Touroperators

Riksja Retail

Reizen die je dichterbij brengen

Zelf een reis samenstellen voor reizigers zonder het gedoe van alles zelf uit te zoeken? Dat is wat wij aanbieden. In onze Travel Planner vind je voor ongeveer 35 landen een aantal standaard rondreizen, die bestaan uit bouwstenen. Een bouwsteen is een pakketje van een paar nachten in een kleinschalige accommodatie met optionele excursies en vervoer. Jij kiest de rondreis met bouwstenen die je reizigers het leukst vinden en ons systeem plakt ze handig aan elkaar. We luisteren daarnaast graag naar de voorkeuren van je reizigers, zodat we jou goed kunnen adviseren bij het samenstellen van hun reis.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Wie is de Mol? Raad en win!

Ook zo gek op Wie is de Mol? Wij ook – al was het alleen al omdat ze in Colombia zitten! Heb jij al een idee wie de mol is? Doe mee met de poule van Riksja Travel in de app en maak kans op een reiskoffer vol met leuke hebbedingen (waaronder het Wie is de Mol-spel)!

Zo doe je mee:

 1. Download (als je dat nog niet hebt gedaan) de Wie is de Mol-app voor iPhone of Android en maak een account aan
 2. Laat in een reactie onder de post op Facebook of Instagram van Riksja Travel je gebruikersnaam weten, zodat zij je uit kunnen nodigen voor hun poule ‘Riksja Travel Reisfanaten’
 3. Kijk elke zaterdag naar Wie is de Mol en zet je punten in op wie jij denkt dat de mol is. Degene met de meeste punten wordt na de finale beloond!

Actievoorwaarden:

 • De actie loopt t/m 9 maart, 23.59 uur.
 • Je hoeft geen klant van Riksja Travel te zijn om mee te doen aan deze actie. (Ben je wel op zoek naar een nieuwe reisbestemming? Kijk dan eens naar het aanbod.)
 • De winnaar wordt na de finale bepaald aan de hand van het aantal punten. De pouledeelnemer met de meeste punten wint. Indien twee of meer deelnemers hetzelfde aantal punten hebben, zal er worden geloot. Maar let wel: de jury is niet omkoopbaar, zelfs niet met slagroomtaart.
 • De winnaar wordt op 11 maart bekendgemaakt op Facebook en Instagram.
 • Werknemers van Riksja Travel zijn uitgesloten van winnen. Je mag natuurlijk wél meedoen aan de poule. Dan krijg je op kantoor alle eer, maar we weten dat je al genoeg reiskoffers hebt.
 • Het cadeau is niet inwisselbaar voor contanten of een andere prijs.
 • Riksja Travel is niet aansprakelijk voor de kwaliteit en/of mogelijke schade die ontstaat tijdens de reis van het cadeau.
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Tenzij je een postduif stuurt, die laten we niet in de kou staan.
 • Heb je nog een vraag? Neem dan even contact op via: info@riksjatravel.nl
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn