MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

MSC Cruises

MSC Cruises biedt de mogelijkheid om te kunnen ontspannen, plezier te hebben voor jong én oud en te genieten op het zelfde moment op verschillende bestemmingen wereldwijd.

Vandaag de dag, bestaat de vloot van MSC Cruises uit meer dan 17 ultramoderne schepen. De laatste toegevoegde schepen aan onze vloot, de MSC Bellissima en MSC Grandiosa, biedt gasten ongeëvenaarde niveaus van comfort, veiligheid en futuristische technologie die cruise tot een all-round en real-time digitale ervaring maakt.

Wij willen dat je niet alleen de wereld ziet, maar dat je deze ziet in stijl. Om dit te doen, blijven wij nieuwe schepen introduceren met futuristische technologieën, verbeterde entertainment aan board zoals MSC MasterChef at Sea, om een echte unieke cruise ervaring te bieden.

Om dit te kunnen realiseren heeft MSC Cruises een investeringsplan opgesteld tot en met 2027 waarin nog 12 ultramoderne schepen worden gebouwd.

 

 

 

 

Laatste toevoegingen:

MSC GRANDIOSA VERTROKKEN VANUIT GENUA

Vaarroutes van 7 nachten in het westelijke Middellandse-Zeegebied
MSC Grandiosa, het vlaggenschip van MSC Cruises, vertrok gisteravond vanuit de haven van Genua in Italië om de reguliere cruises van 7 nachten in de Middellandse Zee te hervatten na een korte pauze tijdens de vakantieperiode. Het schip had haar afvaarten tijdelijk stopgezet als gevolg van het(...)
Lees verder

MSC GRANDIOSA HERVAT VAARROUTE MIDDELLANDSE ZEE

• Het laatste ministeriële besluit van de Italiaanse regering bevestigt dat cruises weer uitgevoerd kunnen worden onder de bescherming van hun unieke gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.   • Het vlaggenschip van MSC Cruises zal de geplande wekelijkse cruises in de westelijke(...)
Lees verder

MSC MASTERS WEBINARS

MSC Cruises is verheugd om naast ons huidige e-learning programma MSC Masters, nu ook de maandelijkse MSC Masters Webinars te introduceren. Juist in deze tijden moeten we het samen doen en daarom hebben we verschillende Webinars ontwikkeld met daarin als belangrijkste speerpunt: samen(...)
Lees verder

MSC Cruises gaat weer varen met Grandiosa en Magnifica

MSC Cruises hervat haar cruises met MSC Grandiosa vanaf 24 januari, vertrekkend vanuit Genua. Eerder annuleerde de rederij uit voorzorg haar cruises met MSC Grandiosa die op 10 januari en 17 januri gepland staan. Het vlaggenschip van de rederij hervat vanaf 24 januari aanstaande haar geplande(...)
Lees verder

MSC Foundation

MSC Foundation De MSC Foundation is ontstaan door een diep geworteld gevoel van verantwoordelijkheid voor de mens en planeet met in het bijzonder de oceanen. De MSC Group (MSC Cargo & MSC Cruises) zijn bewust dat we allemaal de plicht hebben om een betere wereld achter te laten voor(...)
Lees verder