Reisbureau van het Jaar

Verkiezing

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar nodigt ambitieuze reisondernemers uit te strijden om de provinciale titel, waarbij onderweg alle facetten van de deelnemende bedrijven kritisch worden bekeken.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

6 maanden geleden

Nieuwe inzichten, positieve exposure en een geweldige reis naar...

Hebben jullie je al ingeschreven voor de Reisbureau van het Jaar verkiezing 2019? De verkiezing is een uitgelezen kans om eens met een kritisch oog naar jullie reisbureau te kijken. Door middel van de verschillende ronden nemen jullie de bedrijfsprocessen onder de loep. Zo wordt er nog meer betrokkenheid binnen het  team gecreëerd en door het maken van de opdrachten in teamverband komt dit ook de teamspirit ten goede.

Jullie strijden met het gehele team voor 1 doel; namelijk de provinciale titel ‘Beste Reisbureau van het Jaar 2019’.

Nu wordt er, vaak ten onrechte, gedacht dat deelname aan de verkiezing veel tijd kost. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt, waarin wij een indicatie geven hoe lang jullie ongeveer met de ronden bezig zullen zijn.

  • Ronde 1: Reisvoorstel 0,5 uur
  • Ronde 2: Vragenlijst 1 uur
  • Ronde 3: Marketingcase 2 uur
  • Battle 1 dag (een maandag)
  • Jurybezoekronde 1 uur (inclusief voorbereiding, de jury komt naar het reisbureau toe)
  • Uitreiking gala avond 8 uur (maandag 13 mei van 17:00 uur tot 01:00 uur)

Na afloop van de verkiezing ontvangt jullie reisbureau een rapportage. In deze rapportage lezen jullie de bevindingen van de jury per ronde, met daarbij tips en tops om stappen te zetten om deze punten te verbeteren en het reisbureau naar een hoger niveau te tillen.

Naast een hoop nieuwe inzichten die de verkiezing geeft, genereren jullie zo een hoop positieve exposure én gaan de winnaars mee op een geweldige reis naar Maleisië!

Doe mee en meld jullie reisbureau aan! Aanmelden kan nog tot en met aanstaande vrijdag, 14 december.

 

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn