Reisbureau van het Jaar

Verkiezing

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar nodigt ambitieuze reisondernemers uit te strijden om de provinciale titel, waarbij onderweg alle facetten van de deelnemende bedrijven kritisch worden bekeken.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Reisbureau van het Jaar 2020

Maakt jullie team het verschil?

De Reisbureau van het Jaar Verkiezing 2020 gaat van start. Zijn jullie dat team dat net een stapje verder gaat? Maken jullie het verschil voor jullie klant? Willen jullie als team laten zien waar jullie voor staan en wat jullie kunnen? Meld je dan aan voor de verkiezing!

We dagen jullie uit om jullie in te schrijven voor de Reisbureau van het Jaar Verkiezing 2020. Het thema dit jaar is ‘Maak het verschil’.

De verkiezing is een perfect moment om kritisch naar jullie reisbureau te kijken. Jullie nemen jullie eigen bedrijfsprocessen onder de loep en zetten stappen om ze te verbeteren. Kortom, jullie worden elke keer een beetje beter.
Een nieuwe ronde is de halve finale. Een middag waarbij jullie interessante presentaties kunnen volgen, boordevol tips, welke jullie in de vervolgopdracht kunnen gebruiken. Net als vorig jaar komt ook dit jaar de jury naar jullie toe!

Bekijk hier de gehele planning.

Vinden jullie, dat jullie reisbureau hét beste reisbureau van de provincie is? Ga de uitdaging aan en wie weet gaan jullie er met de titel vandoor.

Naast een hoop nieuwe inzichten die de verkiezing geeft, genereren jullie zo een hoop positieve exposure én gaan jullie mee op VIP winnaarsreis naar….. Zuid-Afrika!

Meld je hier aan!


Contact: reisbureauverkiezing@travmedia.n

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn