afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 maanden geleden

New Gondwana lodge geopend in de Namib woestijn

Trakteer jouw klanten op de elegantie van deze regio! De Gondwana Collection Namibië heeft zijn nieuwe lodge The Desert Grace geopend in de eindeloze uitgestrektheid van de Namib woestijn op 1 november 2018. Sierlijke ruimten en pure gastvrijheid doordringen deze moderne lodge met zijn elegantie van weleer, eigenwijze karakter en verfrissend stijlvol interieur. Geniet van een roze gin terwijl je kijkt naar het uitgestrekte woestijnlandschap vanuit één van de twintig ruime tweepersoonskamers of vier familiekamers, elk met een eigen zwembad.

Ontdek de versteende duinen en de vele andere wonderen van de Namib woestijn tijdens een duinrit rond het Gondwana Namib Park, dat grenst aan de World Natural Heritage site, de Namib Sand Sea. Deelnemen aan een begeleide halve dag excursie naar de hoogste duinen ter wereld bij Sossusvlei. Geniet van een e-bike tour (gidsen op aanvraag) en de avontuurlijke Scorpion Night Walk, of gewoon de goed gemarkeerde wandelpaden verkennen in de buurt van The Desert Grace. 

The Desert Grace is gebouwd met behulp van een unieke milieuvriendelijke bouwwijze. Het materiaal van het hoofdgebouw bestaat uit zandzakken die werden gevuld op locatie. Het natuurlijke bouwmateriaal heeft een uitstekende geluids- en warmte-isolatie-eigenschappen. Deze nieuwe lodge is uitgerust met een eigen water recyclage-installatie; en de energievoorziening wordt grotendeels verzorgd door zonne-energie. Zelfs de gangen zijn voorzien van gerecycled glas, glinsterend in het zonlicht en de sterren. The Desert Grace ligt op 60 km ten noorden van Sesriem op de C-19 weg.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn