afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden

Regent Seven Seas Cruises® kondigt terugkeer aan met Seven Seas Splendor®

SailSAFE™ gezondheids- en veiligheidsprogramma

Regent Seven Seas Cruises® heeft aangekondigd dat het begin september 2021 terugkeert naar cruisen met Seven Seas Splendor die de eerste afvaart zal maken vanuit het Verenigd Koninkrijk. De reis markeert zowel de terugkeer van de cruisemaatschappij als het inaugurele seizoen van Seven Seas Splendor, waarbij het schip na de doop in februari 2020 slechts twee cruises met gasten heeft kunnen voltooien. Met een gefaseerde terugkeer naar de vaart voor de rest van de vloot, zullen luxereizigers binnenkort weer kunnen genieten van de ongeëvenaarde Regent ervaring met de geruststelling die wordt geleverd door het veelzijdige SailSAFE™ gezondheids- en veiligheidsprogramma.

Herstart van Seven Seas Splendor cruisereizen
'In september zullen we de dubbele viering hebben van onze terugkeer naar de zee, aangezien we ook het inaugurele seizoen hervatten van het schip dat luxe perfectioneert, Seven Seas Splendor,' aldus Jason Montague, president en chief executive officer, Regent Seven Seas Cruises. 'Met een schitterend ontwerp, luxueuze suites, voortreffelijke keuken, dynamisch entertainment en uitstekende persoonlijke service, was Seven Seas Splendor een van de meest langverwachte schepen in de geschiedenis van het cruisen en mijn belofte aan onze trouwe en ambitieuze gasten is dat het schip ongetwijfeld het wachten waard zal zijn.'

De cruiserederij is van plan de oorspronkelijk geplande routes te behouden, voor zover het wereldwijde gezondheidsklimaat dat op dat moment toelaat, en gasten de uitzonderlijke cruise- en bestemmingservaring te bieden die ze gewend zijn van Regent Seven Seas Cruises.

Hervatting van het inaugurele seizoen
De eerste cruise in het inaugurele seizoen van Seven Seas Splendor staat gepland op 11 september 2021, voor een 11-nachten durende reis, retour vanuit Southampton, Engeland met een bezoek aan Schotland, Noord-Ierland en Ierland. Na de eerste reis zal het schip de prachtige Middellandse Zee verkennen voordat het de Atlantische Oceaan oversteekt om te cruisen in het Caribisch gebied. Hoewel veel van de reizen al zijn uitverkocht, zijn er nog steeds mogelijkheden om later in het Europese seizoen te cruisen met Seven Seas Splendor en in het Caribisch gebied begin 2022.

Om een soepele en veilige hervatting van de operaties te garanderen, zal de terugkeer van de rest van de Regent vloot op een later moment worden aangekondigd, waarbij de reisopschortingen nu zijn verlengd tot 30 september 2021 voor Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, en Seven Seas Voyager®. In samenhang met de aankondiging van vandaag, worden de reizen van Seven Seas Splendor opgeschort tot haar reis van 11 september 2021 vanuit Southampton.

Veelzijdig SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma
Tijdens de vrijwillige opschorting van haar cruises heeft Regent Seven Seas Cruises voortgebouwd op bestaande gezondheids- en veiligheidsprotocollen door het SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma op te zetten, een krachtige en wetenschappelijk onderbouwde strategie die meerdere niveaus van bescherming tegen Covid-19 creëert. Het programma is ontwikkeld met begeleiding van een team van deskundigen op het gebied van volksgezondheid en wetenschap, waaronder de SailSAFE Global Health and Wellness Council.

'Het welzijn van onze gasten, bemanning en gemeenschappen die we bezoeken is altijd een prioriteit geweest, en ons SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma zorgt ervoor dat dit zo blijft zonder de gastervaring te beïnvloeden,' vervolgt Montague. 'Onze schepen bieden ongeëvenaarde ruimte op zee en een perfecte balans tussen veiligheid, comfort en vrijheid door middel van ruime suites, meerdere culinaire eetgelegenheden en uitgestrekte, gemeenschappelijke ruimtes.'

Vereisten om te varen
Gasten en reispartners kunnen op RSSC.com/HealthSafetyProtocols een overzicht vinden van de huidige vereisten om te varen. Hiertoe behoort dat alle gasten en bemanningsleden ten minste twee weken voor vertrek volledig gevaccineerd moeten zijn en universele tests moeten ondergaan, zaken waarvan de cruisemaatschappij gelooft dat deze voor een unieke veilige en gezonde vakantie-ervaring zullen zorgen.

De cruisemaatschappij heeft bevestigd dat deze en andere vereisten van kracht zullen blijven tot het moment dat de protocollen met vertrouwen kunnen worden aangepast, en dat Regent voortdurend toezicht zal houden op de wereldwijde gezondheidsomgeving om de veiligheid van gasten, bemanning en bezochte gemeenschappen te waarborgen. Specifieke vereisten om te varen zullen dichter bij het moment van vertrek rechtstreeks met gasten worden gecommuniceerd.

Over de SailSAFE Global Health and Wellness Council
De SailSAFE Global Health and Wellness Council is opgericht door Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. om deskundig advies te geven over de uitvoering, naleving en voortdurende verbetering van het SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma van de holding. De adviesraad zal het werk van het Healthy Sail Panel aanvullen en voortdurend manieren evalueren en identificeren om de gezondheids- en veiligheidsnormen te verbeteren na de hervatting van cruisereizen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste beschikbare technologieën en informatie. De adviesraad is multifunctioneel, divers en zeer ervaren, en bestaat uit zes deskundigen die op hun gebied toonaangevend zijn en wordt geleid door de voorzitter van de raad, Dr. Scott Gottlieb, voormalig commissaris van de U.S. Food and Drug Administration.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn