MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van MSC Cruises

MSC Cruises

5 maanden geleden

MSC CRUISES WEBINARS

MSC Cruises is verheugd om naast ons huidige e-learning programma MSC Masters, nu ook Webinars te introduceren. Juist in deze tijden moeten we het samen doen, door middel van interactie kunnen we van elkaar leren en zullen wij er sterker uit komen dan ooit. 

Daarom heeft MSC Cruises verschillende Webinars ontwikkeld met daarin als belangrijkste speerpunt: samen groeien en samen ontwikkelen. Tijdens deze webinars zullen er dan ook vele verschillende onderwerpen besproken worden, waarmee wij zorgen dat jullie op de hoogte zijn van alle ins en outs en daarmee de best mogelijke cruise aan jullie klant kunnen verkopen. Voor ieder wat wils op een laagdrempelige manier: de MSC Cruises Webinars.

Wil je ook voortaan als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe webinars en/of van het laatste nieuws? Mail naar sales@msccruises.nl en wij voegen je toe aan onze communicatie!

EERST VOLGENDE MSC CRUISES WEBINAR: NEW WAY OF CRUISING 2.0!

MSC Cruises is verheugd om in opvolging van de eerdere MSC Cruises New Way Of Cruising webinar een update op deze webinar aan te kondigen.
Via deze weg willen wij jullie dan ook graag uitnodigen voor de webinar: 'New Way Of Cruising 2.0'

Tijdens deze webinar zullen recente updates en ontwikkelingen rondom MSC Cruises verrijkte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen worden toegelicht, waaronder de implementatie van deze maatregelen aan boord van de MSC Grandiosa

Onze webinar: 'New Way Of Cruising 2.0' zal worden gegeven op 2 momenten, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste uit komt.
•    Webinar sessie 1: dinsdag 13 oktober 2020 om 10:00 uur
•    Webinar sessie 2: donderdag 15 oktober 2020 om 15:00 uur

KLIK HIER EN MELD JE NU AAN!
 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn