Touroperators

Riksja Retail

Reizen die je dichterbij brengen

Zelf een reis samenstellen voor reizigers zonder het gedoe van alles zelf uit te zoeken? Dat is wat wij aanbieden. In onze Travel Planner vind je voor ongeveer 35 landen een aantal standaard rondreizen, die bestaan uit bouwstenen. Een bouwsteen is een pakketje van een paar nachten in een kleinschalige accommodatie met optionele excursies en vervoer. Jij kiest de rondreis met bouwstenen die je reizigers het leukst vinden en ons systeem plakt ze handig aan elkaar. We luisteren daarnaast graag naar de voorkeuren van je reizigers, zodat we jou goed kunnen adviseren bij het samenstellen van hun reis.

Touroperators
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Verdien tot wel €100,- per boeking!

De maand mei is voor velen de maand van het vakantiegeld en dus voor reizigers hét moment om een vakantie te boeken. Het is dit jaar ook voor jou een moment om wat extra’s te verdienen, we geven namelijk extra marge weg!

Boek jij een reis bij ons in de periode van 23 april t/m 31 mei 2018, dan ontvang je 3% extra marge. Dit kan oplopen tot €100,- euro per boeking. Een mooi extraatje voor je eigen vakantie!

Ja, dat wil ik!

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media