Touroperators

Riksja Retail

Reizen die je dichterbij brengen

Zelf een reis samenstellen voor reizigers zonder het gedoe van alles zelf uit te zoeken? Dat is wat wij aanbieden. In onze Travel Planner vind je voor ongeveer 35 landen een aantal standaard rondreizen, die bestaan uit bouwstenen. Een bouwsteen is een pakketje van een paar nachten in een kleinschalige accommodatie met optionele excursies en vervoer. Jij kiest de rondreis met bouwstenen die je reizigers het leukst vinden en ons systeem plakt ze handig aan elkaar. We luisteren daarnaast graag naar de voorkeuren van je reizigers, zodat we jou goed kunnen adviseren bij het samenstellen van hun reis.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
foto logo Riksja Retail.png
 
 
 
CONTACT

Tel : + 31 (0)71 – 516 20 38
Mail: retail@riksjatravel.nl
Chat via de Travel Planner
Openingstijden: 09:00 uur tot 17:30 uur

 

travecademy.nl-ec69342d51757f5ddd31c86ee3584f7711ae5b24.png

 

 

 

Laatste toevoegingen:

Even kletsen met… Jacqueline den Dunnen (Personal Touch Travel)

Regelmatig gaat Riksja Travel in gesprek met reisprofessionals. Om jullie beter te leren kennen, maar ook om elkaar te inspireren met leuke tips & tricks. Deze keer staat Jacqueline den Dunnen van Personal Touch Travel in de spotlight. Op 43-jarige leeftijd dook Jacqueline den Dunnen terug(...)
Lees verder

Riksja in het nieuws!

Verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid
Tijdens de Vakantiebeurs 2019 was het NOS Journaal bij de stand van Riksja Travel om te horen hoe zij hun verantwoordelijkheid nemen op het gebied van duurzaamheid. Bekijk het fragment hieronder! Artikel in de Volkskrant Daarnaast schreef oprichter Marius Appelman een opiniestuk voor de(...)
Lees verder

Kom naar de Riksja Reisavond!

Wil je graag meer weten over een specifieke bestemming? Kom op 24 januari naar de Riksja Reisavond! Op het gezellige kantoor in Leiden organiseren we verschillende rondetafelgesprekken en kun je de bestemmingsexperts van Riksja Travel het hemd van het lijf vragen. De reisfanaten van(...)
Lees verder

Voor het zesde jaar op rij in de prijzen!

Riksja Travel is 'Beste Landenspecialist'
Hoera, Riksja Travel is voor het zesde jaar op rij in de prijzen gevallen bij de Reisgraag Awards! Reizigers gaven Riksja Travel maar liefst een 9,0 en hebben er zo voor gezorgd dat ze wederom een jaar lang de titel ‘Beste Landenspecialist’ mogen dragen.  Marissa Trouwborst (...)
Lees verder