Sandos Hotels&Resorts

Onvergetelijke vakanties

Sandos Hotels & Resorts biedt negen heerlijke all-inclusive resorts, waarvan vier in Mexico en vijf in Spanje. De hotelketen staat voor differentiatie, innovatie en duurzaamheid. Ze zijn anders, durven veel en bereiken veel. Hiermee creëren ze een unieke ervaring voor jouw gasten. Ontdek deze bijzondere keten en laat je inspireren!

Accommodaties, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

logo%20TE.pngContactinformatie

Sandos Hotels & Resorts
Tel.: +34 902 204 402 (Europa)
E-mail
Website
Facebook pagina voor reisprofessionals


Word Sandos SMART Agent

travecademy.nl-9a0660eccf7c87dee0ded6cb9cb049dcfdaf8740.png

Word een Sandos SMART Agent met het nieuwe online portal. Ervaar alles over de hotels & resorts en adviseer daarom klanten beter! Sandos Hotels & Resorts biedt uitzonderlijke ervaringen; van luxe vakantie aan spectaculaire stranden tot avontuur in eco-resorts. Bekijk hier alle voordelen voor jou op een rij!


Reis virtueel af naar Sandos Hotels & Resorts...

 

 

Laatste toevoegingen:

Marconfort Costa del Sol feestelijk heropend

Het nieuwe Marconfort Costa del Sol, dat van dezelfde eigenaar is als Sandos Hotels & Resorts, vierde zijn opening op donderdag 25 april na een paar maanden renovatie. De officiële autoriteiten van Malaga en Torremolinos waren aanwezig bij dit evenement, evenals professionals in(...)
Lees verder

Sandos Caracol meest eco-vriendelijke verblijf volgens Expedia

Sandos Caracol Eco Resort in Mexico is benoemd tot beste eco-vriendelijk verblijf door Expedia reizigers. Sandos Hotels & Resorts is trots op deze benoeming. Expedia, het grootste online reisbureau ter wereld, heeft opmerkingen/reviews van acht miljoen ‘eco-reizigers’ bekeken en Sandos(...)
Lees verder

5 Tekenen dat je een vakantie nodig hebt

Sandos Hotels helpt je op weg!
Vragen jouw klanten zich af wanneer het écht de beste tijd is om op vakantie te gaan? Vakantie is een van die weinige dingen in het leven dat wanneer het eindigt, je al begint met het plannen van een volgende perfecte vakantie. En waarom niet, want vakanties nemen alle stress, problemen en(...)
Lees verder

Win een headset met Sandos!

Ontdek meer over de Beach Experience, Lifestyle Experience en Eco Experience van Sandos Hotels & Resorts en win een leuke koptelefoon, waarmee je optimaal kunt genieten van jouw favoriete (vakantie)tunes! Doe je best op de cursus Sandos Experiences win één(...)
Lees verder