MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

MSC Cruises is verheugd om je kennis te laten maken met ons nieuwe e-learning programma MSC Masters! MSC Masters biedt meerdere modules om jouw kennis te vergroten over MSC Cruises producten, experiences, faciliteiten, bestemmingen en nog veel meer! Bekijk via onze e-learning video’s en maak 360° virtuele tours en word een échte MSC Cruise Specialist.

Neem een kijkje in ons e-learning programma door middel van ons introductiefilmpje:

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor de MSC Masters via www.mscmasters.nl en maak kans op te gekke prijzen!

MSC_Masters2.jpg

MSC Cruises, niet zomaar een cruise.

MSC Cruises biedt de mogelijkheid om te kunnen ontspannen, plezier te hebben voor jong én oud en te genieten op het zelfde moment op verschillende bestemmingen wereldwijd.

Vandaag de dag, bestaat de vloot van MSC Cruises uit meer dan 17 ultramoderne schepen. De laatste toegevoegde schepen aan onze vloot, de MSC Bellissima en MSC Grandiosa, biedt gasten ongeëvenaarde niveaus van comfort, veiligheid en futuristische technologie die cruise tot een all-round en real-time digitale ervaring maakt.

Wij willen dat je niet alleen de wereld ziet, maar dat je deze ziet in stijl. Om dit te doen, blijven wij nieuwe schepen introduceren met futuristische technologieën, verbeterde entertainment aan board zoals MSC MasterChef at Sea en Cirque Du Soleil, om een echte unieke cruise ervaring te bieden.

Om dit te kunnen realiseren heeft MSC Cruises een investeringsplan opgesteld tot en met 2027 waarin nog 14 ultramoderne schepen worden gebouwd.

Laatste toevoegingen:

MSC Cruises neemt privé-eiland in gebruik

MSC Cruises heeft vrijdag de eerste gasten ontvangen op Ocean Cay MSC Marine Reserve, het eigen privé-eiland van MSC in de Bahama’s. De opening van het eiland is een belangrijke mijlpaal, zegt de rederij. Het eiland is de afgelopen tijd getransformeerd van industriële zandgraaflocatie naar een(...)
Lees verder

MSC Virtuosa te water gelaten

De MSC Virtuosa is afgelopen weekend te water gelaten. Tegelijk vierde de rederij het staalsnijden van de MSC Europa, de eerste van vijf schepen die op de mileiuvriendelijke brandstof LNG gaan varen. De tewaterlating van de MSC Virtuosa gebeurde op de Franse werf Chantiers de l’Atlantique in(...)
Lees verder

Speciale agentenaanbieding: MSC Grandiosa (zomer 2020)

Namens het gehele team van MSC Cruises Nederland, willen wij iedereen bedanken voor hun deelname aan het MSC Grandiosa evenement in Rotterdam! Was één nachtje echter te kort? En wil je de MSC Grandiosa ook verder ontdekken? Maak dan gebruik van onze tijdelijke agentenaanbieding en(...)
Lees verder

Speciale agententarieven bij MSC Cruises

Ontdek zelf tijdens een cruise op één van onze schepen alles over MSC Cruises (november 2019, december 2019 & januari 2020). Maak gebruik van onze onderstaande agentenaanbiedingen en boek voordelig je cruise! Vul het aanvraagformulier in en lees de voorwaarden goed door.(...)
Lees verder