Reisbureau van het Jaar

Verkiezing

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar nodigt ambitieuze reisondernemers uit te strijden om de provinciale titel, waarbij onderweg alle facetten van de deelnemende bedrijven kritisch worden bekeken.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar daagt jaarlijks ambitieuze reisondernemers uit om de provinciale titel te veroveren.
Ben jij daar waar de klant is? Ken jij al zijn wensen en weet jij hoe je die informatie kunt gebruiken?

Meld jullie reisbureau aan, win & ga mee op VIP reis naar Maleisië!

http://email.travmagazine.nl/905/repository/public/images/503/button-tc-meld-je-aan-rbvhj.gif


Sponsoren

       

      

          

      

   

   


Twitter en Facebook met ons mee... 

twitter2.jpg?X-CloudApp-Visitor-Id=22284 Facebook2.jpg?X-CloudApp-Visitor-Id=2228

Contact: reisbureauverkiezing@travmedia.nl

Laatste toevoegingen:

Nieuwe inzichten, positieve exposure en een geweldige reis naar...

Hebben jullie je al ingeschreven voor de Reisbureau van het Jaar verkiezing 2019? De verkiezing is een uitgelezen kans om eens met een kritisch oog naar jullie reisbureau te kijken. Door middel van de verschillende ronden nemen jullie de bedrijfsprocessen onder de loep. Zo wordt er nog meer(...)
Lees verder

Column: waarom zou je niet meedoen?

Theo de Reus, hoofdredacteur van TravMagazine, bezocht samen met juryleden Edwin Lohman (RIU Hotels) en Bart Meijer (Vakantiebeurs) de reisbureaus in Brabant en Limburg die waren doorgedrongen tot de finale van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2018. Dat waren niet de eerste de beste(...)
Lees verder

Video's

Waarom meedoen aan de verkiezing Reisbureau van het Jaar? De winnaars van afgelopen jaren vertellen je graag waarom het een ware must is! 'Het is een team gebeuren' 'Je leert over je sterke en zwakke punten' 'Je spreekt met mensen uit het vak' 'Je houdt kritisch een spiegel voor' 'Je stapt(...)
Lees verder

De strijd gaat door

ZRA verkiezing 2019
De vierde ronde van de ZRA verkiezing 2019 zit erop. In het Worldhotel Wings, naast Rotterdam The Hague Airport, vond zaterdag de Battle plaats. Deze dag bestond uit Meet&Greets met de sponsoren, inspirerende moodboards maken en kennis werd getest tijdens een quiz... Het blijkt maar weer,(...)
Lees verder