Accommodaties

Sandos Hotels&Resorts

Sandos Hotels & Resorts biedt negen heerlijke all-inclusive resorts, waarvan vier in Mexico en vijf in Spanje. De hotelketen staat voor differentiatie, innovatie en duurzaamheid. Ze zijn anders, durven veel en bereiken veel. Hiermee creëren ze een unieke ervaring voor jouw gasten. Ontdek deze bijzondere keten en laat je inspireren!

Accommodaties
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

logo%20TE.pngContactinformatie

Sandos Hotels & Resorts
Tel.: +34 902 204 402 (Europa)
E-mail
Website
Facebook pagina voor reisprofessionals


Word Sandos SMART Agent

travecademy.nl-9a0660eccf7c87dee0ded6cb9cb049dcfdaf8740.png

Word een Sandos SMART Agent met het nieuwe online portal. Ervaar alles over de hotels & resorts en adviseer daarom klanten beter! Sandos Hotels & Resorts biedt uitzonderlijke ervaringen; van luxe vakantie aan spectaculaire stranden tot avontuur in eco-resorts. Bekijk hier alle voordelen voor jou op een rij!


Reis virtueel af naar Sandos Hotels & Resorts...

Laatste toevoegingen:

Dit zijn de SMART winnaars!

Cristel en Monique vallen in de prijzen
Wie o wie is in de prijzen gevallen bij Sandos Hotels & Resorts? Ben je benieuwd wie zich voortaal SMART mag noemen en zijn drankjes mag nuttigen uit een hippe drinkfles met infuser? Graag presenteren we je de winnaars! Cristel Geeris, reisagent bij VakantieXperts in Bladel en Monique(...)
Lees verder

Sandos El Greco Beach Hotel biedt het allerbeste

De mooiste plek op Ibiza
Sandos El Greco Beach Hotel op Ibiza, compleet gerenoveerd en in mei 2017 weer heropend, heeft dit seizoen 2018 veel nieuws voor alle gasten in petto. Het hotel ligt op 29 kilometer van de internationale luchthaven en Ibiza-stad, op 300 meter van het centrum van Portinatx en op slechts een(...)
Lees verder

Kenny Thomas in concert in Sandos Benidorm Suites

25 mei 2018
Sandos Benidorm Suites organiseert zijn tweede concert van het jaar met een live optreden van de Britse zanger Kenny Thomas op 25 mei. Met het Kenny Thomas-concert zet Sandos Benidorm Suites de concertserie voort die vorig jaar begon met de Eurovisie-popband Bucks Fizz en in maart 2018 verder(...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media