Riksja Retail

Reizen die je dichterbij brengen

Zelf een reis samenstellen voor reizigers zonder het gedoe van alles zelf uit te zoeken? Dat is wat wij aanbieden. In onze Travel Planner vind je voor ongeveer 35 landen een aantal standaard rondreizen, die bestaan uit bouwstenen. Een bouwsteen is een pakketje van een paar nachten in een kleinschalige accommodatie met optionele excursies en vervoer. Jij kiest de rondreis met bouwstenen die je reizigers het leukst vinden en ons systeem plakt ze handig aan elkaar. We luisteren daarnaast graag naar de voorkeuren van je reizigers, zodat we jou goed kunnen adviseren bij het samenstellen van hun reis.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
foto logo Riksja Retail.png
 
 
 
CONTACT

Tel : + 31 (0)71 – 516 20 38
Mail: retail@riksjatravel.nl
Chat via de Travel Planner
Openingstijden: 09:00 uur tot 17:30 uur

 

travecademy.nl-ec69342d51757f5ddd31c86ee3584f7711ae5b24.png

 

 

 

Laatste toevoegingen:

Riksja Travel lanceert flexibel reisconcept

Riksja Travel biedt een nieuwe reisvorm aan. Met een speciale flexibele rondreis van Riksja Travel kan de Cuba-reiziger ter plekke besluiten om ergens een dagje langer te blijven of juist sneller door te reizen. Daarnaast is het mogelijk om bepaalde activiteiten die vooraf niet geboekt(...)
Lees verder

Heb jij al geboekt met Riksja?

Vele mensen waren jouw klanten voor...
Natuurlijk kan Riksja Travel je vertellen dat ze hun eigen reizen geweldig vinden. Zij verkopen immers alleen ervaringen waar ze zelf 100% achter staan en waar ze in geloven. Maar Riksja Travel begrijpt ook dat jij je klanten graag wilt laten weten wat voor ‘vlees je in de kuip hebt’.(...)
Lees verder

5 landen waar je nú naartoe wilt voor de roadtrip van je leven

Bagage in de kofferbak, lekkere playlist met meezingers aan, riemen vast en gaan! Tijdens een roadtrip ligt de wereld aan je voeten. Je klanten bepalen zelf hoe laat ze ’s morgens vertrekken, stoppen onderweg waar en wanneer ze willen en ze zijn van niemand afhankelijk.(...)
Lees verder