Sandos Hotels&Resorts

Onvergetelijke vakanties

Sandos Hotels & Resorts biedt negen heerlijke all-inclusive resorts, waarvan vier in Mexico en vijf in Spanje. De hotelketen staat voor differentiatie, innovatie en duurzaamheid. Ze zijn anders, durven veel en bereiken veel. Hiermee creëren ze een unieke ervaring voor jouw gasten. Ontdek deze bijzondere keten en laat je inspireren!

Accommodaties, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Contactinformatie

Sandos Hotels & Resorts
Tel.: +34 902 204 402 (Europa)
E-mail
Website
Facebook pagina voor reisprofessionals


Word Sandos SMART Agent

travecademy.nl-9a0660eccf7c87dee0ded6cb9cb049dcfdaf8740.png

Word een Sandos SMART Agent met het nieuwe online portal. Ervaar alles over de hotels & resorts en adviseer daarom klanten beter! Sandos Hotels & Resorts biedt uitzonderlijke ervaringen; van luxe vakantie aan spectaculaire stranden tot avontuur in eco-resorts. Bekijk hier alle voordelen voor jou op een rij!


Reis virtueel af naar Sandos Hotels & Resorts...

 

 

Laatste toevoegingen:

Win een duurzame tas vol goodies!

Sandos Hotels & Resorts heeft de Sandos Foundation in het leven geroepen, omdat zij graag een belangrijke bijdrage willen leveren aan het verbeteren van het welzijn van de bevolking en het milieu. Ontdek hoe ze dit precies doen door middel van de cursus Sandos Foundation en (...)
Lees verder

Sandos Foundation

Sandos Hotels & Resorts hecht veel belang aan de samenleving en de omgeving rond haar hotels. De hotelketen heeft daarom de Sandos Foundation in het leven geroepen, die nauw samenwerkt met de lokale bevolking. Door middel van de Sandos Foundation werkt Sandos aan verschillende aspecten:(...)
Lees verder

Sandos Playacar opent nieuw snackbar concept

Sandos Playacar heeft een nieuwe restaurant concept geïntroduceerd als aanvulling op het nieuw ontworpen familiegedeelte dat onlangs is geopend. Dit nieuwe gedeelte bestaat uit een nieuw infinity pool, een swim-up bar, een waterpark en nu een nieuw snackbar-restaurant. Dit nieuwe(...)
Lees verder

Marconfort Costa del Sol feestelijk heropend

Het nieuwe Marconfort Costa del Sol, dat van dezelfde eigenaar is als Sandos Hotels & Resorts, vierde zijn opening op donderdag 25 april na een paar maanden renovatie. De officiële autoriteiten van Malaga en Torremolinos waren aanwezig bij dit evenement, evenals professionals in(...)
Lees verder