afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

Japan in de herfst : een must-visit!

Japan Online TrainingWist je dat de herfst in Japan een uitstekende tijd is om te reizen? De gemiddelde temperatuur in oktober in Nederland is 14 graden Celsius, terwijl het in Japan 20 graden Celsius is. Kortom, perfect weer voor een vakantie!

Midden oktober verkleuren de bladeren naar prachtig rood en goud. Na het ervaren van de moderne cultuur en nieuwste trends in Japanse steden is het heerlijk om af te reizen naar het platteland. Ga een dag wandelen of fietsen, genietend van het prachtige landschap, en trakteer jezelf daarna op een heerlijke maaltijd met lokale seizoensproducten.

Als je ook op zoek bent naar duurzaamheid en interactie met de lokale bevolking, probeer dan een van deze bestemmingen!

Iya Valley

Iya is een afgelegen vallei diep in de bergachtige regio Nishi-Awa in de prefectuur Tokushima, op het eiland Shikoku. Het gebied is omgeven door dichte bossen en het Shikoku-gebergte. Het is een ideale plek om te genieten van traditionele Japanse landschappen en de voordelen van ecotoerisme te ervaren. Alex Kerr, een onderzoeker van de oosterse cultuur en de beroemde schrijver van ‘Lost Japan’, heeft de basis gelegd voor duurzaam toerisme in het gebied, door traditionele huizen te herstellen en de stad Iya nieuw leven in te blazen.

Japan Online TrainingKyoto farm stays

Kyoto is beroemd om zijn tempels en heiligdommen, wat het een populaire bestemming maakt voor veel bezoekers van Japan. Wie op een nog dieper niveau met Japan in contact wil komen en authentieke ervaringen wil opdoen, doet er goed aan om het platteland van Kyoto op te zoeken. In verschillende dorpen worden farm stays aangeboden, waarbij gasten verblijven in een traditioneel Japans huis en seizoensgroenten oogsten met de gastheer. Ervaar uit de eerste hand de duurzame levensstijl van landelijke Japanse gemeenschappen.

Wil je meer weten over wat je allemaal kunt doen in Japan? Probeer dan de korte Japan Online Training op www.japantravel-ott.nl.

Japan Online Training   Japan Online<br />
Training

WINNEN

Deze maand werken we samen met chef, restaurateur en food schrijver Tim Anderson!
Vijf Reisprofessionals die de online cursus voor eind november voltooien,maken kans op een van de ‘Tokyo culinair’ kookboeken van Tim.

Tokyo culinair : Een Japanse food-tour

Ga mee on tour langs de culinaire hoogtepunten van Tokyo; laat je verrassen door de ongekende veelzijdigheid en boeiende eetcultuur van de Japanse hoofdstad. Chef Tim Anderson heeft zich door bekende en minder bekende (thuis)chefs in Tokyo laten inspireren en een waanzinnig mooi boek gemaakt. Tokyo is een van de meest interessante culinaire steden ter wereld en met dit boek maak je kennis met al het moois dat de stad te bieden heeft. Van noodle-shops, sushibars en yakitoritentjes tot de experimentele internationale keuken in luxe restaurants.

Start direct!

Japan. Endless Discovery

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn