Reisbureau van het Jaar

Verkiezing

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar nodigt ambitieuze reisondernemers uit te strijden om de provinciale titel, waarbij onderweg alle facetten van de deelnemende bedrijven kritisch worden bekeken.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

AANMELDEN REISBUREAU VAN HET JAAR VERKIEZING 2020

Meld je aan voor de verkiezing Reisbureau van het Jaar Verkiezing 2020 en ga voor de titel beste reisbureau van het jaar! Zijn jullie dat ambitieuze team dat wil laten zien waar jullie voor staan en wat jullie kunnen? 

Meld je dan hier aan!


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdeIW1LJeuEf3w1w4FySXNs30pAloFtn3Bhd5QGx0vBEIWTjA/viewform

Twitter en Facebook met ons mee... 

twitter2.jpg?X-CloudApp-Visitor-Id=22284 Facebook2.jpg?X-CloudApp-Visitor-Id=2228

Contact: reisbureauverkiezing@travmedia.nl

Laatste toevoegingen:

Waltraud naar Jordanië!

Winnares studiereisplek
Nu de winnares van de twee KLM tickets bekend is, zijn jullie misschien ook erg benieuwd naar de winnaar van de studiereisplek naar Jordanië van FOX, verre reizen van ANWB.  Als je bij het gala van de Reisbureau van het Jaar Verkiezing aanwezig was, weet je dit inmiddels al, namelijk:(...)
Lees verder

Mirjam wint de twee KLM tickets!

VAN HARTE GEFELICITEERD!
Ben jij ook zo benieuwd naar de winnaars van de Reisbureau van het Jaar Kennistest? Inmiddels is de gelukkige winnaar van de KLM tickets bekend en ging Gabriël Koetsier, Key Account Manager Leisure Market van KLM, bij haar op bezoek! Door je kennis te testen met de Reisbureau van het Jaar(...)
Lees verder

Meld je aan voor de Reisbureau van het Jaar Verkiezing 2020

Meld je aan voor de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2020 en ga voor de titel beste reisbureau van het jaar! Zijn jullie dat ambitieuze team dat wil laten zien waar jullie voor staan en wat jullie kunnen?  Meld je dan hier aan!    
Lees verder

Dit zijn de beste reisbureaus van Nederland!

De winnaars van de Reisbureau van het Jaar 2019 Verkiezing zijn bekend. De spannende ontknoping vond 13 mei plaats tijdens een feestelijke gala-avond, in het bijzijn van ruim tweehonderd gasten, in het Van der Valk Hotel in Houten. Bekijk hier de foto’s. De verkiezing, die eind vorig(...)
Lees verder