afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

AIDA hervat haar cruises weer

AIDA Cruises hervat vanaf volgende week weer haar cruises. Dat maakte Carnival, het moederbedrijf van onder meer Princess Cruises, Holland America Line, Costa Cruises, Carnival Cruise Line en AIDA bekend in eenĀ bedrijfsupdate.

Vanwege het coronavirus werden zoals bekend halverwege maart alle cruiseactiviteiten stilgelegd. Onlangs werden de routes van twee schepen van Costa Cruises weer hervat met de nodige aanpassingen, zoals minder gasten aan boord. Volgens Carnival verlopen deze cruises succesvol. De rederij zet nu de beperkte hervatting van haar cruiseactiviteiten voort met afvaarten op extra Costa-schepen op korte termijn, evenals met afvaarten op AIDA Cruises die naar verwachting volgende week zullen beginnen. De eerste cruises zullen doorgaan met aangepaste passagierscapaciteit en verbeterde gezondheidsprotocollen die zijn ontwikkeld met de overheid en gezondheidsautoriteiten, en onder begeleiding van een selectie van medische en wetenschappelijke experts.

Het is nog niet bekend wanneer de schepen van andere maatschappijen zoals Holland America Line, Princess en Cunard weer zullen uitvaren.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn