Oman

Marhaba! Op negen uur vliegen van Nederland worden reizigers in het Sultanaat Oman ondergedompeld in een wereld van 1001 Nachten. Ontdek deze betoverende bestemming door middel van deze Ecademy. www.experienceoman.om 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 maanden geleden

Elke maand kans op een Rituals giftcard van €50

Maak elke maand kans op het winnen van een Rituals giftcard van 50 euro door de minicursussen over Oman te maken. Inspireer jezelf en jouw klanten met het 1001-nacht sprookje in het gastvrije Sultanaat Oman.

Oman wordt al jaren door de Lonely Planet uitgeroepen tot must visit bestemming (7e plek in 2022) en niet zonder reden. Het Sultanaat Oman is authentiek, gastvrij en enorm veelzijdig. Honderden forten en kastelen, kleurige soeks, oude steden en witte zandstranden. Maar ook woeste bergen, woestijnen en tropische wadi’s.

Tijdens de eerste drie minicursussen maak je kennis met de drie regio’s MuscatMusandam en Dhofar. De laatste drie cursussen staan in het teken van een thema. De eerste cursus gaat over Relax & Escape, waarbij alles in het teken staat van ontspanning en even ontsnappen aan de echte wereld in Oman. De tweede cursus heeft het thema Connect & Bond. Echt even samen zijn, de cultuur van Oman leren kennen en herinneringen maken voor het leven. De laatste cursus Excite & Thrill staat in het teken van actie en avontuur. En Oman heeft op dat vlak enorm veel te bieden.

WINNEN

Verdiep je in Oman en ga voor die Rituals giftcard van 50 euro! Je ontvangt een prachtige, gepersonaliseerde giftcard in Omaanse sferen. 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn