afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

6 maanden geleden

It's time to stop...

Portugal komt met geweldige boodschap

De afgelopen - en waarschijnlijk komende - tijd staat vooral in het teken van annuleringen, repatriëringen en andere negatieve ontwikkelingen door het coronavirus. Het Portugees Verkeersbureau, Visit Portugal, gooit het over een hele andere, positieve boeg; met focus op een hoopvolle toekomst. TravEcademy sluit zich hierbij aan en kijkt positief uit naar de periode dat we weer de draad kunnen oppakken met zijn allen. Tot die tijd: een stevige pauze, met zijn allen!

É tempo de parar. 
É tempo de fazer uma pausa, pelo bem do mundo. Por enquanto, podemos sonhar com aqueles dias incríveis que virão. Estamos nisto juntos.

Oftewel:
Het is tijd om te stoppen.
Het is tijd om een ​​pauze te nemen, Voor het welzijn van de wereld. Voor nu kunnen we dromen van die ongelooflijk mooie dagen die komen gaan. We zitten hier samen in.

Cant' Skip Hope
De video 'Can’t Skip Hope' toont fraaie beelden van de bestemming zelf, maar benoemt Portugal verder niet. Ook de term 'coronavirus' wordt niet genoemd, maar de boodschap is duidelijk: it’s time to stop & that's a good thing. Hiermee geven ze aan dat het voor nú goed is om niet te reizen of elkaar te treffen. Het land heeft als boodschap “We begrijpen dat je nu niet komt, het is zelfs goed als je nu even niet komt.” Met deze video wijst Visit Portugal op het belang van de menselijke waarden, die in deze bizarre periode de wereld overeind houden. De video sluit met “It’s time to dream about those amazing days to come. For when those amazing days arrive, we will say again…” met aansluitend een referentie naar de bestemming. 

Dus: It's time to stop - to take a break for the world - but we will meet again soon!

Bewonder deze prachtige en hoopvolle video...

Bestemmingen, Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn