afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

Voordeel, vrijheid & flexibiliteit bij NCL

Laat jouw klanten dromen over hun volgende zomervakantie

NCL komt met een exclusieve aanbieding tot 4 november 2020: jouw klanten kunnen tot 200 euro per stateroom besparen op alle cruises! En er is meer: wanneer ze voor 30 november een cruise boeken met NCL, kunnen klanten met Peace of Mind profiteren van vrijheid en flexibiliteit. Zijn de plannen gewijzigd? Geen probleem. Jouw klanten kunnen hun cruise tot 15 dagen voor aanvang van hun vakantie annuleren. Ze ontvangen dan een Future Cruise Credit die ze kunnen gebruiken voor cruises tot en met december 2022.

In 2021 kunen we ons eindelijk weer vrij voelen, de koffers inpakken en op reis gaan. En de beste manier om dat te doen is met Norwegian Cruise Line (NCL) De internationale cruisemaatschappij nodigt jouw klanten uit om de pracht van Europa te herontdekken op een van haar premium schepen. Of jouw klanten nu op ontdekkingsreis willen naar de parels van de Oostzee, de blauw en wit gekleurde Griekse eilanden met extra hoogtepunten als Istanboel en Haifa, of de zeer diverse Britse Eilanden met Amsterdam als vertrekpunt, NCL heeft voor iedereen de perfecte Europese route.

De gezondheid en veiligheid van klanten is gegarandeerd aan boord van de schepen van NCL. De cruisemaatschappij heeft onlangs aangescherpte gezondheids- en veiligheidsprotocollen aangekondigd die werden uitgewerkt door het Healthy Sail Panel, een groep van 11 wereldwijd erkende experts met uitgebreide kennis op het gebied van wetenschap, toegepaste geneeskunde, geneeskundig onderzoek, volksgezondheid, besmettelijke ziekten, bioveiligheid en maritieme bedrijfsactiviteiten.

Ga voor meer informatie naar ncl.com

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn