning programma MSC Masters! MSC Masters biedt meerdere modules om jouw kennis te vergroten over MSC Cruises producten, experiences, faciliteiten, bestemmingen en nog veel meer! Bekijk via onze e-learning video’s en maak 360° virtuele tours en word een échte MSC Cruise Specialist.

Wil jij kans maken op een gegarandeerde plek aan boord de MSC Grandiosa op 4 november?! Rond dan als één van de eerste 1000 alle MSC Masters e-learning modules af vóór 1 augustus 2019!

Neem een kijkje in ons e-learning programma door middel van ons introductiefilmpje:

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor de MSC Masters via www.mscmasters.nl en maak kans op te gekke prijzen!

MSC_Masters2.jpg

MSC Cruises, niet zomaar een cruise.

MSC Cruises biedt de mogelijkheid om te kunnen ontspannen, plezier te hebben voor jong én oud en te genieten op het zelfde moment op verschillende bestemmingen wereldwijd.

Vandaag de dag, bestaat de vloot van MSC Cruises uit meer dan 15 ultramoderne schepen. De laatste toegevoegde schepen aan onze vloot, de MSC Bellissima en MSC Grandiosa, biedt gasten ongeëvenaarde niveaus van comfort, veiligheid en futuristische technologie die cruise tot een all-round en real-time digitale ervaring maakt.

Wij willen dat je niet alleen de wereld ziet, maar dat je deze ziet in stijl. Om dit te doen, blijven wij nieuwe schepen introduceren met futuristische technologieën, verbeterde entertainment aan board zoals MSC MasterChef at Sea en Cirque Du Soleil, om een echte unieke cruise ervaring te bieden.

Om dit te kunnen realiseren heeft MSC Cruises een investeringsplan opgesteld tot en met 2027 waarin nog 14 ultramoderne schepen worden gebouwd.

Laatste toevoegingen:

Bewonder het privé-eiland van MSC Cruises

MSC Cruises heeft een nieuwe video uitgebracht van zijn eigen privé-eiland Ocean Cay MSC Marine Reserve. Het eiland ligt 65 mijl van de kust van Miami, Florida, en is onderdeel van de vaarroutes in het Caribisch gebied. De video geeft kijkers een gedetailleerd overzicht van hetgeen ze kunnen(...)
Lees verder

Agentenaanbiedingen Juli & Augustus 2019

Speciale agentenaanbiedingen voor Juli & Augustus 2019 Ontdek zelf tijdens een cruise op één van onze schepen alles over MSC Cruises. Maak gebruik van onze agentenaanbiedingen en boek voordelig je cruise! Vul het aanvraagformulier in en stuur deze op naar reserveringen@msccruises.nl.(...)
Lees verder

MSC viert mijlpaal 20 miljoenste passagier

MSC Cruises heeft afgelopen weekend een mijlpaal bereikt, met het verwelkomen van de 20 miljoenste passagier aan boord. Deze mijlpaal zal worden gevierd aan boord van de MSC Seaside. Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: ‘Het bereiken van onze 20 miljoenste passagier is echt een mijlpaal voor(...)
Lees verder

Ontdek nu zelf MSC Preziosa

Registratie scheepsbezoek MSC Preziosa - Rotterdam Lijkt het je leuk om aan boord te stappen van de MSC Preziosa tijdens haar bezoek in Rotterdam op 23 augustus, 6 september of 20 september?  MSC Preziosa - 23 augustus - 10.00 - 15.00 uur Rotterdam MSC Preziosa - 6 september - 12.00 -(...)
Lees verder