MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

MSC Cruises gaat weer varen met Grandiosa en Magnifica

MSC Cruises hervat haar cruises met MSC Grandiosa vanaf 24 januari, vertrekkend vanuit Genua. Eerder annuleerde de rederij uit voorzorg haar cruises met MSC Grandiosa die op 10 januari en 17 januri gepland staan.

Het vlaggenschip van de rederij hervat vanaf 24 januari aanstaande haar geplande wekelijkse cruises die elke zondag vertrekken vanuit Genua en de Italiaanse havens Civitavecchia, Napels, Palermo en Valetta in Malta aandoen, met inscheping in elke haven in Italië. MSC Grandiosa biedt deze routes aan tot 21 maart 2021, waarna ze in de westelijke Middellandse Zee zal blijven om cruises uit het zomerprogramma met een nieuwe route aan te bieden. Vanaf 14 februari 2021 hervat ook MSC Magnifica haar activiteiten met vertrek vanuit Genua voor cruises van 11 nachten met een route die de westelijke en oostelijke Middellandse Zee in Italië, Griekenland en Malta aan doet.

MSC Cruises neemt momenteel contact op met alle reisagenten en gasten die getroffen zijn door de twee geannuleerde cruises van MSC Grandiosa.

Cruises/ferries, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn