Parcompare – a company of – MOBIAN

Wist je dat 75% van de reizigers gebruik maakt van een service om naar de gewenste luchthaven te komen? Parcompare biedt een onafhankelijk en compleet overzicht in ‘de weg naar de airport’. Via de online tool van Parcompare reserveer je eenvoudig bij verschillende luchthavens in Nederland, België en Duitsland een parkeerplaats, hotelovernachting met parkeerplaats, een taxiservice naar en/of van het vliegveld of advies over het openbaar vervoer. Alle aangesloten leveranciers van deze mogelijkheden zijn uiteraard betrouwbaar getest. Met Parcompare – a company of – MOBIAN kan je nu dus die 75% ook adviseren over de snelste, goedkoopste of beste manier van reizen naar het vliegveld, dit direct boeken en hen van nog meer service en gemak voorzien.

Overig, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Contactinformatie 

Parcompare – a company of – MOBIAN
Ridderstraat 29
2011 RR Haarlem

Email: info@parcompare.com
www.parcompare.com 

Telefoon: 088-57 00 111 (maandag t/m vrijdag van 09.00-13.00 uur)
Ook bereikbaar via WhatsApp van maandag t/m vrijdag via 06 – 198 648 67.

 

 

Laatste toevoegingen:

Jarig Mobian houdt kortingsactie

Mobian, de moedermaatschappij van Parcompare, bestaat op 13 juli precies 1 jaar. Alle reden om te trakteren op een kortingsactie. De korting kan oplopen tot 30 procent. Aangezien de prijzen voor parkeerplaatsen elk jaar tijdens de zomervakantie fors stijgen en vaak al zijn uitverkocht, heeft(...)
Lees verder

Werkzaamheden Schiphol parkeergarage P3

Parcompare krijgt veel vragen over de parkeergarage van P3. Deze is voor de periode 25 maart t/m 17 juli niet meer te reserveren/gebruiken. Dit in verband met de werkzaamheden voor de aanbouw van de nieuwe parkeergarage. Uiteraard kan je wel nog gewoon het P3 parkeerterrein boeken voor(...)
Lees verder