Riksja Retail

Reizen die je dichterbij brengen

Zelf een reis samenstellen voor reizigers zonder het gedoe van alles zelf uit te zoeken? Dat is wat wij aanbieden. In onze Travel Planner vind je voor ongeveer 35 landen een aantal standaard rondreizen, die bestaan uit bouwstenen. Een bouwsteen is een pakketje van een paar nachten in een kleinschalige accommodatie met optionele excursies en vervoer. Jij kiest de rondreis met bouwstenen die je reizigers het leukst vinden en ons systeem plakt ze handig aan elkaar. We luisteren daarnaast graag naar de voorkeuren van je reizigers, zodat we jou goed kunnen adviseren bij het samenstellen van hun reis.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 weken geleden

15% korting op jouw eigen Riksja-reis!

Mei is voor velen dé maand van het vakantiegeld en dus het moment om een vakantie te boeken. Bijvoorbeeld bij Riksja! Wellicht heb je al eens rondgesnuffeld of zelfs al meerdere reizen voor je klanten bij Riksja Travel geboekt. Leuk! Maar heb je zelf al eens een Riksja-reis ervaren? We gunnen jou dat van harte. Daarom krijg je als reisagent nu geen 5%, maar wel 15% korting op de nettoprijs van je eigen reis! Dit aanbod geldt tot en met 30 juni 2019, op jouw boeking in de Travel Planner.

Twijfel je nog? Dat mag natuurlijk. Neem de tijd (maar niet te lang) om je nog eens goed te verdiepen in onze product. Ontdek bijvoorbeeld de prijzenkast van Riksja, laat je inspireren door de 10 favoriete slaapplekken of bekijk de video waarin Dennis de hotel-poultjes uitlegt. Weten of een Riksja-reis wel wat voor je is? Dat kan hier!

Riksja's regelneef
We zijn niet zo van heel veel regeltjes, maar wel van duidelijkheid. We willen natuurlijk achteraf geen ruzie. Daarom heeft onze regelneef een paar voorwaarden opgesteld voor de actie 15% agentenkorting Riksja-reis 2019.

Actievoorwaarden

  1. Als reisagent krijg je 15% korting bovenop de nettoprijs van je eigen Riksja-reis
  2. Het aanbod is alleen geldig op boekingen tussen 20 mei 2019 en 30 juni 2019
  3. Het aanbod is alleen geldig als je de boeking doet in onze Travel Planner
  4. De korting is geldig voor boekingen van minimaal 4 dagen en maximaal 30 dagen.
  5. Korting is geldig voor de gecontracteerde reisagent en één kamergenoot 
  6. Korting geldt op het landarrangement en is niet van toepassing op Autohuur, Binnenlandse vluchten, Internationale vluchten, Reserveringskosten en Calamiteitenfonds.
  7. Werk je bij een reisbureau? Dan geldt het aanbod alleen als je minimaal een jaarcontract hebt. 
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn