RIU Hotels & Resorts

Op de beste bestemmingen in de wereld

RIU Hotels & Resorts streeft ernaar om klanten te laten genieten van een onvergetelijke ervaring, en dat al meer dan 60 jaar. De hotelketen heeft al meer dan 100 hotels gebouwd op de beste bestemmingen wereldwijd. RIU heeft als doel om gasten zich goed te laten voelen en genieten van een verblijf met alle voorzieningen die ze aanbieden. Laat ook jouw klanten genieten van een vakantie met familie of vrienden en laat ze hun eigen unieke ervaring beleven!

Accommodaties, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

RIU Hotels & Resorts

Tel.: 033-4340811
Maandag t/m vijdag van 09.00 - 17.00 uur

 

 

 

Laatste toevoegingen:

Riu Palmeras heropent in de Riu Palace lijn

Eerste hotel van RIU op de Canarische Eilanden
RIU Hotels & Resorts heeft hotel Riu Palmeras heropend na een volledige renovatie van 22 miljoen euro waardoor het nu een luxueus hotel van de lijn Riu Palace is geworden. Het hotel, dat oorspronkelijk in 1985 werd geopend in Playa del Ingles op het eiland Gran Canaria, biedt nu een All(...)
Lees verder

RIU opent eerste hotel in Madrid

RIU Hotels & Resorts doet Madrid aan en doet dat in stijl met de opening van het nieuwe Hotel Riu Plaza España in het emblematische gebouw Edificio España van de hoofdstad. Dit is het eerste hotel van RIU in Madrid en het eerste Riu Plaza stadshotel in Spanje. Bij het hele bouwkundige en(...)
Lees verder

Riu Garoe Hotel heropent volledig gerenoveerd in Tenerife

RIU Hotels & Resorts heeft het vernieuwde Riu Garoe, gelegen in het noorden van Tenerife, na de volledige renovatie heropend. Het viersterrenhotel beschikt over 190 ruime en lichte kamers in heldere tinten, allemaal met een balkon met een onovertroffen uitzicht op de oceaan, de bergen en de(...)
Lees verder

RIU verwerft tweede hotel in Zanzibar

RIU Hotels & Resorts heeft een tweede hotel in Tanzania gekocht, naast het hotel dat het bedrijf hier al heeft. Deze nieuwe accommodatie zal, net als het Riu Palace Zanzibar, op de markt worden gebracht in de verfijnde Riu Palace-lijn. Het nieuwe hotel, gelegen in de Nungwi Beach zone,(...)
Lees verder