Bestemmingen

Oman

Woeste woestijnen, witte stranden en eeuwenoude bergdorpjes. Je vindt het allemaal op het Arabische schiereiland Oman. Het eiland is dan ook de ideale vakantiebestemming voor de reiziger die graag andere culturen ontdekt en van afwisseling houdt. Ook is Oman ‘the place to be’ voor actieve outdoor activiteiten. Genoeg te doen en beleven dus! Leer hier alle in’s en out’s over Oman, zodat jij jouw klant het beste kan informeren. Het veilige en gastvrije Oman hypnotiseert, verrast en betovert. Op het Arabische schiereiland valt meer dan genoeg te ontdekken. Van woeste woestijnen tot witte stranden en van eeuwenoude bergdorpjes tot geurende soeks. De ideale vakantiebestemming voor de reiziger die graag andere culturen ontdekt en houdt van afwisseling. Maar Oman is ook ‘the place to be' voor actieve outdooractiviteiten!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Win een Oman goodie bag!

Dat Oman een uniek landschap en veel culturele mogelijkheden biedt, is wellicht bekend. Maar wist je dat dit prachtige Sultanaat tevens uitblinkt op culinair gebied? Ga mee op culinaire route en leer Oman eens vanuit een ander perspectief kennen. Maak de nieuwste cursus, laat het je virtueel smaken en win een Oman goodie bag!

WELKOM IN HET BETOVERENDE SULTANAAT OMAN
De souks (Arabische markten) in de steden en dorpen van Oman bieden een explosie van geuren en kleuren. Als je dwaalt door de gangen en paden van een souk vult je neus zich met de heerlijkste aroma’s en ontdek je lokale specialiteiten die je doen watertanden. En ook buiten de souks valt er in het Sultanaat Oman een culinaire wereld te ontdekken. Een keuken waar je wellicht minder bekend mee bent, dus des te meer reden om via deze cursus virtueel mee op een culinaire reis te gaan door dit prachtige land. Zo leer je Oman eens vanuit een ander perspectief kennen.

Oman, 'Beauty has an address'!

WINNEN
Doe je best op deze smaakvolle cursus en maak kans op een Oman goodie bag.
 

Wij wensen je veel succes met de online cursus over culinair Oman & SALAAM ALAYKUM!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn