Accommodaties

RIU Hotels & Resorts

Op de beste bestemmingen in de wereld

RIU Hotels & Resorts streeft ernaar om klanten te laten genieten van een onvergetelijke ervaring, en dat al meer dan 60 jaar. De hotelketen heeft al meer dan 100 hotels gebouwd op de beste bestemmingen wereldwijd. RIU heeft als doel om gasten zich goed te laten voelen en genieten van een verblijf met alle voorzieningen die ze aanbieden. Laat ook jouw klanten genieten van een vakantie met familie of vrienden en laat ze hun eigen unieke ervaring beleven!

Accommodaties
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

RIU Hotels & Resorts

Tel.: 033-4340811
Maandag t/m vijdag van 09.00 - 17.00 uur

 

Laatste toevoegingen:

RIU start bouw hotel in Toronto

RIU Hotels & Resorts heeft de bouw aangekondigd van een hotel in de stadslijn Riu Plaza in Toronto, de grootste stad van Canada en het culturele, commerciële en financiële centrum van het land. Het Spaanse bedrijf is van plan om ongeveer 100 miljoen dollar te investeren in het project. Het(...)
Lees verder

RIU Hotels & Resorts wenst u een vrolijk kerstfeest

Vorlijk kerstfeest!
Het team van RIU in de hotels in Kaapverdië, Spanje, de Verenigde Staten, Duitsland, Jamaica, Mauritius, Mexico, Marokko en de Dominicaanse Republiek heeft deze video gemaakt om u een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar te wensen. Deze wensen zijn afkomstig van de bijna 30.000(...)
Lees verder

Aankoop afgerond van Hotel Riu Buena Vista

RIU bevestigt betrokkenheid Canarische Eilanden
RIU Hotels & Resorts heeft zojuist de aankoop afgerond van Hotel Riu Buena Vista, gelegen in het zuiden van Tenerife, met een spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan vanaf een uitgelezen locatie in Costa Adeje. Het hotel werd sinds 2008 door de keten geëxploiteerd, maar nu kon het(...)
Lees verder

NIEUW - De Online RIU Factsheets

'Hoe breed is de deur van de badkamer?' 'Hoe groot zijn de bedden in mijn kamer?' 'Is er een douche of een bad?' 'Kan ik buiten eten?' 'Is het hotel geschikt voor mensen die slecht ter been zijn?' Herken je dit soort vragen van klanten? Nu zoek je het allemaal gemakkelijk en snel op met onze(...)
Lees verder