&Olives Travel

45 jaar ervaring in een nieuw jasje! &Olives Travel is ontstaan tijdens de Covid-19-periode in 2020 vanuit Isropa Reizen. Wij zijn een klein enthousiast team reisspecialisten uit Bergen (N-H) die je graag reizen aanbieden die we zelf zouden willen maken!

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Welkom bij &Olives Travel

Contactinformatie

Eeuwigelaan 3
1861 CL Bergen
Tel. 088 1900 300
E-mail: info@andolives.nl

Laatste toevoegingen:

Over &Olives Travel

De merknaam Isropa Reizen is in december 2020 vervangen door een beter passende merknaam, namelijk: &Olives Travel! Ruim 45 jaar ervaring in een nieuw jasje! Reizen aanbieden die we graag zelf zouden maken waarbij onze kennis en expertise over onze bestemmingen, in combinatie met een(...)
Lees verder

Isropa Reizen verder onder de naam &Olives Travel

De merknaam Isropa Reizen verdwijnt na ruim 45 jaar. De reisorganisatie gaat vanaf nu door het leven onder de naam &Olives Travel. Dat heeft de reisorganisatie maandag bekend gemaakt. Op de vraag waarom na ruim 45 jaar voor een nieuwe naam is gekozen, zegt de reisorganisatie: ‘De(...)
Lees verder

Dat dít mogelijk is in Jordanië

Jordanië: een schitterend land op slechts 4 uur vliegen en waar je ook echt het gevoel hebt dat je op vakantie bent. Het aangename klimaat, een gastvrije bevolking en een heerlijke traditionele keuken staat op jouw klanten te wachten. Dit wil iedereen toch meemaken? Petra(...)
Lees verder

De perfecte stedentrip voor jouw klant

In iedere stad een ontdekking
In iedere stad vind je andere schatten. Een traditionele souk om in te verdwalen of juist een modern centrum met hippe winkels. Iedere plek is uniek op zijn eigen manier. En het mooie is: een stedentrip kan altijd! Een paar dagen zijn voldoende en je hoeft niet ver te vliegen. Welke(...)
Lees verder

Nieuw bij Isropa: MALTA

Malta is een schitterende archipel bestaande uit Malta, Comino en Gozo. Smalle straatjes, een koloniale geschiedenis en mooie stranden omringd door kliffen kenmerken deze eilanden. En natuurlijk het mooie weer, zodat je klant kan genieten van een onvergetelijke vakantie. Inmiddels heeft(...)
Lees verder