MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

MSC Cruises

MSC Cruises biedt de mogelijkheid om te kunnen ontspannen, plezier te hebben voor jong én oud en te genieten op het zelfde moment op verschillende bestemmingen wereldwijd.

Vandaag de dag, bestaat de vloot van MSC Cruises uit meer dan 17 ultramoderne schepen. De laatste toegevoegde schepen aan onze vloot, de MSC Bellissima en MSC Grandiosa, biedt gasten ongeëvenaarde niveaus van comfort, veiligheid en futuristische technologie die cruise tot een all-round en real-time digitale ervaring maakt.

Wij willen dat je niet alleen de wereld ziet, maar dat je deze ziet in stijl. Om dit te doen, blijven wij nieuwe schepen introduceren met futuristische technologieën, verbeterde entertainment aan board zoals MSC MasterChef at Sea, om een echte unieke cruise ervaring te bieden.

Om dit te kunnen realiseren heeft MSC Cruises een investeringsplan opgesteld tot en met 2027 waarin nog 12 ultramoderne schepen worden gebouwd.

 

Laatste toevoegingen:

Verlenging van onze tijdelijke stopzetting van de activiteiten in Noord-Europa

We zullen onze tijdelijke stopzetting van de activiteiten in Noord-Europa verlengen tot het einde van het huidige seizoen. Dit betreft cruises die gepland stonden om te vertrekken vanaf 1 augustus tot en met 18 oktober. • Ons compensatiebeleid zal ook op deze cruises van(...)
Lees verder

Muntceremonie voor milieuvriendelijke MSC World Europa

Op de scheepswerf Chantiers de l’Atlantique in Saint-Nazaire in Frankrijk heeft maandag de maritieme muntceremonietraditie plaatsgevonden voor het eerste LNG aangedreven schip van MSC Cruises: de MSC World Europa. Het schip komt in 2022 in de vaart en is dan een van de meest technologisch(...)
Lees verder

MSC kondigt herstart cruises aan voor winter 2020

MSC Cruises heeft het cruiseprogramma voor winter 2020/2021 bekend gemaakt, met meer dan 90 verschillende routes in het Caribisch gebied, de Middellandse Zee, de Emiraten, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: ‘We hebben ons volledige winterseizoen 2020/2021(...)
Lees verder

E-learning (MSC Masters)

MSC Cruises is verheugd om je kennis te laten maken met ons nieuwe e-learning programma MSC Masters! MSC Masters biedt meerdere modules om jouw kennis te vergroten over MSC Cruises producten, experiences, faciliteiten, bestemmingen en nog veel meer! Bekijk via onze e-learning(...)
Lees verder