afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

11 maanden geleden

Veel animo voor 29-ste Airline Express van Pasra

De Airline Express 2019 is maandagavond van start gegaan in het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp, dat tot aan de laatste stoel bezet was. Ook tijdens de tweede avond in het Worldhotel Wings bij Rotterdam The Hague Airport wisten ruim 140 reisprofessionals de workshop te vinden.

De 29-ste editie van het event, een initiatief van Passenger Airline Sales Representatives Association (Pasra), is nog altijd onverminderd populair bij verkopende kanalen. Dat merkte ook de nieuw- en terugkomers Air Baltic, EVA air, Malaysia Airlines en TAP Air Portugal.

‘Ondanks dat dit onze 29e editie is, zien we toch bij elke avond nieuwe gezichten. We merken dat nieuwe ZRA’s tijd willen steken in kennis en kunde. Onze formule staat als een huis’, zegt bestuurslid Margreeth Kappert (Quatar)

De Airline Express trekt tot en met half april verder door het land. In zowel Hengelo, Assen, Eindhoven als Arnhem kan kennis vergaard worden. De laatste avond, vindt opnieuw in het Corendon Village Hotel plaats en is, net als de eerste avond op deze nieuwe locatie van de luchtvaartkaravaan, reeds volgeboekt.

Foto: het bestuur Pasra, met van Marcin van Gijlswijk (LOT Polish Airlines), Marlies Bokx (secretaris) en Margreeth Kappert (Quatar).

Airlines
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn