Accommodaties

Sandos Hotels&Resorts

Onvergetelijke vakanties

Sandos Hotels & Resorts biedt negen heerlijke all-inclusive resorts, waarvan vier in Mexico en vijf in Spanje. De hotelketen staat voor differentiatie, innovatie en duurzaamheid. Ze zijn anders, durven veel en bereiken veel. Hiermee creëren ze een unieke ervaring voor jouw gasten. Ontdek deze bijzondere keten en laat je inspireren!

Accommodaties
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

logo%20TE.pngContactinformatie

Sandos Hotels & Resorts
Tel.: +34 902 204 402 (Europa)
E-mail
Website
Facebook pagina voor reisprofessionals


Word Sandos SMART Agent

travecademy.nl-9a0660eccf7c87dee0ded6cb9cb049dcfdaf8740.png

Word een Sandos SMART Agent met het nieuwe online portal. Ervaar alles over de hotels & resorts en adviseer daarom klanten beter! Sandos Hotels & Resorts biedt uitzonderlijke ervaringen; van luxe vakantie aan spectaculaire stranden tot avontuur in eco-resorts. Bekijk hier alle voordelen voor jou op een rij!


Reis virtueel af naar Sandos Hotels & Resorts...

Laatste toevoegingen:

Eco tours bij Sandos Caracol

Een ervaring voor iedereen
Alles inbegrepen, zonder het resort te verlaten! De All-Nature Experience biedt zes thematochten, elk met verschillende eco-activiteiten, zodat je gemakkelijk de jungle van de Riviera Maya en de oude cultuur kunt verkennen. ECO ACTIVITEITEN EN TOURS Jouw klanten zullen zich nooit vervelen(...)
Lees verder

Win een goodiebag met inspirerend boek!

Ontdek de vele faciliteiten voor gezinnen en families bij Sandos Hotels & Resorts door de nieuwste gamecourse te maken.  Welkom bij de gamecourse over Sandos families & gezinnen, speciaal gericht op reizigers die samen met hun kinderen willen genieten van hun vakantie. Kom alles te(...)
Lees verder

Sandos families & gezinnen

Ontdek de vele faciliteiten voor gezinnen en familie bij Sandos Hotels & Resorts.  WINNEN Door de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, maak je kans op één van de drie goodiebags. Deze zijn gevuld met een waterfles met infuser en het boek 'How to be a better tourist' van(...)
Lees verder

Spa voor kinderen bij Sandos

Sandos Hotels in Riviera Maya en Los Cabos presenteert haar nieuwe spa-gedeelte speciaal ontworpen voor de jongste leden van het gezin. Ook kinderen verdienen tegenwoordig wat ontspanning en ‘me time’. Graag presenteren we je vijf redenen waarom je kinderen moet meenemen voor een spadag: 1. Als(...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media