Accommodaties

Sandos Hotels&Resorts

Onvergetelijke vakanties

Sandos Hotels & Resorts biedt negen heerlijke all-inclusive resorts, waarvan vier in Mexico en vijf in Spanje. De hotelketen staat voor differentiatie, innovatie en duurzaamheid. Ze zijn anders, durven veel en bereiken veel. Hiermee creëren ze een unieke ervaring voor jouw gasten. Ontdek deze bijzondere keten en laat je inspireren!

Accommodaties
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

logo%20TE.pngContactinformatie

Sandos Hotels & Resorts
Tel.: +34 902 204 402 (Europa)
E-mail
Website
Facebook pagina voor reisprofessionals


Word Sandos SMART Agent

travecademy.nl-9a0660eccf7c87dee0ded6cb9cb049dcfdaf8740.png

Word een Sandos SMART Agent met het nieuwe online portal. Ervaar alles over de hotels & resorts en adviseer daarom klanten beter! Sandos Hotels & Resorts biedt uitzonderlijke ervaringen; van luxe vakantie aan spectaculaire stranden tot avontuur in eco-resorts. Bekijk hier alle voordelen voor jou op een rij!


Reis virtueel af naar Sandos Hotels & Resorts...

 

 

Laatste toevoegingen:

Online inchecken met de nieuwste Sandos-app

Sandos Hotels & Resorts-groep heeft de eerste versie van een nieuwe app gelanceerd, waarmee klanten online kunnen inchecken voordat ze bij het hotel arriveren. Dit betekent dat ze niet meer hoeven te wachten in de rij om in te checken bij aankomst. Zodra een klant via de app online heeft(...)
Lees verder

Win een cabin size trolley

Sandos Hotels & Resorts is constant bezig met het verbeteren en uitbreiden van haar accommodaties en diensten. Zorg ervoor dat jij ervan op de hoogte bent door middel van hun nieuwste gamecourse!  WINNEN Doe je uiterste best, want je kunt een cabin size koffer/trolley(...)
Lees verder

Sandos nieuws

Sandos Hotels & Resorts is constant bezig met het verbeteren en uitbreiden van haar accommodaties en diensten. Zorg ervoor dat jij ervan op de hoogte bent door middel van deze gamecourse!  WINNEN Doe je uiterste best, want je kunt een cabin size koffer/trolley winnen! Door deelname aan(...)
Lees verder

Eco tours bij Sandos Caracol

Een ervaring voor iedereen
Alles inbegrepen, zonder het resort te verlaten! De All-Nature Experience biedt zes thematochten, elk met verschillende eco-activiteiten, zodat je gemakkelijk de jungle van de Riviera Maya en de oude cultuur kunt verkennen. ECO ACTIVITEITEN EN TOURS Jouw klanten zullen zich nooit vervelen(...)
Lees verder