Oman

Woeste woestijnen, witte stranden en eeuwenoude bergdorpjes. Je vindt het allemaal op het Arabische schiereiland Oman. Het eiland is dan ook de ideale vakantiebestemming voor de reiziger die graag andere culturen ontdekt en van afwisseling houdt. Ook is Oman ‘the place to be’ voor actieve outdoor activiteiten. Genoeg te doen en beleven dus! Leer hier alle in’s en out’s over Oman, zodat jij jouw klant het beste kan informeren. Het veilige en gastvrije Oman hypnotiseert, verrast en betovert. Op het Arabische schiereiland valt meer dan genoeg te ontdekken. Van woeste woestijnen tot witte stranden en van eeuwenoude bergdorpjes tot geurende soeks. De ideale vakantiebestemming voor de reiziger die graag andere culturen ontdekt en houdt van afwisseling. Maar Oman is ook ‘the place to be' voor actieve outdooractiviteiten!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat je betoveren en reis alvast virtueel af naar betoverend Oman met deze video.

Contactinformatie

Verkeersbureau Oman
Beechavenue 104
1119 PP Schiphol-Rijk
Mail: info@visitoman.nl
Tel.: +31 20 654 15 66

Agentenwebsite 

Het Verkeersbureau van Oman heeft speciaal voor jou de website www.visitoman.nl/trade ontwikkeld. Hier vind jij handige tools om je klanten te enthousiasmeren en te informeren over Oman. Daarnaast biedt de website de laatste aanbiedingen en voordelige agententarieven van partners van Oman.

Laatste toevoegingen:

Ontdek de mooiste bergdorpjes van Oman

In de bergen van Oman zijn vele authentieke dorpjes genesteld, waar het vaak lijkt of de tijd heeft stil gestaan. Je ontmoet vriendelijke bewoners en geniet van schitterende uitzichten. Wij nemen je graag mee naar de vijf mooiste bergdorpjes van Oman.  1) Misfat Al Abriyeen  In(...)
Lees verder

Hoog bezoek bij succesvolle roadshow Oman

Het Sultanaat van Oman heeft donderdagavond in het Intercontinental Amstel Hotel Amsterdam een geslaagde roadshow gehouden, Met maar liefst 90 aanwezige reisagenten, afgevaardigden van touroperators en media was de opkomst uitstekend. Vanuit het Ministerie van Toerisme van het Sultanaat in(...)
Lees verder

Culinaire route door Oman

Dat Oman een uniek landschap en veel culturele mogelijkheden biedt, is wellicht bekend. Maar wist je dat dit prachtige Sultanaat tevens uitblinkt op culinair gebied? Ga mee op culinaire route en leer Oman eens vanuit een ander perspectief kennen.  Laat het je virtueel smaken!
Lees verder

Nieuwe visamogelijkheden voor Oman

Bezoekers van Oman hebben vanaf nu de keuze uit een 10-dagen visum en een 30-dagen visum. De tijdsduur van de visa start op het moment van aankomst in het sultanaat. In 2017 bezochten meer dan 3 miljoen toeristen Oman, wat volgens het Ministerie van Toerisme een groei betekende van 4,7 procent(...)
Lees verder

5 x bijzondere stranden in Oman!

Velen denken dat Oman één en al woestijn is, fout gedacht! Buiten de prachtige wadi's, bijzondere cultuur, moskees, kastelen en forten, beschikt Oman over ontzettend mooie stranden. We zetten dan ook graag een vijftal bijzondere stranden voor je op een rij, echter niet zomaar(...)
Lees verder