afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 weken geleden

Feest mee met Val Thorens vanuit je eigen huis!

Zouden jouw klanten deze kerstvakantie eigenlijk op wintersport zijn gegaan naar Val Thorens? En lopen ze alle festiviteiten nu mis? Om de pijn iets te verzachten komt er voor alle sneeuwfans op oudejaarsavond een unieke livestream vanuit de Franse bergen. 

Alternate textDJ Mike, DJ Lawik en het Vendredi Duo hebben samen een speciale set in elkaar gedraaid, de Val Thorens Summit Mix, om het berggevoel op de avond zelf bij alle Val Thorens-fans opnieuw tot leven te wekken. Vorig jaar was Val Thorens rond deze tijd nagenoeg helemaal volgeboekt, dus de dj’s hopen bij zo veel mogelijk vakantiegangers van toen de mooiste herinneringen aan het resort terug naar boven te brengen. 

Als je een typische Val Thorens-avond wil beleven, tune dan op oudejaarsavond om 21.30 uur in op een van de social mediakanalen van de wintersportbestemming om de Val Thorens Summit Mix te luisteren. Daar kom je helemaal in die zorgeloze, feestelijke Folie Douce-sfeer waar het hoogste resort in Europa bekend om staat. Het concept is simpel: tussen 21.30 en 0.30 uur dans je non-stop op de waanzinnige beats van de dj’s, met als kers op de taart zicht op de besneeuwde toppen van het hoogste skidorp in Europa. 

Ga hier naar het Facebook-event van Val Thorens

Bekijk de teaser hier:

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn