Namibië

Panoramisch uitzicht - Veel perspectief - Alleen in Namibië

Beklim de hoogste zandduinen ter wereld, daal de diepste kloven van Afrika af, ontdek de droogste en oudste woestijn ter wereld, verbaas jezelf over één van ’s werelds grootste rotstekeningen, geniet van al het wild dat over de gigantische zoutpannen loopt en de eindeloze horizons.

Dit is Namibië, waar je verzekerd bent van avontuur!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Destination Namibia...

Laatste toevoegingen:

Op de lokale gemeenschap gericht toerisme groeit in Namibië

Joint-venture lodges in de lift
Toerisme is een van de snelstgroeiende industrieën in zuidelijk Afrika. Deze ontwikkeling komt tot uiting in het groeiend aantal joint venture lodges in Namibië, die zijn ontstaan door een contract tussen een Communal Conservancy (gemeentelijk beschermd gebied) en de private(...)
Lees verder

Geniet in stilte in Desert Whisper

Woestijnschuilplaats in Namibië
Verscholen tussen grote rotsblokken op een verhoging in Gondwana Namib Park is de Desert Whisper, een nieuwe vorm van verblijf en nieuwste aanwinst voor de Gondwana Collection Namibia en onderdeel van de Secret Collection. Het luxe verblijf is als een schuilplaats in de uitgestrektheid van de(...)
Lees verder

FlatBed in Economy Class

Geniet van meer ruimte bij Air Namibia
Air Namibia presenteert, in samenwerking met Optiontown, de Empty Seat Option (of ESo) waarmee je kunt genieten van extra ruimte en comfort tijdens een vlucht tegen een lage prijs. De lege stoeloptie biedt je de mogelijkheid om al vanaf USD 1 één of meerdere lege stoelen naast jouw stoel(...)
Lees verder

Community conservation in Namibië

Grensoverschrijdend succes!
Sinds de onafhankelijkheid in 1990 streeft Namibië ernaar natuurbehoud en plattelandsontwikkeling met elkaar te verzoenen. Van centraal belang in dit verband is het op de gemeenschap gebaseerde natuurlijke hulpbronnenbeheer (CBNRM), dat in 1996 door de Namibische staat werd opgericht. Het CBNRM(...)
Lees verder