Reisbureau van het Jaar

Verkiezing

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar nodigt ambitieuze reisondernemers uit te strijden om de provinciale titel, waarbij onderweg alle facetten van de deelnemende bedrijven kritisch worden bekeken.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 jaar geleden

Winnaars Reisbureau van het Jaar 2019

De winnaars van de Reisbureau van het Jaar 2019 Verkiezing zijn bekend. De spannende ontknoping vond 13 mei plaats tijdens een feestelijke gala-avond, in het bijzijn van ruim tweehonderd gasten, in het Van der Valk Hotel in Houten. Bekijk hier de foto’s.

De verkiezing, die eind vorig jaar van start ging, was wederom een spannende strijd. De deelnemers maakten hiervoor een reisvoorstel, een marketingcase, kregen bezoek van een mystery shopper en gingen de battle aan in Hotel Sofitel Legend the Grand. Het laatste onderdeel van de verkiezing bestond uit een bezoek van de jury aan de reisbureaus.

Opvallend dit jaar was het hoge niveau op het onderdeel met de mystery shopper. ‘De structurele aandacht voor service en commercie, voor elke klant die binnenkomt, is enorm gegroeid’, aldus de jury.

En natuurlijk mag er per winnend reisbureau een afgevaardigde mee op een bijzondere VIP-winnaarsreis naar Maleisië, die plaatsvindt van 28 juni tot en met 5 juli.

De winnaars per provincie:

Noord-Brabant
Disma Reizen, Tilburg

Drenthe
D-Reizen Hoogeveen

Flevoland
TUI Lelystad

Friesland
D-Reizen Burgum

Gelderland
TUI Nijkerk

Groningen
Klooster Reizen, Haren

Limburg
Reisburo Schoenmaeckers, Maastricht

Noord-Holland
TUI Haarlem

Overijssel
TUI Enschede, van Heekplein

Utrecht
VakantieXperts Hagen, Soest

Zeeland
TUI Oostburg

Zuid-Holland
TUI Ridderkerk

VAN HARTE GEFELICITEERD!

Bekijk hier de foto’s.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn