Oman

Marhaba! Op negen uur vliegen van Nederland worden reizigers in het Sultanaat Oman ondergedompeld in een wereld van 1001 Nachten. Ontdek deze betoverende bestemming door middel van deze Ecademy. www.experienceoman.om 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat je betoveren en reis alvast virtueel af naar betoverend Oman met deze video...

Laatste toevoegingen:

Hans is maandwinnaar bij Oman

Gefeliciteerd!
Elke maand maak je kans op het winnen van een Rituals giftcard van 50 euro door de minicursussen over Oman te maken. Afgelopen keer is Hans de Zwart, Managing Director bij Travel2C, in de prijzen gevallen!   Van harte gefeliciteerd! WINNEN Ben jij de volgende winnaar? Zorg er dan(...)
Lees verder

Van ’s werelds langste zipline over het water tot een futuristische tuin

Tips voor Oman
In Oman kunnen groepen zich onderdompelen in een wereld van 1001 Nacht. Deze bestemming op het Arabische schiereiland scoort niet alleen hoog op authenticiteit en landschappelijke en culturele diversiteit, maar ook bij innovaties in de infrastructuur voor evenementen, incentivereizen,(...)
Lees verder

Feest voor Marielle!

Elke maand maak je kans op het winnen van een Rituals giftcard van 50 euro door de minicursussen over Oman te maken. Afgelopen keer is Marielle in de prijzen gewonnen!   De volgende reisprofessional is deze keer in de prijzen gevallen: Marielle van Vliet, reisadviseur bij(...)
Lees verder

Oman wordt gastland van ITB Berlijn in 2024

De volgende editie van ‘s werelds grootste reisbeurs, ITB Berlijn, zal worden gehouden in het sultanaat Oman. In 2024 zal de bestemming in het zuiden van het Arabische schiereiland centraal staan als het officiële gastland van ITB Berlijn – zo hebben het Ministry of Heritage & Tourism(...)
Lees verder

Oman winnares bekend!

We mogen ook deze maand weer een winnaar bekend maken voor Oman!  Elke maand maak je met Oman kans op het winnen van een Rituals giftcard van 50 euro door de minicursussen over dit sultanaat te maken.  In februari is de volgende reisprofessional in de prijzen gevallen:(...)
Lees verder