MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

MSC kondigt herstart cruises aan voor winter 2020

MSC Cruises heeft het cruiseprogramma voor winter 2020/2021 bekend gemaakt, met meer dan 90 verschillende routes in het Caribisch gebied, de Middellandse Zee, de Emiraten, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Azië.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: ‘We hebben ons volledige winterseizoen 2020/2021 vanaf eind oktober herzien en bijgewerkt. Met ons programma bieden we cruises aan in alle regio’s van de wereld waar we traditioneel actief zijn en hoewel er enkele updates zijn ten opzichte van het oorspronkelijke geplande programma van de vloot voor specifieke schepen, kunnen we de meeste vaarroutes nog steeds aanbieden.’

Verlenging 
Bovendien bevestigde MSC Cruises de verdere verlenging van de stopzetting van de activiteiten van haar schepen die vanuit Amerikaanse havens in het Caribisch gebied opereren tot en met 15 september 2020. De aankondiging heeft gevolgen voor twee schepen – MSC Seaside en MSC Armonia – die eerder zouden varen in de regio gedurende deze periode. Gasten die getroffen zijn door de geannuleerde cruises, ontvangen een voucher, waar ze de mogelijkheid hebben om het volledige bedrag dat voor hun geannuleerde cruise is betaald, over te zetten naar een toekomstige cruise naar keuze – op elk schip, voor elke vaarroute- tot en met 31 december 2021. Ondertussen heeft MSC Cruises voor het zomerseizoen 2020 eerder de tijdelijke stopzetting van haar huidige scheepsoperatie tot en met 31 juli aangekondigd in de andere regio’s waar de MSC actief is.

Gezondheidsprotocol 
In samenhang met de aankondiging zegt de rederij dat er een alomvattend gezondheids- en veiligheidsprotocol in ontwikkeling is, in samenwerking met relevante gezondheidsinstanties en met support van externe medische experts. Dit protocol heeft betrekking op alle aspecten van de cruise, van de boekingsfase tot de ontscheping en de terugkeer naar huis. Het omvat ook alle aspecten van het leven aan boord en de voorzorgsmaatregelen zullen de gezondheid en het welzijn van gasten en bemanning garanderen, waaronder verbeterde sanitaire maatregelen, richtlijnen voor het leven aan boord en verbeterde medische voorzieningen en gezondheidsonderzoeken voor gasten en bemanning. De volledige details van deze nieuwe preventieve gezondheids- en veiligheidsmaatregelen worden binnenkort bekendgemaakt.

Bekijk hier het overzicht voor winter 2020/2021. 

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn