Oman

Marhaba! Op negen uur vliegen van Nederland worden reizigers in het Sultanaat Oman ondergedompeld in een wereld van 1001 Nachten. Ontdek deze betoverende bestemming door middel van deze Ecademy. www.experienceoman.om 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat je betoveren en reis alvast virtueel af naar betoverend Oman met deze video...

Laatste toevoegingen:

Oman Air sluit zich aan bij oneworld alliantie

Oman Air zal toetreden tot de oneworld Alliantie. Oman Air, gevestigd in Muscat, werd verkozen tot oneworld-lid tijdens de luchtvaarttop van IATA in Doha door de raad van bestuur van oneworld, bestaande uit de Chief Executives van alle luchtvaartmaatschappijen die lid zijn van oneworld.(...)
Lees verder

Oman - Beauty has an address

Marhaba! Welkom in het adembenemende Sultanaat Oman Op negen uur vliegen van Nederland worden reizigers in het Sultanaat Oman ondergedompeld in een wereld van 1001 Nachten. Het land aan de Indische Oceaan speelde ooit een sleutelrol in de ontwikkeling van handelsroutes over zee tussen Azië,(...)
Lees verder

Trade nieuwsbrief

Indien je geïnteresseerd bent om regelmatig een Nederlandstalige trade nieuwsbrief te ontvangen, meld je dan hier aan.
Lees verder

Deze hidden gems in Oman horen op ieders bucketlist

Grote verscheidenheid aan historische en culturele bezienswaardigheden
Oman is rijk aan een eeuwenoude cultuur, een fascinerende geschiedenis, maar ook aan gigantische bergen, weelderige wadi’s en een prachtige natuur. Waar Oman nog meer om bekendstaat is de warme gastvrijheid van de bevolking. Er is echter nog veel meer te ontdekken in het land van de 1001(...)
Lees verder

Droomlandschappen met de flair van 1001 Nacht

Vier spectaculaire landschappen in Oman
De bestemming Oman in het zuidoosten van het Arabische schiereiland staat bekend om zijn veelzijdige natuur. De landschappen van het Sultanaat zijn fascinerend met contrasten zoals gouden zandduinen en weelderige groene oases, indrukwekkende ondergrondse grotten en bergtoppen die oppieken tot 3(...)
Lees verder