Bestemmingen

Noorwegen

Je denkt bij Noorwegen al snel aan fjorden, bergen, vikingen en vriendelijke gezelligheid. Maak je geen zorgen, al deze cliché's zijn op waarheid berust. Maar daarnaast heeft Noorwegen nog heel veel meer te bieden. Visit Norway geeft je graag meer informatie over de vele mogelijkheden die Noorwegen jouw klanten te bieden heeft om te genieten van een heerlijke vakantie.

Bestemmingen
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Doe de Norway Expert e-learning en win!

Norway Expert, de officiële e-learning voor reisagenten, geeft je een volledig overzicht van alle goede redenen om een vakantie richting het hoge noorden te boeken. Als jij je afvraagt waarom je je klanten naar zo’n afgelegen hoek van Europa zou moeten sturen, ben jij bij uitstek de persoon om deel te nemen aan deze e-learning. 

Noorwegen: een eigentijdse, veel gevraagde bestemming
De belangstelling voor Noorwegen als vakantiebestemming is nog nooit zo groot geweest. De veelzijdigheid van Noorwegen spreekt aan: wintersport, de ongerepte natuur, het mythische noorderlicht, de culinaire reputatie – het is een land met ongekend veel mogelijkheden. Steeds meer mensen ontdekken dat het land nog veel méér te bieden heeft dan mooie uitzichten en prachtige landschappen.     

Word Noorwegenexpert
Innovation Norway biedt jou de kans om je kennis over deze bestemming uit te breiden. Als Noorwegen nieuw voor je is, is dit de perfecte manier erachter te komen hoe je dit land het beste aan je klanten kunt verkopen. Maakt Noorwegen al deel uit van je productportfolio? Houd je kennis up-to-date: doe de test en maak gelijk kans op een reis!    

  • Doe mee aan de vernieuwde e-learning
  • Volg de verschillende modules
  • Doe de test
  • Word Noorwegenexpert
  • Win een reis naar Noorwegen

Als je je registreert tussen 17 januari en 30 april 2018 én succesvol de mastertest afrondt, maak je kans op een reis naar Stavanger in september 2018!

Van wonderlijk natuurschoon tot avonturen voorbij de poolcirkel, en van citytrips tot culturele curiositeiten: Norway Expert biedt je alle handvatten om Noorwegen te verkopen als vakantiebestemming.

Word een Noorwegenexpert en win een reis naar Noorwegen!

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media