MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van MSC Cruises

MSC Cruises

4 maanden geleden

COVID-19

HERSTART IN DE MIDDELLANDSE ZEE, MSC BIEDT DEZE ZOMER EEN VOLLEDIGE CRUISE- BELEVING

Onze twee vlaggenschepen, MSC Grandiosa en MSC Magnifica, hervatten hun activiteiten in de Middellandse Zee en bieden gasten uit de Schengenlanden een volwaardige cruisevakantie. MSC Grandiosa begon op 16 augustus met een 7-nachten cruise, terwijl de MSC Magnifica op 19 oktober 2020 gepland staat om te herstarten met een 10-nachten cruise.

De twee schepen zijn de eersten die een nieuw protocol implementeren dat is ontworpen om de gezondheid en veiligheid van gasten, bemanning en de lokale gemeenschappen die de schepen van MSC Cruises bezoeken te beschermen. Om deze reden voldoet het aan en gaat het verder dan de richtlijnen die worden verstrekt door belangrijke internationale en regionale regelgevende en technische instanties, evenals de voorschriften die zijn opgesteld door de regeringen in de landen waarin de MSC Cruises-schepen actief zijn. Bovendien heeft RINA, het onafhankelijke maritieme certificeringsbedrijf, geverifieerd dat het protocol voldoet aan de richtlijnen van het European Maritime Safety Agency (EMSA), waarin aanvullende gezondheidsnormen zijn opgenomen, waaronder die van de EU Healthy Gateways Joint Action. We hebben eraan gewerkt om elk aspect van de reis van de gast te omvatten, vanaf het moment van boeking tot inscheping, het leven aan boord tot de terugkeer naar huis, met behoud van het unieke karakter van de gastervaring.Alle gasten die een MSC Cruise hebben geboekt met vertrek tot en met 31 oktober 2020, kunnen hun boeking omzetten naar de MSC Grandiosa of MSC Magnifica. Lees de onderstaande updates: 

Klik hier voor meer informatie over onze gezondheids- en veiligheidsprotocollen.

Voor deze eerste fase van de herstart van de activiteiten verwelkomen de twee MSC Cruises-schepen die in het huidige zomerseizoen in de Middellandse Zee opereren in eerste instantie alleen gasten die in Schengenlanden wonen (België, Tsjechië, Denemarken, Duitsland, Estland, Griekenland, Spanje , Frankrijk, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Finland, Zweden en Zwitserland).

 

MIDDELLANDSE ZEE, CARIBBEAN EN AZIË CRUISES - Aankondiging 12 september 2020
 
Voor alle andere cruises in de Middellandse Zee en de Caribbean hebben we onze tijdelijke stopzetting tot 31 oktober verlengd
Voor cruises in Azië hebben we onze tijdelijke stop verlengd tot en met 26 oktober.
 
• Gasten die woonachtig zijn in Schengenlanden die op een Middellandse- of Caribbean cruise staan geboekt met vertrek tot en met 31 oktober of een reis naar Azië tot en met 26 oktober, kunnen hun boeking omzetten naar de  MSC Grandiosa of MSC Magnifica (MSC Magnifica vanaf 19 oktober) en krijgen tot maximaal drie gratis excursies, afhankelijk van de hutcategorie die ze zullen boeken.

• Gasten die woonachtig zijn in Schengenlanden waarvan hun MSC Magnifica cruise geannulleerd is t/m 18 oktober krijgen de mogelijkheid hun boeking om te boeken naar de MSC Grandiosa met een gratis upgrade (waar mogelijk) en er wordt geen prijsverschil toegepast op de cruiseprijs. Bekijk hieronder de "Veel gestelde vragen" voor meer informatie.

• Als alternatief krijgen gasten een voucher ter waarde van de door hen betaalde cruisereissom welke kan worden ingewisseld op alle afvaarten die op of voor 31 december 2021 vertrekken. Neem voor specifieke details contact op met uw reisagent of het MSC Cruises call center.

• Gasten die al een voucher hebben ontvangen van eerder geannuleerde cruises en die in Schengenlanden wonen, kunnen een cruise boeken aan boord van de MSC Grandiosa of MSC Magnifica.

• Gasten die geboekt zijn op de MSC Grandiosa of MSC Magnifica zullen worden gecontacteerd door MSC Cruises of hun reisagent over de nieuwe vaarroute en belangrijke aanvullende informatie. Uw feedback daarop is vereist met een specifieke deadline, afhankelijk van de vertrekdatum van uw geannuleerde cruise:
     - 7 kalenderdagen voor cruises met vertrek tot en met 30/09/2020. Als gasten de nieuwe MSC Grandiosa / MSC Magnifica-vaarroute niet accepteren, zullen ze automatisch begin september de voucher ontvangen
     - 14 kalenderdagen voor cruises van 01/10/2020 tot en met 31/10/2020. Als gasten de nieuwe MSC Grandiosa / MSC Magnifica-vaarroute niet accepteren, zullen ze automatisch eind September  de voucher ontvangen 
• MSC Cruises biedt passagiers die eerder een cruise hadden geboekt van 16 augustus tot en met 31 oktober of die een voucher hebben, ontvangen vanwege de annulering van hun cruise, maximaal 3 gratis excursies (alleen voor volwassen gasten), afhankelijk van de geboekte hutcategorie op de nieuwe MSC Grandiosa- of MSC Magnifica-vaarroutes. Gasten kunnen hun excursies selecteren, wijzigen, upgraden, meer excursies toevoegen of excursies voor hun kinderen toevoegen door ons call center te bellen of door aan boord contact op te nemen met het Shore Excursions Team.
• Voor meer informatie over ons compensatiebeleid, klik hier of bel ons Call center.
• Voor nieuwe boekingen kunnen 3 excursies worden toegevoegd aan de “Welcome Back” -aanbieding voor een actieprijs van €100 p.p.
 
Ons nieuwe protocol voor gezondheid en veiligheid is ontworpen op basis van regionale en nationale richtlijnen die zijn opgesteld door onder andere de EU Healthy Gateways, sluit ook aan op die van het European Maritime Safety Agency (EMSA)
 

NOORD-EUROPA CRUISES – Aankondiging 6 juli 2020

We zullen onze tijdelijke stopzetting van de activiteiten in Noord-Europa verlengen tot het einde van het huidige seizoen. Dit betreft cruises die gepland stonden om te vertrekken tot en met 23 oktober.
• Ons compensatiebeleid zal ook op deze cruises van toepassing zijn en gasten ontvangen een voucher met een tegoed (Future Cruise Credit – FCC) ter waarde van het volledige bedrag dat door MSC Cruises is ontvangen voor hun geannuleerde cruise. De vouchers kunnen worden gebruikt voor een toekomstige cruise op ieder schip en afvaart tot en met, ten laatste, vertrek op 31 december 2021.
• Voor meer informatie over ons voucherbeleid, klik hier.
 
CANADA & NEW ENGLAND, MSC MERAVIGLIA CRUISES – Aankondiging 24 juni 2020
 
MSC Cruises heeft haar cruises met vertrek met de Meraviglia vanuit New York moeten annuleren vanwege het verbod op verblijf in Canadese wateren van de Canadese regering tot en met 31 oktober, evenals de twee herpositioneringscruises van Noord-Europa naar New York en van New York naar Miami. Ons compensatiebeleid zal ook op deze cruises van toepassing zijn. 
• Ons compensatiebeleid zal ook op deze cruises van toepassing zijn en gasten ontvangen een voucher met een tegoed (Future Cruise Credit – FCC) ter waarde van het volledige bedrag dat door MSC Cruises is ontvangen voor hun geannuleerde cruise. De vouchers kunnen worden gebruikt voor een toekomstige cruise op ieder schip en afvaart tot en met, ten laatste, vertrek op 31 december 2021.
• Voor meer informatie over ons voucherbeleid, klik hier.
 
Voor alle cruises die door MSC zijn geannuleerd, ontvangen gasten een voucher met een tegoed (Future Cruise Credit -FCC) ter waarde van het volledige bedrag dat door MSC Cruises is ontvangen voor hun geannuleerde cruise, om te worden gebruikt voor een toekomstige cruise op ieder schip en afvaart tot en met, ten laatste, vertrek op 31 december 2021.
 
Bovendien ontvangen gasten een boordtegoed tussen €100 en €400 per hut, afhankelijk van de lengte van hun oorspronkelijk geboekte cruise.
 
Om meer te weten te komen over uw voucher en het reserveren van een nieuwe cruise, klik hier om de compensatieregelingen te raadplegen.
 
Bovendien garandeert MSC Cruises, indien daarom wordt verzocht, voor alle bestaande boekingen voor cruises met vertrek tot en met 31 oktober 2020 (welke niet geannuleerd zijn door MSC) een verlenging van het reeds bestaande flexibele beleid. Gasten kunnen hun cruise wijzigen naar een toekomstige vertrekdatum tot en met uiterlijk vertrek 31 december 2021 op ieder schip en afvaart van de MSC Cruises-vloot, zonder wijzigingskosten. Klik hier voor meer informatie over het flexibele cruiseprogramma
MSC Cruises werkt onvermoeibaar samen met alle gasten en hun reisagenten om de impact van deze noodzakelijke beslissing op boekingen op de schepen in kaart te brengen en het spijt ons oprecht voor het ongemak dat dit hen zal bezorgen. 
 
Update: 14 september
 
 
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn