Reisbureau van het Jaar

Verkiezing

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar nodigt ambitieuze reisondernemers uit te strijden om de provinciale titel, waarbij onderweg alle facetten van de deelnemende bedrijven kritisch worden bekeken.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

De strijd aan tijdens de Battle

Deelnemers aan de Reisbureau van het Jaar Verkiezing 2019 waren gisteren in het Hotel Sofitel Legend the Grand in Amsterdam waar ze de strijd aangingen tijdens de Battle. Een belangrijk moment voor de reisbureaus om te laten zien wat ze in huis hebben!

De dag werd afgetrapt met een Meet & Greet, waarbij de reisagenten kennis maakten met de aanwezige sponsoren: KLM, Sunny Cars, FOX, Solution Trainingen en de ANVR. Daarna werden ze getrakteerd op een geheel verzorgde lunch en werd een masterclass van Arjen van Hijum (Store Support) bijgewoond.

Maar er moest natuurlijk ook een opdracht uitgevoerd worden. De reisagenten moesten een memorabel einde voor de customer journey bedenken. Vervolgens werd dit idee door middel van een elevator pitch aan de jury gepresenteerd. Ook werd een quiz gehouden, waarmee drie deelnemende reisbureaus een cadeaubon van Gift for You konden winnen.

Voorlopig blijft het nog even spannend; de finalisten van de Reisbureau van het Jaar Verkiezing worden op 2 april bekend gemaakt. Waarna de jury de finalisten op het reisbureau zal bezoeken. De ontknoping van de Reisbureau van het Jaar verkiezing vindt op 13 mei plaats in het Van der Valk Hotel in Houten.

Benieuwd naar de foto’s van de Battle? Klik hier!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn