Reisbureau van het Jaar

Verkiezing

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar nodigt ambitieuze reisondernemers uit te strijden om de provinciale titel, waarbij onderweg alle facetten van de deelnemende bedrijven kritisch worden bekeken.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar daagt jaarlijks ambitieuze reisondernemers uit om de provinciale titel te veroveren. Ben jij daar waar de klant is? Ken jij al zijn wensen en weet jij hoe je die informatie kunt gebruiken?

Bekijk hier de planning


Sponsoren

       

      

          

      

   

   


Twitter en Facebook met ons mee... 

twitter2.jpg?X-CloudApp-Visitor-Id=22284 Facebook2.jpg?X-CloudApp-Visitor-Id=2228

Contact: reisbureauverkiezing@travmedia.nl

Laatste toevoegingen:

Jury heeft de winnaars bepaald!

De jury van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2019 heeft tijdens de bijeenkomst in het hoofdkantoor van Sunny Cars de winnaars bepaald. De ontknoping van de Reisbureau van het Jaar verkiezing vindt op 13 mei plaats in het Van der Valk Hotel in Houten. Vorige week brachten de juryleden een(...)
Lees verder

Finalisten Reisbureau van het Jaar verkiezing 2019...

Dít zijn ze!
De provinciefinalisten van de verkiezing Reisbureau van het Jaar zijn bekend. Na de eerste rondes, waarin de reisbureaus een reisvoorstel, vragenlijst en marketingcase hebben gemaakt, er een mystery shop onderzoek heeft plaatsgevonden én de battle bij Sofitel The Grand in Amsterdam heeft de(...)
Lees verder

De strijd aan tijdens de Battle

Deelnemers aan de Reisbureau van het Jaar Verkiezing 2019 waren gisteren in het Hotel Sofitel Legend the Grand in Amsterdam waar ze de strijd aangingen tijdens de Battle. Een belangrijk moment voor de reisbureaus om te laten zien wat ze in huis hebben! De dag werd afgetrapt met een Meet &(...)
Lees verder

Drukbezochte RIU Meet & Greet in nieuw TUI-pand

De RIU Meet & Greet voor reisbureaus en ZRA’s trok woensdag veel belangstellenden. Meer dan 55 reisagenten bezochten het event, dat werd gehouden in het nieuwe kantoor van TUI in Rijswijk. Arjan Kers, general manager van TUI Nederland, verwelkomde de bezoekers. ‘We hebben een mooi jaar(...)
Lees verder