Bestemmingen

Noorwegen

Powered by Nature

Je denkt bij Noorwegen al snel aan fjorden, bergen, vikingen en vriendelijke gezelligheid. Maak je geen zorgen, al deze cliché's zijn op waarheid berust. Maar daarnaast heeft Noorwegen nog heel veel meer te bieden. Visit Norway geeft je graag meer informatie over de vele mogelijkheden die Noorwegen jouw klanten te bieden heeft om te genieten van een heerlijke vakantie.

Bestemmingen
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Contactinformatie

Visit Norway
Eisenhowerlaan 77 J
2517 KK Den Haag
Tel. 070-346 73 48

E-mail: thehague@innovationnorway.no 

Website Visit Norway

Laatste toevoegingen:

Nederland blijft 5e grootste markt voor Noorwegen

Nederland blijft met ruim 700.000 geregistreerde overnachtingen de op vier na grootste markt voor Noorwegen in 2017. Het afgelopen jaar zagen we een toename van 9% in het aantal hotelovernachtingen en een toename van 16% in het aantal vluchten naar Noorwegen. Ook voor België nam het aantal(...)
Lees verder

Wat is er in de Noorse steden te doen in 2018?

Het is niet voor niets dat de New York Times Oslo uitroept als een van dé hotspots voor 2018: onder andere de nieuwe promenade in de haven is een kleurrijke trekplijster. Maar ook Bergen, Tromsø, Stavanger en Trondheim blijven verrassen. In november vinden bijvoorbeeld de World Cheese Awards(...)
Lees verder

Tromsø Safari stopt met walvissafari’s

In de wateren rondom Tromsø wordt het steeds moeilijker om walvissen en orca’s te vinden. Dit is de reden voor Tromsø Safari om vanaf 24 januari te stoppen met de walvissafari’s, zowel met de catamaran als met de ribboat. Voor beide producten wordt een alternatief aangeboden, in de vorm van(...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media