afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Kroatië lanceert ‘Safe stay in Croatia’

Kroatië heeft het project ‘Safe stay in Croatia’ gelanceerd; een website waarop reizigers informatie kunnen vinden over een veilig verblijf in het land gedurende de COVID-19 pandemie.

‘Bij de voorbereidingen voor dit toeristische jaar, waarin onze maatschappij helaas nog steeds beheerst wordt door de pandemie, hebben we de veiligheid en gezondheid van onze medeburgers en gasten vooropgesteld. Het is een project waarbij het ministerie van Toerisme en Sport wordt gesteund door vooraanstaande toeristen- en beroepsverenigingen, welke gezamenlijk de Raad voor het Herstel en Ontwikkeling van Toerisme vormen, om het toeristische jaar van 2021 vorm te geven en het toeristisch aanbod verder te verbeteren. Meer dan 200.000 cateraars en dienstverleners in de toeristische sector hebben de voorgeschreven protocollen al geïmplementeerd. Belangrijk is om hieraan toe te voegen dat dit nationale ‘Safe Travel’ label beschikbaar is voor alle belanghebbenden in de toeristische branche’, aldus Nikolina Brnjac, minister van Toerisme en Sport.

Via de website www.safestayincroatia.hr kunnen geïnteresseerden de organisaties in de toeristische sector met het label Safe stay in Croatia opzoeken, relevante informatie vinden over gezondheids- en veiligheidsprotocollen in zeven basiscategorieën, maar ook informatie over hoe te handelen in geval van verdenking van een COVID-19 besmetting.

‘We willen onze toekomstige gasten graag kennis laten maken met protocollaire en epidemiologische maatregelen die op alle niveaus van het toerisme zijn geïmplementeerd om te zorgen voor een veilig en comfortabel verblijf in ons land’, zegt Kristijan Staničić, directeur van het Kroatische Nationale Bureau voor Toerisme. De marketingactiviteiten worden uitgevoerd via verschillende online kanalen en sociale netwerken in verschillende Europese markten met gebruik van de hashtag #SafeStayInCroatia.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn