Reisbureau van het Jaar

Verkiezing

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar nodigt ambitieuze reisondernemers uit te strijden om de provinciale titel, waarbij onderweg alle facetten van de deelnemende bedrijven kritisch worden bekeken.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

REISBUREAU VAN HET JAAR VERKIEZING 2020

Zijn jullie dat ambitieuze team dat wil laten zien waar jullie voor staan en wat jullie kunnen? Het thema dit jaar is 'Maak het verschil'!

Bekijk hier de planning!


Contact: reisbureauverkiezing@travmedia.nl

Laatste toevoegingen:

Winnen met de Kennistest!

Reisbureau van het Jaar Kennistest 2020 WELKOM! Wil jij in 3 minuten checken hoeveel kennis jij paraat hebt over de producten van de Reisbureau van het Jaar sponsoren? Maak dan nu de Reisbureau van het Jaar Kennistest en maak kans op het winnen van diverse prijzen, waaronder vliegtickets en(...)
Lees verder

Reisbureau van het Jaar Kennistest 2020

WELKOM! Wil jij in 3 minuten checken hoeveel kennis jij paraat hebt over de producten van de Reisbureau van het Jaar sponsoren? Maak dan nu de Reisbureau van het Jaar Kennistest en maak kans op het winnen van diverse prijzen, waaronder vliegtickets en Rituals cadeausets. De cursus stopt(...)
Lees verder

Inschrijven verlengd!

Reisbureau van het Jaar Verkiezing 2020
Maakt jullie team het verschil? Ook dit jaar merken we dat er veel animo is voor de Reisbureau van het Jaar Verkiezing. We hebben dan ook besloten om de inschrijftermijn met een week te verlengen tot en met vrijdag 20 december. Is jouw team nog niet aangemeld? Wacht dan niet langer en (...)
Lees verder