Riksja Retail

Reizen die je dichterbij brengen

Zelf een reis samenstellen voor reizigers zonder het gedoe van alles zelf uit te zoeken? Dat is wat wij aanbieden. In onze Travel Planner vind je voor ongeveer 35 landen een aantal standaard rondreizen, die bestaan uit bouwstenen. Een bouwsteen is een pakketje van een paar nachten in een kleinschalige accommodatie met optionele excursies en vervoer. Jij kiest de rondreis met bouwstenen die je reizigers het leukst vinden en ons systeem plakt ze handig aan elkaar. We luisteren daarnaast graag naar de voorkeuren van je reizigers, zodat we jou goed kunnen adviseren bij het samenstellen van hun reis.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Van het gebaande pad

Samen met Riksja!

New York, Machu Picchu, de Spaanse Costa of hartje Amsterdam: het zijn allemaal fantastische plekken die hoog op menig vakantielijstje prijken. Het enige nadeel is dat je er zelden tot nooit alleen bent. Daarom heeft Riksja Travel voor jou de meest bijzondere plekken op een rijtje gezet! Waar iedereen rechts gaat, slaan zij linksaf: van het gebaande pad. 

Zuid-Afrika off the beaten track
Ga bijvoorbeeld in Zuid-Afrika op expeditie. Natúúrlijk ga je wild spotten, maar dat doet je in Pilanesberg en Entabeni in plaats van Kruger. Je verkent Limpopo en Swaziland en overnacht net als de oermens in een heuse grot! Reis door Zululand naar de ruige Drakensbergen en dan door via de Transkei naar de kust om kennis te maken met de Xhosa. Zo leer je het land van Mandela op een héél andere manier kennen!

Lees er hier meer over.

Happy on the Happiness Road in Vietnam
De Ha Giang Loop in het hoge noorden van Vietnam heet ook wel The Happiness Road en dat is niet voor niets, want van deze omgeving vol rijstterrassen, karstbergen en zwaaiende hilltribes word je vanzelf gelukkig. Ga van het gebaande pad en ontdek  het ongerepte noorden tijdens een individuele roadtrip met privéchauffeur. Onderweg ruil je de auto in voor een ritje achterop een motor – gaaf! – én voor de benenwagen: maak korte hikes door het groene landschap en slaap je bij de Dao- en Hmong-stammen thuis.

Lees er hier meer over.

Honeymoons net even anders
Net elkaar het ja-woord gegeven of gaan jullie binnenkort trouwen? Dan is het na de bruiloft natuurlijk tijd voor een fantastische huwelijksreis. Of jullie nu een huwelijksreis naar het strand zoeken of liever op wat avontuurlijker wijze jullie wittebroodsweken inluiden, wij hebben de beste honeymoonbestemmingen op een rij gezet. En niet-traditioneel, natuurlijk!

Lees er hier meer over.

Nicaragua is back, baby!
Lange tijd was Nicaragua de grote onbekende in Midden-Amerika. Daar waar reizigers van over de hele wereld landen als Costa Rica en Guatemala bezochten, werd Nicaragua maar door een handjevol bezoekers aangedaan. Na interne strubbelingen en een negatief reisadvies kwam het toerisme helemaal stil te liggen. Maar inmiddels is de situatie stabiel en is het land weer prima bereisbaar. En dat is goed nieuws, want boy o boy, wat is het land de moeite waard!

Lees er hier meer over.

7 Wereldwonderen: welke heb jij gezien?
Tja, als er iets níet van het gebaande pad is, dan zijn het wel de 7 Wereldwonderen. Toch kun je sommige wel nét even anders beleven, zodat het toch lijkt alsof je er in je eentje rondloopt. 

Lees er hier mee over.

Bestemmingen, Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn