Reisbureau van het Jaar

Verkiezing

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar nodigt ambitieuze reisondernemers uit te strijden om de provinciale titel, waarbij onderweg alle facetten van de deelnemende bedrijven kritisch worden bekeken.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 jaar geleden

Waarom meedoen

Zijn jullie dat ambitieuze team dat wil laten zien waar jullie voor staan en wat jullie kunnen? 

De verkiezing is een perfect moment om kritisch naar jullie reisbureau te kijken. Jullie nemen jullie eigen bedrijfsprocessen onder de loep en zetten stappen om ze te verbeteren. Kortom, jullie worden elke keer een beetje beter. Een nieuwe ronde is de halve finale. Een middag waarbij jullie interessante presentaties kunnen volgen, boordevol tips, welke jullie in de vervolgopdracht kunnen gebruiken. Net als vorig jaar komt ook dit jaar de jury naar jullie toe! Het thema dit jaar is ‘Maak het verschil’.

Vinden jullie, dat jullie reisbureau hét beste reisbureau van de provincie is? Ga de uitdaging aan en wie weet gaan jullie er met de titel vandoor. Naast een hoop nieuwe inzichten die de verkiezing geeft, genereren jullie zo een hoop positieve exposure én gaan jullie mee op VIP winnaarsreis naar... Zuid-Afrika!

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een feestelijk Reisagentengala. Door het aantal winnaars uit te breiden naar 12, dus één per provincie, kunnen deelnemers zich in hun eigen regio nadrukkelijker als winnaar profileren.

Bekijk hier de gehele planning.

WAAROM MEEDOEN? 
Bekijk de video's & laat je overtuigen door de winnaars van vorig jaar!

  

Aanmelden is inmiddels niet meer mogelijk!

Om te kunnen deelnemen aan de verkiezing moet je:
- Beschikken over een fysiek reisbureau in Nederland met gepubliceerde openingstijden
- Aangesloten zijn bij ANVR en/of SGR.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn