MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van MSC Cruises

MSC Cruises

1 maand geleden

Studiereis MSC Magnifica

Studiereis MSC Cruises Nederland 21 – 28 januari 2022

Wil jij graag zelf ervaren hoe het is om te cruisen met MSC Cruises en ons prachtige schip, de MSC Magnifica, ontdekken? Schrijf je dan nu in voor onze studiereis van 21 – 28 januari 2022!

De studiereis wordt begeleid en er zal een leuk programma worden georganiseerd zodat je niet alleen kennis kan maken met ons mooie schip en de diverse bestemmingen, maar ook je kennis over MSC Cruises kan verrijken.

 

Studiereis 8-daagse cruise

Vertrekdatum:                  vrijdag 21 januari 2022

Inschepingshaven:          IJmuiden, Nederland

Aankomstdatum:             vrijdag 28 januari 2022

Ontschepingshaven:       IJmuiden, Nederland

Adres: Felison Cruiseterminal, Cruiseboulevard 10, IJmuiden

Voor navigatie: Volendamkade 1

 

Vaarroute:

21-01-2022          IJmuiden, Nederland                                                                                vertrek 20.00 uur

22-01-2022          Op zee                                 

23-01-2022          Hamburg, Duitsland                                        aankomst 09.00 uur        vertrek 21.00 uur

24-01-2022          Op zee 

25-01-2022          Southampton, Groot-Brittannië                         aankomst 08.00 uur        vertrek 20.00 uur

26-01-2022          Le Havre, Frankrijk                                           aankomst 07.00 uur        vertrek 20.00 uur

27-01-2022          Zeebrugge, België                                            aankomst 09.00 uur        vertrek 19.00 uur            

28-01-2022          IJmuiden, Nederland                                        aankomst 08.00 uur

Onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Wat is inbegrepen?

 • Verblijf in een balkonhut (gedeeld met 1 andere reisagent)
 • Volpension verzorging (ontbijt, lunch en diner)
 • Premium extra drankpakket en minibar
 • Browse & stream internetpakket voor 2 apparaten
 • Hotel Service Charge & MSC Foundation charge
 • Gratis excursies met de groep (nader te bepalen)
 • MSC Covid-19 Protection Plan verzekering

 

Wat is exclusief?

 • Vervoer naar de haven en van de haven terug naar huis, dit is op eigen gelegenheid
 • Eventuele kosten voor een PCR-test of antigeentest en andere vereisten die worden gesteld door de betreffende landen om te mogen reizen en door MSC Cruises zelf, conform het Health & Safety protocol om aan boord te mogen.
 • Overige persoonlijke uitgaven die niet vermeld staan bij inbegrepen

 

Reisrestricties Noord Europa

Voor inwoners van Schengenlanden gelden momenteel de volgende inschepingsvereisten:

 • Alle gasten (vanaf 12 jaar en ouder) moeten volledig gevaccineerd zijn. Gasten worden als volledig gevaccineerd beschouwd als ze de volledige set vaccinaties meer dan 14 dagen voor aanvang van de cruise hebben ontvangen met een goedgekeurd Covid-19-vaccin, waaronder Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson. Een 'mix-and-match'-combinatie van de bovenstaande lijst met vaccins wordt geaccepteerd.

Let op: gasten die van Covid-19 hersteld zijn en slechts één prik kregen, worden niet als volledig gevaccineerd beschouwd.

 • Alle gasten (vanaf 2 jaar en ouder) moeten een negatief RT-PCR test of antigeentest certificaat kunnen tonen die binnen 48 uur voor inscheping is afgenomen.

 

Kijk voor de volledige en laatste up-to-date informatie over de reisrestricties en inschepingsvereisten op onze website: https://www.msccruises.nl/gezondheid-en-veiligheid-maatregelen/noord-europa

Op dit moment is het helaas niet toegestaan om in Southampton aan wal te gaan. Hou er rekening mee dat dit tijdens de studiereis ook het geval kan zijn.

Belangrijk: aangezien Groot-Brittannië niet meer tot Europa behoort dien je voor deze cruise in het bezit te zijn van een paspoort. Een ID-kaart is niet voldoende.

 

Aanmelden

Wil je graag zelf ervaren hoe het is om met MSC te cruisen? Meld je dan aan door het inschrijfformulier https://form.jotform.com/213504112409039  in te vullen.

Voorwaarde om je in te schrijven is uiteraard dat je actief MSC Cruises verkoopt en kunt voldoen aan de reisrestricties en inschepingsvereisten. Enkel volledig ingevulde inschrijfformulieren worden in behandeling genomen.

Inschrijven kan t/m vrijdag 7 januari 2021

 

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en om die reden zullen we een selectie maken uit alle aanmeldingen die we ontvangen. We laten je uiterlijk maandag 10 januari weten of je één van de gelukkigen bent die mee mag op deze studiereis!

Wie weet zien we je binnenkort aan boord van de MSC Magnifica!

 

 

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn