afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Boek een street art tour door San Nicolas op Aruba

De op een na grootste stad van Aruba, San Nicolas is in de afgelopen jaren getransformeerd van een slaapstadje naar een waar street art walhalla met spectaculaire muurschilderingen op elke hoek van de straat. Wie zich niet alleen maar aan de prachtige kunstwerken wil vergapen, maar ook meer te weten wil komen over de verhalen achter de schilderingen kan via Aruba Mural Tours een bijzondere wandeltour boeken. Combineer dit met een bezoek aan het Museum of Industry in de volledig gerenoveerde Art Deco watertoren, of een bezoek aan het kleine Community Museum, gehuisvest in de in 1940 gebouwde Nicolaas Store en je hebt een fraai dagje cultuur te pakken.

     

Gloednieuw hotel Radisson Blu Aruba

Palm Beach is een gloednieuw en prachtig hotel rijker. Het Radisson Blu Aruba is een tropische oase waar je helemaal tot rust komt. Door de ligging, op loopafstand van Palm Beach, heb je wel alle restaurants, watersportactiviteiten en natuurlijk het oogverblindende strand binnen handbereik. Wie liever niet naar Palm Beach loopt kan ook gebruiken maken van de gratis shuttlebus. Het hotel richt zich in grote mate op de Europese markt en beschikt over ruime kamers en appartementen met een spectaculair uitzicht, een wellness centrum & fitnessruimte en toprestaurants. Wat Radisson Blu echt onderscheid van de andere hotels is dat het resort als enige hotel op het eiland een rooftopbar met zwembad op het dak heeft. Beter wordt het niet.

     

ED-card – inreisregels Aruba

Wie naar Aruba reist is verplicht om vooraf de ED-card (Embarkation- Disembarkation card) online in te vullen. Dit kan max. 3 dagen voor vertrek. Alle reizigers dienen een negatief PCR-testresultaat (niet ouder dan 72-uur voor vertrek verkregen) aan de ED-card toe te voegen en een eenmalige bezoekersverzekering aan te kopen. Zodra alles is ingevuld ontvangt men bij goedkeuring direct een groene vink. Hiermee kan men met een gerust hart naar Aruba reizen.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn