RIU Hotels & Resorts

Op de beste bestemmingen in de wereld

RIU Hotels & Resorts streeft ernaar om klanten te laten genieten van een onvergetelijke ervaring, en dat al meer dan 60 jaar. De hotelketen heeft al meer dan 100 hotels gebouwd op de beste bestemmingen wereldwijd. RIU heeft als doel om gasten zich goed te laten voelen en genieten van een verblijf met alle voorzieningen die ze aanbieden. Laat ook jouw klanten genieten van een vakantie met familie of vrienden en laat ze hun eigen unieke ervaring beleven!

Accommodaties, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

Riu PartnerClub

RIU Hotels & Resorts komt met een nieuwe app van Riu PartnerClub, het loyaliteitsprogramma van RIU voor reisagenten. Via deze app kunnen reisagenten via hun mobiele telefoon of tablet alle transacties van hun Riu PartnerClub-account op een snelle en gemakkelijke manier beheren.

Onder de nieuwe functionaliteiten van deze mobiele applicatie vindt de agent de mogelijkheid om: nieuwe reserveringen te maken of reserveringen te beheren en gewenste wijzigingen door te voeren; behaalde punten bij te werken om te blijven profiteren van de voordelen van de geregistreerde reserveringen; accounts van alle reisagenten op te zoeken en de gegevens daarvan bij te werken of wijzigen; de laatste speciale aanbiedingen van RIU Hotels te ontdekken voor gebruikers van het loyaliteitsprogramma, evenals het laatste nieuws van de hotelketen; en is het mogelijk om wensen of suggesties te verzenden zodat uw klanten blijven genieten van het beste van RIU Hotels.

Het programma Riu PartnerClub werd in 1992 gestart met als doel om exclusieve voordelen te bieden aan reisagenten. Dit jaar heeft de hotelketen het 25-jarig jubileum gevierd van het loyaliteitsprogramma, dat 100.000 reisagenten in 68 landen heeft bereikt. Vandaag de dag biedt het lidmaatschap van de Riu PartnerClub de beste garantie op opleidingen voor reisagenten, aangezien het ze de kans biedt om de aangeboden producten uit eerste hand te ervaren, en het RIU-hotel aan te raden dat het beste past bij de verwachtingen van de klant.

Ga naar de Riu PartnerClub

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn