Sandos Hotels&Resorts

Onvergetelijke vakanties

Sandos Hotels & Resorts biedt negen heerlijke all-inclusive resorts, waarvan vier in Mexico en vijf in Spanje. De hotelketen staat voor differentiatie, innovatie en duurzaamheid. Ze zijn anders, durven veel en bereiken veel. Hiermee creëren ze een unieke ervaring voor jouw gasten. Ontdek deze bijzondere keten en laat je inspireren!

Accommodaties, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Contactinformatie

Sandos Hotels & Resorts
Tel.: +34 902 204 402 (Europa)
E-mail
Website
Facebook pagina voor reisprofessionals


Word Sandos SMART Agent

Word een Sandos SMART Agent met het nieuwe online portal. Ervaar alles over de hotels & resorts en adviseer daarom klanten beter! Sandos Hotels & Resorts biedt uitzonderlijke ervaringen; van luxe vakantie aan spectaculaire stranden tot avontuur in eco-resorts. Bekijk hier alle voordelen voor jou op een rij!


Reis virtueel af naar Sandos Hotels & Resorts...

Laatste toevoegingen:

Sandos brengt vreugde bij kinderen in Mexico!

#MoreThanASmile
Begin januari is de Sandos Foundation begonnen aan een buitengewone reis om vreugde te delen door speelgoed te geven aan kinderen in nood uit kwetsbare gemeenschappen in de Maya Zone. Dit speelgoed werd gul geschonken door gasten en medewerkers in verschillende Sandos-hotels, als onderdeel van(...)
Lees verder

Saskia, Esther en Esther winnen met Sandos!

Saskia Smit (ZRA bij Zonvaart), Esther Rombouts (Reisadviseur bij VakantieXperts) en Esther Zuidhof (Reisbureaumedewerkster bij TUI Dordrecht) vallen in de prijzen bij Sandos Hotels & Resorts! Zij kunnen binnenkort een duurzame tas vol leuke spullen verwachten door deelname aan de cursus(...)
Lees verder

Sandos bekroond met Preverisk certificering

Alle Sandos hotels en resorts in Mexico zijn bekroond met de Preverisk-certificering dankzij alle voorzorgsmaatregelen, veilige werkwijzen en zelfmanagementmethoden, die in elk van de Mexicaanse hotels wordt toegepast. Dit komt niet alleen het welzijn van gasten ten goede, maar ook hun(...)
Lees verder

The Day of the Dead Celebration keert terug naar Sandos Caracol

Groter en kleurrijker dan ooit
Sandos Caracol is slechts enkele dagen verwijderd van een van de belangrijkste evenementen van het jaar, Day of the Dead! Deze historische traditie, op grote schaal gevierd in heel Mexico, wordt ook weer gevierd bij Sandos Caracol. Gasten kunnen tijdens deze dagen genieten van de spectaculaire(...)
Lees verder

Sandos stuurt een bericht aan de wereld over klimaatverandering

Personeel en gasten maken statement
Sandos Hotels & Resorts in Mexico en Spanje gaan de strijd aan tegen klimaatverandering! Met de toenemende dreiging van het broeikaseffect in het dagelijks leven, nemen Sandos Hotels and Resorts hun standpunt in met mensen van over de hele wereld als onderdeel van de wereldwijde Climate(...)
Lees verder