afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Jarig Mobian houdt kortingsactie

Mobian, de moedermaatschappij van Parcompare, bestaat op 13 juli precies 1 jaar. Alle reden om te trakteren op een kortingsactie. De korting kan oplopen tot 30 procent.

Aangezien de prijzen voor parkeerplaatsen elk jaar tijdens de zomervakantie fors stijgen en vaak al zijn uitverkocht, heeft Mobian voor het komende hoogseizoen al op voorhand ruim 8.000 parkeerplaatsen ingekocht op de zes meest geboekte luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Dat is voor de zomerperiode, van 7 juli tot en met 24 augustus.
Het gaat om parkeerplaatsen op basis van kort/lang parkeren, waarbij de klant na het parkeren van de auto per shuttleservice van de parkeerplaats naar de luchthaven wordt gebracht en v.v.

Door deze inkoop kan Mobian haar partners/reizigers een parkeerplaats bieden met een korting tot 30 procent. Daarnaast scheelt het vooraf boeken ook nog eens veel vakantiestress, aangezien de klant verzekerd is van een parkeerplaats.
Het gaat om de luchthavens Amsterdam, Eindhoven, Brussels Airport, Brussel Charleroi, Düsseldorf en Keulen-Bonn. De klant kan kiezen uit drie pakketten: 1-8 dagen, 9-15 dagen of 16-22 dagen.
De prijzen zijn tot 30 procent lager dan in dezelfde periode vorig jaar. Bij deze speciaal ingekochte voorraad geldt vol=vol.
De Summer Deal tarieven zijn te boeken via het Dashboard/White Label, BAS of via een speciaal opgemaakte, dedicated landingspage.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn