afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Het is bijna zover

Registreer je gratis voor het Travel Congress 2021!

Nog 3 dagen tot het Travel Congress! Sprekers van binnen en buiten de reisbranche delen tijdens het Travel Congress de belangrijkste lessons learned naar aanleiding van de COVID-19-crisis.

Je kunt het Travel Congress gratis (digitaal) bijwonen. Ben jij erbij, net als de vele vakgenoten die zich al aangemeld hebben?

Registreer gratis

Tijdslot: 09.45 - 11.00
Binnen dit thema ligt de focus op strategie in de nieuwe werkelijkheid. Organisaties die snel kunnen schakelen en duurzaamheid hierin meenemen zijn frontrunners in de huidige maatschappij. Wat zijn de belangrijkste factoren waar de reisindustrie mee te maken krijgt in deze nieuwe realiteit? 

Tijdslot: 11.15 - 12.30
De laatste maatschappelijke trends en ontwikkelingen veranderen de werkcultuur in de reiswereld. COVID-19 vraagt in toenemende mate om meer transparantie, flexibiliteit en perspectief maar ook organisatieverandering en verandergedrag staan al jaren op de agenda. Wat betekent dit voor de toekomst van ons werk wanneer oude patronen en routines niet meer werken? Van onzekerheid naar vertrouwen in de toekomst. 

Tijdslot: 13.00 - 14.15
Terwijl het buitenlandse toerisme grotendeels op slot is, herondekt de Nederlander haar eigen land. Wat is de impact op het marketing- & communicatiebeleid in deze nieuwe werkelijkheid en hoe anticiperen marketeers en communicatieprofessionals uit de reissector hierop? We gaan in gesprek met verschillende marketing en communicatieprofessionals uit de sector voor binnen- en buitenlands toerisme.

Tijdslot: 14.30 - 15.45
Op weg naar een herstel van de toerismesector is het juist nu van belang duidelijk te maken wat de maatschappelijke waarde van toerisme is. Tijdens het Travel Congress gaan verschillende sprekers van binnen en buiten de reisbranche in gesprek en focussen zij zich op: hoe reis je van ‘do less harm’ naar ‘do good’. 

Bekijk het programma

Overig, Bestemmingen, Touroperators, Airlines
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn