Riksja Retail

Reizen die je dichterbij brengen

Zelf een reis samenstellen voor reizigers zonder het gedoe van alles zelf uit te zoeken? Dat is wat wij aanbieden. In onze Travel Planner vind je voor ongeveer 35 landen een aantal standaard rondreizen, die bestaan uit bouwstenen. Een bouwsteen is een pakketje van een paar nachten in een kleinschalige accommodatie met optionele excursies en vervoer. Jij kiest de rondreis met bouwstenen die je reizigers het leukst vinden en ons systeem plakt ze handig aan elkaar. We luisteren daarnaast graag naar de voorkeuren van je reizigers, zodat we jou goed kunnen adviseren bij het samenstellen van hun reis.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
foto logo Riksja Retail.png
 
 
 
CONTACT

Tel : + 31 (0)71 – 516 20 38
Mail: retail@riksjatravel.nl
Chat via de Travel Planner
Openingstijden: 09:00 uur tot 17:30 uur

 

travecademy.nl-ec69342d51757f5ddd31c86ee3584f7711ae5b24.png

 

 

 

Laatste toevoegingen:

Op reis zonder vaccinaties

5 bestemmingen
Voor veel landen in Azië, Afrika en Midden- en Zuid-Amerika zijn vaccinaties aanbevolen of zelfs verplicht. Zijn jouw klanten niet zo’n fan van naalden, maar willen ze wel de wereld ontdekken? Dat kan! Riksja Travel heeft vijf landen voor je op een rij gezet waar je geen verplichte(...)
Lees verder

Riksja Travel lanceert mini-docu 'Small loans, big dreams'

Effect van microkredieten voor kleine ondernemers in beeld gebracht
Een eigen onderneming starten is een droom van velen, maar vergt lef, zeker als je in een derdewereldland woont dat geen KvK of UWV kent. Reisorganisatie Riksja Travel biedt haar reizigers al enige jaren de kans een lening te verstrekken aan een ondernemer naar keuze. Zij werkt daarvoor samen(...)
Lees verder

10 redenen om naar Vietnam te gaan!

Een echte bucketlist bestemming
Vietnam, Vietnam, wat ben je prachtig, lief en stoer! We zijn verliefd op je. Eigenlijk zou iedereen minstens één keer in z’n leven naar Vietnam moeten. Zijn jouw klanten er nog nooit geweest? Riksja Travel geeft tien redenen waarom Vietnam absoluut niet mag ontbreken op de bucketlist. #(...)
Lees verder