Riksja Retail

Reizen die je dichterbij brengen

Zelf een reis samenstellen voor reizigers zonder het gedoe van alles zelf uit te zoeken? Dat is wat wij aanbieden. In onze Travel Planner vind je voor ongeveer 35 landen een aantal standaard rondreizen, die bestaan uit bouwstenen. Een bouwsteen is een pakketje van een paar nachten in een kleinschalige accommodatie met optionele excursies en vervoer. Jij kiest de rondreis met bouwstenen die je reizigers het leukst vinden en ons systeem plakt ze handig aan elkaar. We luisteren daarnaast graag naar de voorkeuren van je reizigers, zodat we jou goed kunnen adviseren bij het samenstellen van hun reis.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 maanden geleden

Win het boek '365 dagen onderweg' van Floortje Dessing!

Hoe goed ken je Riksja Retail eigenlijk?

Met Riksja Travel bouw je een individuele rondreis op een (of meerdere) van Riksja's 48 bestemmingen. Jouw klanten hebben zelf de vrijheid om te kiezen wat ze willen doen, maar de knusse slaapplekken, bijzondere activiteiten en vervoer zijn al geregeld. Jouw klanten reizen dus zelfstandig, maar met een ingebouwd vangnet. Ideaal! Maar waar staat Riksja Retail nog meer voor en wat kun je zoal van ze verwachten?

Test het door middel van de cursus 'Riskja Retail' en win het reisboek '365 dagen onderweg' van Floortje Dessing! Ze doen meerdere exemplaren cadeau, dus doe je best!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn