afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Polen wacht op jou!

Poolse grenzen zijn vanaf 13 juni open voor alle inwoners van de EU en dat betekent dat iedereen weer vakantie mag vieren in dit prachtige land! Er zijn veel dingen en plaatsen in Polen waar je geen weet van hebt; om te bezoeken, om te doen en om te beleven. Een korte city trip, een lange kampeervakantie of misschien een wandelroute - alles is mogelijk! We hebben alvast een paar tips voor je op een rij gezet. Lees verder, overtuig jezelf én jouw klanten en kies Polen voor een volgende reis. 

Pobierz obrazkiPolen is er klaar voor! 
Bekijk hoe Polen zich heeft voorbereid op het ontvangen van toeristen. Op deze website kun je meer lezen over de gezondheidsmaatregelen, die ervoor zorgen dat je veilig kunt reizen en verblijven in Polen. 

Wandelvakantie in polen - tips
Heb je ooit in Polen gewandeld? Zo dicht bij Nederland, binnen handbereik, kun je een schat aan mooie routes ontdekken voor lange en korte wandelingen. Polen is een van de weinige Europese landen met zo'n groot aantal natuurgebieden, die ook talloze bijzondere bezienswaardigheden herbergen. Wat dacht je van de Mennonieten Route, de langste route in de Poolse bergen of Adelaarsnesten Route? Lees verder.

Beste stedentrips van Polen
Wil jij je klanten een aantrekkelijke en voordelige bestemming aanraden, die ze ook positief zal verrassen? Een (h)eerlijke keuken (in Polen houden ze van slow food), 23 nationale parken, bezienswaardigheden die je nergens anders tegenkomt en verbazingwekkend goed weer. Bovendien is het ook ver verwijderd van massatoerisme en alle grote Poolse steden hebben rechtstreekse vliegverbindingen met Schiphol of Eindhoven. Kortom, je klant komt gegarandeerd enthousiast terug. 

Ontdek Polen door middel van deze cursus en win een luxe weekend in hotel Mercure Warszawa Centrum in Warschau!

START DIRECT

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn