afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden

Winnares verblijf op Curaçao bekend!

De laatste winnares van een verblijf in het meest luxe Caribbean resort op Curaçao is bekend! Monique Hoornweg van TUI Tilburg mag zelf als VIP gast gaan vertoeven op het mooie strand, de twee zwembaden en in de trendy restaurants van Curaçao Marriott Beach Resort.

Monique heeft 4 nachten in Curaçao Marriott Beach Resort gewonnen door deelname aan de cursus over dit hotel. Ze is erg gelukkig met deze prijs. 

'Super bedankt voor de mooie prijs. Ik ben erg nieuwsgierig naar het Curaçao Marriott. Lijkt me een super ervaring!'

Het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort heeft in november 2019 haar deuren weer officieel geopend. Het resort is 3 jaar dicht geweest en heeft een volledig metamorfose ondergaan. Curaçao Marriott is een hotel van wereldklasse met internationale flair en combineert perfect met de eilandsfeer op Curaçao, relaxt en ongedwongen. Een unieke match, het beste van 2 werelden zeg maar. De design inrichting is warm, elegant, modern, echt helemaal van deze tijd! En de service? Uiteraard spik en span, zoals je dat van een luxe 5-sterren hotel mag verwachten, maar wel één met een inspirerende Caribbean touch.

Accommodaties, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn