MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

MSC Cruises

MSC Cruises biedt de mogelijkheid om te kunnen ontspannen, plezier te hebben voor jong én oud en te genieten op het zelfde moment op verschillende bestemmingen wereldwijd.

Vandaag de dag, bestaat de vloot van MSC Cruises uit 18 ultramoderne schepen. De laatste toegevoegde schepen aan onze vloot, de MSC Bellissima en MSC Grandiosa, biedt gasten ongeëvenaarde niveaus van comfort, veiligheid en futuristische technologie die cruise tot een all-round en real-time digitale ervaring maakt.

Wij willen dat je niet alleen de wereld ziet, maar dat je deze ziet in stijl. Om dit te doen, blijven wij nieuwe schepen introduceren met futuristische technologieën, verbeterde entertainment aan board zoals MSC MasterChef at Sea, om een echte unieke cruise ervaring te bieden.

Om dit te kunnen realiseren heeft MSC Cruises een investeringsplan opgesteld waarin naar verwachting tot 23 cruiseschepen tegen 2025 met opties voor 6 scheepsbestellingen tot 2030.

BEKIJK MSC CRUISES OP TV!

Laatste toevoegingen:

MSC SEASHORE BIEDT NIEUW EN INNOVATIEF IMMERSIEVE ENTERTAINMENT OP EEN REEKS AAN VERSCHILLENDE LOCATIES

MSC SEASHORE BIEDT NIEUW EN INNOVATIEF IMMERSIEVE ENTERTAINMENT OP EEN REEKS AAN VERSCHILLENDE LOCATIES   Genève, Zwitserland – 13 juli 2021 – MSC Cruises' aankomende vlaggenschip MSC Seashore biedt  nieuw en gevarieerd entertainment, van Franse retro-chique tot strakke ruimtetijdperk(...)
Lees verder

Achtste MSC Cruises-schip hervat activiteiten

MSC Cruises heeft vandaag aangekondigd dat de MSC Bellissima 21 afvaarten vanuit Jeddah in de Rode Zee gaat uitvoeren tussen eind juli en eind oktober. MSC Bellissima is het grootste cruiseschip dat ooit over de wateren van de Rode Zee heeft gevaren en het schip arriveerde afgelopen weekend in(...)
Lees verder

ZOMER 2021 AANBIEDINGEN!

MSC CRUISES SPECTACULAIRE ZOMER 2021 AANBIEDINGEN! 1. Fly & Cruise MSC Seaside 7 nachten nu vanaf €549 p.p.! Juli: vanaf €899 p.p. Augustus: vanaf €899 p.p. September: vanaf €649 p.p. Oktober: vanaf €549 p.p. (HERFSTVAKANTIE vanaf €599 p.p.!) Vaarroute MSC Seaside Boekbaar via: Call(...)
Lees verder

MSC Cruises start met bouw van MSC Euribia

Het meest milieu-geavanceerde vaartuig tot nu toe
MSC CRUISES START BOUW VAN MSC EURIBIA HET MEEST MILIEU-GEAVANCEERDE VAARTUIG TOT NU TOE EEN NIEUWE STAP VOORUIT IN DE TOEWIJDING VAN MSC CRUISES AAN ECOLOGISCHE DUURZAAMHEID MSC Euribia is vernoemd naar de oude Griekse godin van de beheersing van de zeeën Het snijden van de eerste staal(...)
Lees verder

Naam tweede Seaside-schip onthult

TIJDENS MUNTCEREMONIE IS DE NAAM VAN TWEEDE SEASIDE EVO SHIP ONTHULD De naam MSC Seascape als eerbetoon aan het adembenemende uitzicht op zee vanaf het schip dankzij haar innovatieve ontwerp Nieuw schip zal in november 2022 in de vaart worden genomen Op 24 juni werd een traditionele(...)
Lees verder