Bestemmingen

Noorwegen

Powered by Nature

Je denkt bij Noorwegen al snel aan fjorden, bergen, vikingen en vriendelijke gezelligheid. Maak je geen zorgen, al deze cliché's zijn op waarheid berust. Maar daarnaast heeft Noorwegen nog heel veel meer te bieden. Visit Norway geeft je graag meer informatie over de vele mogelijkheden die Noorwegen jouw klanten te bieden heeft om te genieten van een heerlijke vakantie.

Bestemmingen
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Contactinformatie

Visit Norway
Eisenhowerlaan 77 J
2517 KK Den Haag
Tel. 070-346 73 48

E-mail: thehague@innovationnorway.no 

Website Visit Norway

Laatste toevoegingen:

Heb jij je al aangemeld?

Kom naar Norway Connect
Vragen jouw klanten steeds vaker naar Noorwegen? Zie jij (ook) het potentieel van deze bestemming en wil je het land beter leren kennen? Kom dan op donderdag 20 september naar Norway Connect in Utrecht: hét Noorwegen-event voor de Nederlandse en Belgische reisindustrie.  Ieder(...)
Lees verder

Kom naar Norway Connect!

Vragen jouw klanten steeds vaker naar Noorwegen? Zie jij (ook) het potentieel van deze bestemming en wil je het land beter leren kennen? Kom dan op donderdag 20 september naar Norway Connect in Utrecht: hét Noorwegen-event voor de Nederlandse en Belgische reisindustrie.  Ieder jaar(...)
Lees verder

Nederland blijft 5e grootste markt voor Noorwegen

Nederland blijft met ruim 700.000 geregistreerde overnachtingen de op vier na grootste markt voor Noorwegen in 2017. Het afgelopen jaar zagen we een toename van 9% in het aantal hotelovernachtingen en een toename van 16% in het aantal vluchten naar Noorwegen. Ook voor België nam het aantal(...)
Lees verder

Wat is er in de Noorse steden te doen in 2018?

Het is niet voor niets dat de New York Times Oslo uitroept als een van dé hotspots voor 2018: onder andere de nieuwe promenade in de haven is een kleurrijke trekplijster. Maar ook Bergen, Tromsø, Stavanger en Trondheim blijven verrassen. In november vinden bijvoorbeeld de World Cheese Awards(...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media