Namibië

Panoramisch uitzicht - Veel perspectief - Alleen in Namibië

Beklim de hoogste zandduinen ter wereld, daal de diepste kloven van Afrika af, ontdek de droogste en oudste woestijn ter wereld, verbaas jezelf over één van ’s werelds grootste rotstekeningen, geniet van al het wild dat over de gigantische zoutpannen loopt en de eindeloze horizons.

Dit is Namibië, waar je verzekerd bent van avontuur!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Destination Namibia...

Laatste toevoegingen:

Community conservation in Namibië

Grensoverschrijdend succes!
Sinds de onafhankelijkheid in 1990 streeft Namibië ernaar natuurbehoud en plattelandsontwikkeling met elkaar te verzoenen. Van centraal belang in dit verband is het op de gemeenschap gebaseerde natuurlijke hulpbronnenbeheer (CBNRM), dat in 1996 door de Namibische staat werd opgericht. Het CBNRM(...)
Lees verder

Camping2Go

Een zorgeloze buitenervaring
Camping2Go is een nieuw Gondwana-concept dat is ontstaan ​​uit het wereldwijde verlangen naar een comfortabele en zorgeloze buitenervaring. De introductieprijs van N$450 (€28,36) per persoon per nacht (prijs geldig tot 31 oktober 2019) maakt dit een van de meest betaalbare en comfortabele(...)
Lees verder

Palmwag Lodge & Concession

Uniek verblijf in Namibië!
Bekende Palmwag Lodge is al vele jaren een populaire vakantiebestemming in Damaraland. Het is de toegangspoort tot het dunbevolkte Kaokoland, waar het avontuur lonkt. Genesteld tussen enorme oude Makalani-palmen en Mopane-bomen, beschikt de lodge over 29 comfortabele kamers (13 standaardkamers,(...)
Lees verder

Drumsessies in Windhoek

Elke woensdag om 18.00 uur hoor je vanuit Joe's Beerhouse aan Nelson Mandela Avenue in Windhoek bijzondere ritmes. Tijdens wekelijkse drumworkshops worden geïnteresseerden bekend gemaakt met de kunst van het Afrikaanse drumwerk op de Djembe.  De workshops worden begeleid door leden van de(...)
Lees verder