Reisbureau van het Jaar

Verkiezing

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar nodigt ambitieuze reisondernemers uit te strijden om de provinciale titel, waarbij onderweg alle facetten van de deelnemende bedrijven kritisch worden bekeken.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar daagt jaarlijks ambitieuze reisondernemers uit om de provinciale titel te veroveren.
Ben jij daar waar de klant is? Ken jij al zijn wensen en weet jij hoe je die informatie kunt gebruiken?

Meld jullie reisbureau aan, win & ga mee op VIP reis naar Maleisië!

http://email.travmagazine.nl/905/repository/public/images/503/button-tc-meld-je-aan-rbvhj.gif


Sponsoren

       

      

          

      

   

   


Twitter en Facebook met ons mee... 

twitter2.jpg?X-CloudApp-Visitor-Id=22284 Facebook2.jpg?X-CloudApp-Visitor-Id=2228

Contact: reisbureauverkiezing@travmedia.nl

Laatste toevoegingen:

De strijd gaat door

ZRA verkiezing 2019
De vierde ronde van de ZRA verkiezing 2019 zit erop. In het Worldhotel Wings, naast Rotterdam The Hague Airport, vond zaterdag de Battle plaats. Deze dag bestond uit Meet&Greets met de sponsoren, inspirerende moodboards maken en kennis werd getest tijdens een quiz... Het blijkt maar weer,(...)
Lees verder

​De Verkiezing Reisbureau van het Jaar gaat weer van start!

Laat zien waar jullie voor staan!
Het is weer zover: de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2019 gaat van start. Zijn jullie dat ambitieuze team dat wil laten zien waar jullie voor staan en wat jullie kunnen?  Doe dan mee! De verkiezing is een perfect moment om kritisch naar jullie reisbureau te kijken. Jullie nemen jullie(...)
Lees verder

Winnaars Reisbureau van het Jaar 2018

Tijdens een feestelijke gala-avond in het Rosarium in Amsterdam zijn maandagavond de winnaars van de Verkiezing Reisbureau van het Jaar 2018 bekend gemaakt. Het gala was het sluitstuk van een lange strijd. Hierbij moesten de deelnemende reisbureaus een reisvoorstel, vragenlijst en(...)
Lees verder

Janny wint Sunny Cars trolley

GEFELICITEERD!
Wat is er toch een hoop kennis in huis, zo blijkt uit de resultaten van de Reisbureau van het Jaar Kennistest. De afgelopen tijd kon je in diverse rondes prijzen winnen door zo goed mogelijk de vragen in deze kennistest te beantwoorden. Inmiddels is ook de laatste winnaar bekend; Janny Balder(...)
Lees verder