Overig

Parcompare – a company of – MOBIAN

Wist je dat 75% van de reizigers gebruik maakt van een service om naar de gewenste luchthaven te komen? Parcompare biedt een onafhankelijk en compleet overzicht in ‘de weg naar de airport’. Via de online tool van Parcompare reserveer je eenvoudig bij verschillende luchthavens in Nederland, België en Duitsland een parkeerplaats, hotelovernachting met parkeerplaats, een taxiservice naar en/of van het vliegveld of advies over het openbaar vervoer. Alle aangesloten leveranciers van deze mogelijkheden zijn uiteraard betrouwbaar getest. Met Parcompare – a company of – MOBIAN kan je nu dus die 75% ook adviseren over de snelste, goedkoopste of beste manier van reizen naar het vliegveld, dit direct boeken en hen van nog meer service en gemak voorzien.

Overig
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Contactinformatie 

Parcompare – a company of – MOBIAN
Ridderstraat 29
2011 RR Haarlem

Email: info@parcompare.com
www.parcompare.com 

Telefoon: 088-57 00 111 (maandag t/m vrijdag van 09.00-13.00 uur)
Ook bereikbaar via WhatsApp van maandag t/m vrijdag via 06 – 198 648 67.

 

 

Laatste toevoegingen:

Let's get ready for summer with MOBIAN

Let's get ready for summer with MOBIAN! De zomer komt eraan! Daarom heeft Mobian een winactie voor jou om je te helpen alvast in de stemming te komen. Maken jullie in de maand april en mei minimaal 5 boekingen? Dan maak je kans op een MOBIAN SUMMER BAG! Gevuld met leuke goodies die goed van pas(...)
Lees verder

Last minute actie - 10 procent korting

De meivakantie staat voor de deur en er wordt gewaarschuwd voor drukte bij de verschillende vliegvelden (zeker met de parkeerplaatsen)! Daarom raad Mobian aan om altijd vooraf een parkeerplaats te boeken. Heb jij klanten die nog op vliegvakantie gaan en nog geen parkeerplaats hebben(...)
Lees verder

Werkzaamheden Schiphol parkeergarage P3

Parcompare krijgt veel vragen over de parkeergarage van P3. Deze is voor de periode 25 maart t/m 17 juli niet meer te reserveren/gebruiken. Dit in verband met de werkzaamheden voor de aanbouw van de nieuwe parkeergarage. Uiteraard kan je wel nog gewoon het P3 parkeerterrein boeken voor(...)
Lees verder

Parcompare verkooptip!

Wist je dat 75% van de reizigers vooraf parking of vervoer naar de luchthaven boekt? Stiekem bijna al jouw klanten dus. Het is hierdoor een relatief makkelijke manier om je klant een extra service te bieden én jouw marge omhoog te brengen. Stel de vraag al tijdens het verkoopgesprek(...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media