Riksja Retail

Reizen die je dichterbij brengen

Zelf een reis samenstellen voor reizigers zonder het gedoe van alles zelf uit te zoeken? Dat is wat wij aanbieden. In onze Travel Planner vind je voor ongeveer 35 landen een aantal standaard rondreizen, die bestaan uit bouwstenen. Een bouwsteen is een pakketje van een paar nachten in een kleinschalige accommodatie met optionele excursies en vervoer. Jij kiest de rondreis met bouwstenen die je reizigers het leukst vinden en ons systeem plakt ze handig aan elkaar. We luisteren daarnaast graag naar de voorkeuren van je reizigers, zodat we jou goed kunnen adviseren bij het samenstellen van hun reis.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
foto logo Riksja Retail.png
 
 
 
CONTACT

Tel : + 31 (0)71 – 516 20 38
Mail: retail@riksjatravel.nl
Chat via de Travel Planner
Openingstijden: 09:00 uur tot 17:30 uur

 

travecademy.nl-ec69342d51757f5ddd31c86ee3584f7711ae5b24.png

 

 

 

Laatste toevoegingen:

7x de gaafste hike trails voor jouw klanten!

Hiken is de perfecte manier om een vakantiebestemming te ontdekken! Te voet kom je de mooiste plaatsen tegen én heb je meer tijd om te genieten van alles om je heen. Houden jouw klanten van een avontuurlijke vakantie en ontdekken ze graag tijdens een trekking wat hun bestemming te bieden heeft?(...)
Lees verder

Op deze slaapplekken wil je stiekem helemaal niet slapen!

5 kindvriendelijke slaapplekken
Reizen met je gezin is onvergetelijk, al helemaal als je samen op de meest prachtige plekken komt, overdag én 's avonds. Daarom heeft Riksja Travel vijf favoriete slaapplekken op een rij gezet voor jouw klanten. Deze zijn niet alleen bijzonder, maar ook nog eens bijzonder kindvriendelijk.(...)
Lees verder

Indonesië webinar gemist?

Kijk deze terug...
Heb je de webinar van Riksja Travel over Indonesië gemist? Geen nood. Je kunt de webinar nog terugkijken! Collega Kerstin neemt je tijdens de webinar mee naar haar favoriete bestemming: Indonesië. Ze deelt haar jarenlange ervaring en insidertips. Bekijk de webinar hier!
Lees verder