afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

We kijken graag vooruit!

Top 5 bestemmingen voor 2021

Dat dit jaar beter zal worden dan 2020, staat als een huis boven water. We zien weer een klein lichtje aan de horizon; het vaccineren is begonnen. Zou dit de wereld langzaam weer openen? We dromen wat af: pakken we onze eigen auto en rijden we Europa in? Of zou het zomaar kunnen dat we van de zomer weer in het vliegtuig kunnen stappen? Er zijn verschillende landen die hun grenzen alweer hebben geopend voor buitenlandse reizigers. Wij zijn er in ieder geval klaar voor! Waar gaan jouw klanten heen als ze morgen hun koffer konden pakken? 

Oké, morgen gaat niet lukken. Maar Riksja Travel merkt dat reizigers klaar zijn om weer op reis te gaan en met reisplannen aan de slag gaan. Zijn jouw klanten ook klaar om weer op reis te gaan? Boek hun reis dan vóór 1 februari zonder aanbetaling en met de garantie van kosteloos annuleren, voor alle bestemmingen. Hiermee geven we je de maximale flexibiliteit om je reisplannen later te wijzigen zonder financiële consequenties. De voorpret van de reis kan dus beginnen! 

#1 IJsland

IJsland vakantiebestemming 2021

Een sprookje van ruige natuur, geisers, wollen truien én pony’s… Welkom in IJsland! Wist je dat IJsland de perfecte bestemming is in zowel de zomer als de winter? In de winter trek je er met je eigen 4×4 op uit en maak je een avontuurlijke gletsjerwandeling over krakend ijs. In de zomer kun je het hele eiland rond, dobber je in natuurlijke warmwaterbronnen en ga je op zoek naar papegaaiduikers.

5 redenen om vandaag nog IJsland op jouw bucketlist te zetten

#2 Namibië & Botswana

2021 vakantiebestemmingen Namibie en Botswana

Namibië en Botswana zijn buren, maar twee verschillende werelden. De zandkorrels van je Namibië-reis vind je weken later nog terug in je koffer. Je rijdt over eindeloze wegen en maakt kennis met de bosjesmannen. Je bent echt alleen op de wereld. In Botswana geen rode zandduinen, wel ondiepe waterwegen en groene oevers. Echt op avontuur? Slaap dan in the middle of nowhere, op het dak van je 4×4.

De vijf must do’s van Namibië

#3 Portugal

Portugal bestemming 2021

Goudgele baaien, hoge kliffen en glooiende wijnvalleien. Tel daar lieflijke stegen, kleurrijke huizen en zwoele fadomuziek bij op en het plaatje is compleet. Met een huurauto verken je het mooiste van Portugal en slapen doe je in traditionele huizen. Sinds kort hebben we Madeira aan ons aanbod toegevoegd. En wie denkt dat dat het saaie bloemeneiland voor senioren is, heeft het mis…

5 redenen waarom Madeira op je bucketlist hoort

#4 Costa Rica

vakantie 2021 costa rica

O zo groen is Costa Rica. In de dichtbegroeide regenwouden zoef je van boomtop naar boomtop, neem je een natuurlijke douche onder een waterval en zie je ’s ochtends rondslingerende apen hun ontbijt bij elkaar sprokkelen. Costa Rica is een bestemming voor natuurliefhebbers en actievelingen. Van schildpadden spotten na zonsondergang en het Robinson-gevoel op de stranden tot snorkelend opzoek naar vissen en het beklimmen van de Arenal-vulkaan. Op je eigen tempo, in je gehuurde 4×4, rijd je door het land en ervaar je ‘pura vida’. Ook wel, het pure leven.

Dit moet je absoluut doen in Costa Rica!

Schrijf je in voor de Costa Rica webinar op 1 februari

#5 Sneak peak: Slovenië en Kroatië

Slovenie wandelen

Onze twee nieuwe baby’s worden verwacht in februari en we delen de namen alvast: Slovenië en Kroatië. Op de Riksja-manier rijd je over kronkelige bergweggetjes naar de mooiste valleien, meren, natuurparken, watervallen en voor de fijnproever: wijnstreken. Verblijf bij een sfeervolle agriturismo, ga suppen, hiken, koken, fietsen en eilandhoppen. Wil jij weten wanneer de baby’s geboren zijn en worden zij misschien wel je vakantiebestemming voor 2021? Meld je aan, dan geven wij je een seintje!

Geef me een seintje voor Slovenië en Kroatië


Krijg geen spijt en boek je reis, zonder aanbetaling én met zekerheid van gratis annuleren

Met de blik op een betere toekomst durven wij langzaamaan de vakantie van 2021 te plannen. Juist nu, in deze bizarre tijd, is het fijn om zo’n geweldige reis in het vooruitzicht te hebben. Maar we begrijpen ook dat het onzeker is en risico’s met zich meebrengt. Daar hebben wij wat op bedacht: flexibele boekingsvoorwaarden. Dit houdt in; financiële zekerheid mét daarbij alle flexibiliteit die je op dit moment wenst.

Als je voor 1 februari 2021 een reis bij ons boekt, hoef je géén aanbetaling te doen. Ook heb je de zekerheid van gratis annuleren tot 45 dagen voor vertrek en kun je tot 30 dagen voor vertrek kosteloos wijzigen. Je vertrekdatum en zelfs je bestemming.

100% flexibel boeken

Bestemmingen, Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn