Riksja Retail

Reizen die je dichterbij brengen

Zelf een reis samenstellen voor reizigers zonder het gedoe van alles zelf uit te zoeken? Dat is wat wij aanbieden. In onze Travel Planner vind je voor ongeveer 35 landen een aantal standaard rondreizen, die bestaan uit bouwstenen. Een bouwsteen is een pakketje van een paar nachten in een kleinschalige accommodatie met optionele excursies en vervoer. Jij kiest de rondreis met bouwstenen die je reizigers het leukst vinden en ons systeem plakt ze handig aan elkaar. We luisteren daarnaast graag naar de voorkeuren van je reizigers, zodat we jou goed kunnen adviseren bij het samenstellen van hun reis.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 weken geleden

Sushi diner voor 2 bij Aziatische boeking

Goed nieuws! Sinds kort staat er een fantastisch Aziatisch eilandenrijk in de Travel Planner van Riksja Travel. Nippon, de Aziatische Archipel, oftewel: Japan! En dat wil Riksja vieren, samen met jou. Met gratis sushi én gratis video's. 

Volledig aanbod
Je weet dat Riksja Travel een specifieke rondreis aanbiedt, maar toch vind je hem niet in de Travel Planner. Dat is frustrerend! Daarom wordt er keihard gewerkt aan het compleet maken van het volledige aanbod in de Planner. En het liefst ook nog actueel. Dat kost tijd, maar het feest is des te groter als het is gelukt. Zoals bij Japan!

Sushi voor twee, hoe doe je mee?
Riksja Travel snapt natuurlijk ook wel dat je niet elke week een aanvraag krijgt voor Japan. Dus het zou een beetje flauw zijn om onze actie alleen op te hangen aan een reis naar het Land van de Rijzende Zon. Daarom krijg je de Riksja Travel sushi box thuisbezorgd voor elke boeking in Azië. De actie hebben ze opgezet met SushiPoint. En dat is niet voor niks. In een recent onderzoek van de Consumentenbond kregen alle onderzochte filialen van SushiPoint het stempel 'Uitstekend'. Het filiaal in Leiden kreeg zelfs een 9,6. We hoeven je niet uit te leggen dat dit dan ook een favoriete plek is als Riksja Travel zelf sushi gaat eten. Die ervaring gunnen ze jou ook!

Spelregels
Riksja Travel is niet zo van heel veel regeltjes, maar ze willen natuurlijk ook geen gedoe achteraf. Daarom leggen we hieronder in 5 regels uit wat de actie inhoudt:

  • Als je een Aziatische bestemming bij Riksja Travel boekt, ontvang je één keer de Riksja Travel sushi-box (30 stuks) voor twee personen
  • De sushi-box wordt bezorgd op het adres dat ze van jou hebben
  • Het aanbod geldt voor boekingen die je doet tussen 25 maart en 1 mei 2019
  • Het aanbod geldt alleen op boekingen met tussenkomst van een reisagent (ZRA of reisbureau), dus niet voor consumenten
  • Het aanbod geldt niet in combinatie met andere acties. 

Trendbestemming, zonder grote massa's
Japan is van nature geen bestemming die door de grote massa bezocht wordt. Het is ook niet de goedkoopste keuze. We zien dat het vooral reizigers trekt die het andere Azië willen leren kennen. En Japan is wat dat betreft wel uniek: moderne technologie en eeuwenoude tradities wisselen elkaar af. Het land is door het uitgebreide treinnetwerk zeer goed te bereizen, maar je klant moet wel organisatorisch sterk in de schoenen staan: het Engels is vaak beperkt en bewegwijzering is in het Japans en dus (voor de meesten van ons) onleesbaar. 

Of er wat te beleven valt in dit land? Jazeker! En met Riksja komt je klant wel heel erg dichtbij het land. Bijvoorbeeld tijdens een bezoek bij een monnik in Koyasan, fietsen door een volkswijk in Kyoto, in de kano door de natuur met uitzicht op de majestueuze Mount Fuji, of in een van de traditionele bergdorpjes van Takayama (je klant voelt zich in een scene van de film ‘The last samurai’!). Op zoek naar rust? Dan zijn de Japanse tuinen van Kanazawa en slapen in een traditionele ryokan echte aanraders!

Gratis foto's en video's voor je social media
Riksja Travel heeft een map online gezet via Stack (een soort WeTransfer) met een aantal mooie foto's en video's (!!) van Japan. Ze hebben er zelfs al wat teksten bij bedacht. Die mag je gebruiken voor op jouw eigen social media kanalen. De teksten mag je natuurlijk veranderen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn