RIU Hotels & Resorts

Op de beste bestemmingen in de wereld

RIU Hotels & Resorts streeft ernaar om klanten te laten genieten van een onvergetelijke ervaring, en dat al meer dan 60 jaar. De hotelketen heeft al meer dan 100 hotels gebouwd op de beste bestemmingen wereldwijd. RIU heeft als doel om gasten zich goed te laten voelen en genieten van een verblijf met alle voorzieningen die ze aanbieden. Laat ook jouw klanten genieten van een vakantie met familie of vrienden en laat ze hun eigen unieke ervaring beleven!

Accommodaties, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

RIU Hotels & Resorts

Tel.: 033-4340811
Maandag t/m vijdag van 09.00 - 17.00 uur

 

 

 

Laatste toevoegingen:

Riu Plaza Berlin schittert tijdens het jaarlijkse ITB feest

RIU Hotels & Resorts organiseerde voor het vierde achtereenvolgende jaar zijn groots jaarlijks feest in het Riu Plaza Berlin hotel. Dit feest vond plaats tijdens de Internationale Toerisme Beurs in Berlijn, waar altijd veel kopstukken uit het mondiale toerisme aanwezig zijn en veel(...)
Lees verder

Heropening van Riu Tikida Palmeraie

Nieuwe gemeenschappelijke ruimtes, restaurants en kamers
De hotelketen RIU Hotels & Resorts is het nieuwe jaar gestart met de heropening van het Riu Tikida Palmeraie hotel gelegen op slechts zes kilometer van het oude centrum van Marrakech. Het hotel is vanaf november vorig jaar gesloten geweest om de volledige renovatie van de kamers tot en met(...)
Lees verder

Studiereis Kaapverdie: met RIU en TUI

Van 8  tot 13 december zijn wij mee geweest op studiereis naar Kaapverdië! Beniewd hoe het was? Kijk dan hieronder het filmpje.      
Lees verder

TUI en RIU: zeven zwoele biosavonden

TUI en RIU Hotels & Resorts houden in februari en maart op zeven locaties in Nederland ‘zwoele’ biosavonden. Reisagenten worden uitgenodigd voor een avond met cocktails, Caraïbische gerechten en een korte presentatie. Aansluitend is er de feel good movie ‘Verliefd op Cuba’, een, romantische(...)
Lees verder