Reisbureau van het Jaar

Verkiezing

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar nodigt ambitieuze reisondernemers uit te strijden om de provinciale titel, waarbij onderweg alle facetten van de deelnemende bedrijven kritisch worden bekeken.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

AANMELDEN REISBUREAU VAN HET JAAR VERKIEZING 2020

Meld je aan voor de verkiezing Reisbureau van het Jaar Verkiezing 2020 en ga voor de titel beste reisbureau van het jaar! Zijn jullie dat ambitieuze team dat wil laten zien waar jullie voor staan en wat jullie kunnen? Het thema dit jaar is 'Maak het verschil'!

Meld je team hier aan!


Contact: reisbureauverkiezing@travmedia.nl

Laatste toevoegingen:

Reisbureau van het Jaar Kennistest 2020

WELKOM! Wil jij in 3 minuten checken hoeveel kennis jij paraat hebt over de producten van de Reisbureau van het Jaar sponsoren? Maak dan nu de Reisbureau van het Jaar Kennistest en maak kans op het winnen van diverse prijzen. De cursus stopt automatisch na drie minuten. WINNEN Door deelname(...)
Lees verder

Inschrijven verlengd!

Reisbureau van het Jaar Verkiezing 2020
Maakt jullie team het verschil? Ook dit jaar merken we dat er veel animo is voor de Reisbureau van het Jaar Verkiezing. We hebben dan ook besloten om de inschrijftermijn met een week te verlengen tot en met vrijdag 20 december. Is jouw team nog niet aangemeld? Wacht dan niet langer en (...)
Lees verder

Mee op VIP-reis naar Zuid-Afrika!

De Reisbureau van het Jaar Verkiezing 2020 gaat van start. Zijn jullie dat team dat net een stapje verder gaat? Maken jullie het verschil voor jullie klant? Willen jullie als team laten zien waar jullie voor staan en wat jullie kunnen? Meld je dan aan voor de verkiezing! Naast een hoop(...)
Lees verder

Reisbureau van het Jaar 2020

Maakt jullie team het verschil?
De Reisbureau van het Jaar Verkiezing 2020 gaat van start. Zijn jullie dat team dat net een stapje verder gaat? Maken jullie het verschil voor jullie klant? Willen jullie als team laten zien waar jullie voor staan en wat jullie kunnen? Meld je dan aan voor de verkiezing! We dagen jullie uit om(...)
Lees verder