Accommodaties

Sandos Hotels&Resorts

Onvergetelijke vakanties

Sandos Hotels & Resorts biedt negen heerlijke all-inclusive resorts, waarvan vier in Mexico en vijf in Spanje. De hotelketen staat voor differentiatie, innovatie en duurzaamheid. Ze zijn anders, durven veel en bereiken veel. Hiermee creëren ze een unieke ervaring voor jouw gasten. Ontdek deze bijzondere keten en laat je inspireren!

Accommodaties
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

logo%20TE.pngContactinformatie

Sandos Hotels & Resorts
Tel.: +34 902 204 402 (Europa)
E-mail
Website
Facebook pagina voor reisprofessionals


Word Sandos SMART Agent

travecademy.nl-9a0660eccf7c87dee0ded6cb9cb049dcfdaf8740.png

Word een Sandos SMART Agent met het nieuwe online portal. Ervaar alles over de hotels & resorts en adviseer daarom klanten beter! Sandos Hotels & Resorts biedt uitzonderlijke ervaringen; van luxe vakantie aan spectaculaire stranden tot avontuur in eco-resorts. Bekijk hier alle voordelen voor jou op een rij!


Reis virtueel af naar Sandos Hotels & Resorts...

 

 

Laatste toevoegingen:

Start het jaar goed!

Nieuw jaar - nieuwe vakanties
Laat jouw klanten het jaar goed starten! Biedt ze een unieke vakantie bij Sandos met familie, vrienden of partner op de bestemmingen in Spanje of Mexico. Bekijk de divers kortingen, die een vakantie bij Sandos Hotels & Resorts nu extra aantrekkelijk maakt! Sandos San Blas(...)
Lees verder

Sandos Playacar vernieuwd!

Sandos Playacar Beach Resort opent nieuw zwembad met waterpark aan zee
Afgelopen november opende Sandos Playacar Beach Resort het nieuwe grote zwembad met een waterpark aan zee. Omringd door de natuur en met uitzicht op het prachtige strand van de Caribische Zee, biedt dit nieuwe zwembad aqua-plezier met vijf glijbanen voor kinderen, plus een splash zone. Dit(...)
Lees verder

Online inchecken met de nieuwste Sandos-app

Sandos Hotels & Resorts-groep heeft de eerste versie van een nieuwe app gelanceerd, waarmee klanten online kunnen inchecken voordat ze bij het hotel arriveren. Dit betekent dat ze niet meer hoeven te wachten in de rij om in te checken bij aankomst. Zodra een klant via de app online heeft(...)
Lees verder