RIU Hotels & Resorts

Op de beste bestemmingen in de wereld

RIU Hotels & Resorts streeft ernaar om klanten te laten genieten van een onvergetelijke ervaring, en dat al meer dan 60 jaar. De hotelketen heeft al meer dan 100 hotels gebouwd op de beste bestemmingen wereldwijd. RIU heeft als doel om gasten zich goed te laten voelen en genieten van een verblijf met alle voorzieningen die ze aanbieden. Laat ook jouw klanten genieten van een vakantie met familie of vrienden en laat ze hun eigen unieke ervaring beleven!

Accommodaties, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

RIU Hotels & Resorts

Tel.: 033-4340811
Maandag t/m vijdag van 09.00 - 17.00 uur

 

 

 

Laatste toevoegingen:

RIU presenteert het nieuwe Riu Astoria in Bulgarije

RIU Hotels & Resorts heeft een nieuw hotel geopend in Bulgarije, het Riu Astoria, een nieuw hotel in de 4-sterren categorie met All Inclusive service. Het zal de gasten verrassen met haar moderne constructie en diensten. Het complex ligt in Golden Sands, een bestemming die wordt beschouwd(...)
Lees verder

RIU Hotels team ruimt 800 kilo afval op

Zero Waste Los Cabos
RIU Hotels & Resorts heeft zich aangesloten bij het programma 'Zero Waste Los Cabos' door een opruimploeg te organiseren die 800 kilo afval verzamelde van Arroyo Seco in Baja California. Medewerkers van alle afdelingen van de Riu Palace Baja California, Riu Santa Fe en Riu Palace Cabo(...)
Lees verder

Nieuwe Riu Playa Park op Mallorca geopend

RIU Hotels & Resorts heeft het nieuwe Riu Playa Park op het eiland Mallorca geopend. Na het slopen van het oude Riu Playa Park, sinds 1982 eigendom van de keten, is een nieuw 4-sterrenhotel gebouwd.  'Toen we te maken kregen met de renovatie van het Riu Playa Park, besloten we om(...)
Lees verder