afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Luxe picknicken op de stranden van Aruba

Op Aruba zijn geheel verzorgde luxe picknickmaaltijden op het strand aan een ware opmars bezig. Een van de topaanbieders is Picnic Aruba. Zij verzorgen luxe picknicks met bijzondere hapjes en drankjes, een kleurrijke setting, persoonlijke service & niet geheel onbelangrijk, een polaroidcamera waarmee je herinneringen voor het leven vastlegt. Hiermee heb je in één klap het ideale romantische uitje of gezellige lunch met vrienden te pakken.

Kleinschalige luxe bij Courtyard Aruba
Wie in alle rust heerlijk wil opladen, maar toch op loopafstand van het bruisende Palm Beach wil vertoeven zit bij Courtyard Aruba meer dan gebakken. Het deels nieuwe en deels volledig gerenoveerde luxe resort beschikt over een heerlijk zwembad, gezellige beach bar, volledig gerenoveerde luxe kamers, luxe gym en restaurant Allegra Bistro, waar men van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat uitstekend kan eten. Dat Courtyard bij uitstek een gezinsvriendelijk hotel is blijkt wel uit de kleurrijke en dynamische Kids Cave bij het resort, waar kinderen zich onder toezicht optimaal vermaken zodat ouders er even samen tussenuit kunnen knijpen. 

     

ED-card – inreisregels Aruba
Wie naar Aruba reist is verplicht om vooraf de ED-card (Embarkation- Disembarkation card) online in te vullen. Dit kan max. 3 dagen voor vertrek. Alle reizigers dienen een negatief PCR-testresultaat (niet ouder dan 72-uur voor vertrek verkregen) aan de ED-card toe te voegen en een eenmalige bezoekersverzekering aan te kopen. Zodra alles is ingevuld ontvangt men bij goedkeuring direct een groene vink. Hiermee kan men met een gerust hart naar Aruba reizen.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn