afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden

Norwegian Cruise Line klaar voor herstart vanaf Barcelona en Rome

Norwegian Cruise Line (NCL) heeft een verdere herstart aangekondigd van de activiteiten in Europa vanuit de vertrekhavens Barcelona en Rome (Civitavecchia) met eerder geplande routes naar de Middellandse Zee en de Griekse eilanden vanaf 5 september 2021.

Op basis van de krachtige protocollen van het Sail Safe Global Health and Safety Program, en in samenwerking met lokale overheden, is NCL van plan om gasten te verwelkomen om de warme en levendige culturen en bezienswaardigheden van Spanje, Italië en Griekenland te ervaren. Momenteel gepland om te varen vanaf Barcelona, zal Norwegian Epic vanaf 5 september 2021 tot en met 24 oktober 2021 7-daagse cruises door de westelijke Middellandse Zee maken, waarbij Norwegian Getaway een mix van 10 tot 11-daagse Griekse eilanden cruises maakt vanuit Rome (Civitavecchia) van 13 september 2021 tot 25 oktober 2021. Met vijf tot acht aanloophavens, tot 13 uur in elke stad en niet meer dan twee dagen op zee, kunnen gasten hun dagen doorbrengen met het verkennen van oude ruïnes en middeleeuwse architectuur, het bewonderen van artistieke meesterwerken of gewoon genieten van heerlijke lokale gerechten.

'Europa is een fantastische bestemming. We kijken er dan ook enorm naar uit om terug te keren naar een aantal van onze meest geliefde thuishavens op het continent en de daarbij behorende reisroutes te hervatten. We kunnen niet wachten om onze gasten te verwelkomen om hen op de veiligst mogelijke manier de vakantie van hun leven te laten ervaren', aldus Harry Sommer, President en Chief Executive Officer van NCL. 'We werken actief samen met onze lokale partners en overheidsfunctionarissen, omdat het plan is om de reizen te hervatten in de regio met Norwegian Epic en Getaway die Norwegian Jade zullen joinen deze zomer. De herlancering van Norwegian Epic en Getaway maakt het mogelijk om een grotere verscheidenheid aan zeer gewilde reisroutes aan te bieden aan reizigers die zich voorbereiden op hun eerste cruisevakantie in meer dan een jaar. Hoewel het cruisen nog niet is hervat vanuit de Spaanse havens, heeft de haven van Barcelona nauw samengewerkt en meegewerkt met het Spaanse ministerie van Volksgezondheid en met de gezondheidsafdeling van de lokale overheid van Catalonië om hetzelfde doel te bereiken: de hervatting van het cruiseverkeer na de veiligste protocollen voor gasten, bemanning en de inwoners van Barcelona ', aldus Mercè Conesa, president van de haven van Barcelona. 'We hopen dat we Norwegian Cruise Line en haar gasten binnenkort in Barcelona zullen verwelkomen.'

Nieuw design Norwegian Epic
NCL bevestigt wederom haar toewijding aan het verbeteren van de gastervaring op zee en zal een geheel nieuw The Haven by Norwegian-complex aan boord van Norwegian Epic debuteren, na een uitgebreide renovatie in Marseille, Frankrijk eind 2020. Norwegian Epic was de eerste in de vloot die in 2010 in première ging met het key-card access ship-within-a-ship concept van het merk, volledig uitgerust met privévoorzieningen, speciale services en de meest luxueuze accommodaties aan boord. De recente renovatie resulteerde in 75 verbeterde en opgewaardeerde suites in combinatie met vernieuwde ervaringen, waaronder The Haven Restaurant en The Haven Courtyard Pool en Sundeck. Norwegian Epic beschikt over een van de grootste The Haven-complexen in de Norwegian vloot.

EMBARK – The Series, aflevering 2
Na het zeer succesvolle wereldwijde debuut afgelopen maand van "'EMBARK - The Series', de vijfdelige docuserie die de langverwachte comeback van NCL beschrijft, is de tweede aflevering, 'Second to None', gepland voor première op vrijdag 21 mei 2021 via www.ncl.com/embark. In de aflevering komen thema's als gezondheid en veiligheid, de evolutie van het culinaire aanbod en de fijne kneepjes van het runnen van een van 's werelds grootste reizende productiebedrijven aan de orde.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn