Sandos Hotels&Resorts

Onvergetelijke vakanties

Sandos Hotels & Resorts biedt negen heerlijke all-inclusive resorts, waarvan vier in Mexico en vijf in Spanje. De hotelketen staat voor differentiatie, innovatie en duurzaamheid. Ze zijn anders, durven veel en bereiken veel. Hiermee creëren ze een unieke ervaring voor jouw gasten. Ontdek deze bijzondere keten en laat je inspireren!

Accommodaties, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

6 maanden geleden

Sandos brengt vreugde bij kinderen in Mexico!

#MoreThanASmile

Begin januari is de Sandos Foundation begonnen aan een buitengewone reis om vreugde te delen door speelgoed te geven aan kinderen in nood uit kwetsbare gemeenschappen in de Maya Zone. Dit speelgoed werd gul geschonken door gasten en medewerkers in verschillende Sandos-hotels, als onderdeel van de #MoreThanASmile en Juguetón Azteca-campagne.

Op slechts één dag reisden ze naar 11 verschillende gemeenschappen in de Maya Zone met de Sandos Foundationa en Juguetón Azteca, evenals toegewijde gasten en collega's. Het was een lange dag vol opwinding voor de vrijwilligers, die de dagen ervoor hielpen bij het verzamelen en organiseren van speelgoed.

Al het speelgoed dat aanwezig was, is door de lokale bevolking in Mexico gemaakt. Het team zocht producenten van handgemaakt speelgoed uit elke hoek van Mexico met de bedoeling om kleine bedrijven te helpen en de traditie te handhaven, aangezien dit speciale speelgoed vele generaties in Mexico heeft vermaakt. Het handgemaakte speelgoed bestond uit traditionele Otomi-poppen (Leles), bordspellen, houten karren en nog veel meer. Geen enkel kind stond met lege handen door de meer dan 3.400 speelgoedjes, die werden afgeleverd in de 11 gemeenschappen.

Bekijk hier de video.

Accommodaties
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn