RIU Hotels & Resorts

Op de beste bestemmingen in de wereld

RIU Hotels & Resorts streeft ernaar om klanten te laten genieten van een onvergetelijke ervaring, en dat al meer dan 60 jaar. De hotelketen heeft al meer dan 100 hotels gebouwd op de beste bestemmingen wereldwijd. RIU heeft als doel om gasten zich goed te laten voelen en genieten van een verblijf met alle voorzieningen die ze aanbieden. Laat ook jouw klanten genieten van een vakantie met familie of vrienden en laat ze hun eigen unieke ervaring beleven!

Accommodaties, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

RIU Hotels & Resorts

Tel.: 033-4340811
Maandag t/m vijdag van 09.00 - 17.00 uur

 

 

 

Laatste toevoegingen:

RIU verwerft tweede hotel in Zanzibar

RIU Hotels & Resorts heeft een tweede hotel in Tanzania gekocht, naast het hotel dat het bedrijf hier al heeft. Deze nieuwe accommodatie zal, net als het Riu Palace Zanzibar, op de markt worden gebracht in de verfijnde Riu Palace-lijn. Het nieuwe hotel, gelegen in de Nungwi Beach zone,(...)
Lees verder

TUI en RIU investeren in toerisme Senegal

TUI en RIU geven het toerisme naar Senegal een nieuwe impuls. TUI lanceert in het najaar twee vluchten per week naar Senegal; elke dinsdag vanaf 1 oktober en op zaterdagen vanaf 2 november. De vluchten naar Senegal worden op de terugvlucht gecombineerd met Gambia en lopen de hele winter door(...)
Lees verder

RIU opent opnieuw hotel in Bulgarije

RIU Hotels & Resorts heeft een nieuw vijfsterren-hotel geopend in Bulgarije in de categorie Palace, Adults Only met All Inclusive service en gratis wifi. Het ligt in het Sunny Beach gebied en is het derde hotel van de keten op deze zon- en strandlocatie en het zevende hotel van RIU in(...)
Lees verder

Nieuw RIU Brand Center voor reisprofessionals

Alles wat je wil weten over de hotels
Wat zijn de openingstijden van de restaurants, hoe groot zijn de bedden, hoe groot is de doorgang voor rolstoelgebruikers en is er eigenlijk wel een bad? RIU lanceert een nieuw platform speciaal voor reisprofessionals, waarop gedetailleerde informatie te vinden is over al hun hotels (...)
Lees verder