Riksja Retail

Reizen die je dichterbij brengen

Zelf een reis samenstellen voor reizigers zonder het gedoe van alles zelf uit te zoeken? Dat is wat wij aanbieden. In onze Travel Planner vind je voor ongeveer 35 landen een aantal standaard rondreizen, die bestaan uit bouwstenen. Een bouwsteen is een pakketje van een paar nachten in een kleinschalige accommodatie met optionele excursies en vervoer. Jij kiest de rondreis met bouwstenen die je reizigers het leukst vinden en ons systeem plakt ze handig aan elkaar. We luisteren daarnaast graag naar de voorkeuren van je reizigers, zodat we jou goed kunnen adviseren bij het samenstellen van hun reis.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 maanden geleden

Nieuw: zelf rijden door de Heilige Vallei

Als jouw klanten van plan zijn naar Peru te gaan, dan is de kans groot dat Machu Picchu hoog op de verlanglijst staat. En ga je daarheen, dan ga je dus ook naar de Heilige Vallei. Dat prachtige gebied kun je vanaf nu met een eigen huurauto verkennen!

Hoewel de rest van Peru zich vanwege de lange afstanden, grote hoogteverschillen en hoge drop-off-kosten beter leent om te verkennen met een auto met privéchauffeur of met het openbaar vervoer, maakt Riksja Travel een uitzondering in de Heilige Vallei. Hier regelen ze nu twee dagen lang een huurauto voor jouw klanten, zodat ze de verschillende opgravingen, Incadorpjes en markten in alle vrijheid kunnen bezoeken voordat ze per trein richting Machu Picchu gaan. Hoe gaaf is dat? 

Toer door de Inca-vallei

Touroperators, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn